Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Merhabalar

Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim
  2. Buse Türüdü

coco-cola vectorel

Paylaşım ile ilgili genel bilgiler Caps: Formatları: AI-EPS-PDF Ben dosyayı indirdim ve konunun tamamlanması için bilgileri ekledim, Saygılarımla
  3. Buse Türüdü

coco-cola vectorel

Keşke Caps'ta olsaydı daha gösterişli bir paylaşım olurdu:) Yinede teşekkürler,
  4. Buse Türüdü

Makyaj malzemeleri vektör halinde ve yüksek kalitede gerçeğe çok yakın 300 dpi !!!!

Teşekkürler merteral,ellerine sağlık
  5. Buse Türüdü

Posta Kutusu ai

Burak Bey, paylaşım için teşekkürler
  6. Buse Türüdü

Sağlık Malzemeleri 1600x1200

güzel bir paylaşım, teşekkürler
  7. Buse Türüdü

Pasta ve Meyve Resimleri (1600x1200 - 800x600)

hastayım hasta canım ister pasta:) Tam da canım pasta isterken bunları gördüm, çoook teşekkürler serkan bey:)
  8. Buse Türüdü

Yüksek Çözünürlük bir kaç pide, lahmacun resimleri

Teşekkürler, ellerinize sağlık
  9. Buse Türüdü

yüksek Çözünürlükte et, yumurta resimleri

güzel bir paylaşım, teşekkürler...
  10. Buse Türüdü

Ramazan Özel Paket. Camiler, Yemekler, Tesbihler Hurmalar, Vs.vs. (İmage + Vector)

Süper bir paylaşım, mesaj yazmak ramazanın sonuna denk geldi geç kaldık:) çok güzel bir paylaşım ellerinize sağlık
  11. Buse Türüdü

Doğum Günün Kutlu Olsun

kubra (17) Doğum gününüz kutlu olsun,nice beraber yıllara
  12. Buse Türüdü

[ ! ] Broşür Tasarımım [ ! ]

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, çok renkli bir çalışma olmuş, font seçimlerinde daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum,Ayrıca; web sitesi adresine verilen yansıma efecti hiç de hoş durmamış... Ayrıca son olarak söylemem gerekirse o balonlar üniversite öğrencileri için çok çocukça olmamış...
  13. Buse Türüdü

Tarayıcının kaydırma çubuklarını renklendirme

Bilgiler için teşekkürler.
  14. Buse Türüdü

Web sayfasına ses eklemek

Ders için teşekkürler Addullah Bey, ellerinize sağlık
  15. Buse Türüdü

Kadir Gecesi

Tüm Forum Üyelerinin Kadir Gecesi Mübarek olsun... Saygılarımla,
  16. Buse Türüdü

Font istek

Daha önceki konudada aynı soruyu sormuşsunuz ve aynı şekilde tekrar cevap veriyorum... Font için C:\WINDOWS\Fonts Klasörüne atarsanız, fontları kullanabilirsiniz...
  17. Buse Türüdü

Font,Brush,Effect,File Formats Nasıl Yüklenir?

Hayır bilgisayara font yükleyebilmeniz için aşağıdaki yolu izlemeniz yeterli olacaktır... Font için C:\WINDOWS\Fonts Buraya attığınız her fontu kolayca kullanabilirsiniz:)
  18. Buse Türüdü

Beni Aya Uçur (2008) Animasyon Filmi:)

Fly Me To The Moon Beni Aya Uçur Yönetmen Ben Stassen Türkçe dublaj 85 dakika Filmin Konusu BENİ AYA UÇUR çocuk yaşta üç sineğin Apollo 11 ile uzaya gitme macerasını anlatıyor ve yeni nesilleri hem uzayın keşfi hem de tüm dünyanın bu çok önemli başarıyı beraberce yaşadığı tarihi...
  19. Buse Türüdü

Vol. İ / Türkçe Dublaj

Wall-E / Turkish Dubbed Vol. İ / Türkçe Dublaj Yönetmen Andrew Stanton Türkçe Dublaj 90 dakika / yapım yılı:2008 Animasyon / Macera / Komedi Filmin Konusu Dünya gezegenini terk eden insanlar tarafından unutulduktan sonra, uzun yıllar boyunca yapayalnız yaşayan ve bu süre...
  20. Buse Türüdü

Babil M.S. / Türkçe Dublaj

Babylon A.D. / Turkish Dubbed Babil M.S. / Türkçe Dublaj Yönetmen Mathieu Kassovitz Oyuncular Jamel Debbouze, Charlotte Rampling, Gérard Depardieu , Michelle Yeoh Türkçe Dublaj 90 dakika / yapım yılı:2008 Aksiyon Filmin Konusu Toorop, pek çok savaşta yer almış ve 21. yüzyılın...
Yukarı Alt