Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

güngörende bomba ... milletimizin başı bir kere daha sağolsun.

şahsen ben güngören'de oturuyorum. Patlamanın olduğu gün otobüste Giresun'a doğru yol alıyordum, tw'ler açıldı ve haberleri gördüm.Aklıma hemen ailem geldi ve ilk mola yerinde telefona sarıldım.Verilmiş sadakamız varmış ki, abim patlamanın oldduğu bölgeden patlama olmadan 4 dk önce olay yerinden...
  2. Buse Türüdü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Bilet Satışları Başladı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Ekim ayı içinde sergilenecek oyunların bilet satışına başladı. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Ekimde perdelerini açacak Şehir Tiyatrolarının oyun biletleri; Fatih Reşat Nuri, Gaziosmanpaşa, Kağıthane Sadabad, Üsküdar...
  3. Buse Türüdü

Efektli Wallpaper

Açıkçası bu çalışmaya hiçbir anlam veremedim.. Neyin ne olduğu belli değil, en önemlisi bu çalışmayı hangi amaçla yaptınız_? Ayrıca renk karmaşası oldukça fazla... Yinede elinize sağlık,
  4. Buse Türüdü

"Amerika"'nın güzelliklerinden Yüksek çözünürlükte resimler Tam 140 MB

"Amerika"' Yüksek çözünürlükte resimler Tam 140 MB 67 Adet JPEG 3276*3376 Pixels Dowload Linkleri: Link-1 Link-2 Link-3 Dosya Şifresi: Grafikerler.org Capslardakileri ve daha fazlasını indirerek görebilirsiniz...
  5. Buse Türüdü

İstek ; ayvalık tostu,izmir kumru,sandwich,kumpir

@Serkan Baysal Teşekkür ederim:)
  6. Buse Türüdü

yunus emre

Aşağıdaki linke tıklayarak nasıl resim yüklendiğini öğrenebilirsiniz... https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  7. Buse Türüdü

Ne güzel iştee yüksek çözünürlüklü resimler elde ediyoruz:D:D Güzel bir etkinlik aslında:)
  8. Buse Türüdü

Antep sarma kalmamış:D Buyrun size diğer tatlılarımızdan: *Baklava *Ramazanın Gülü "Güllaç" *Kadayıf Afiyet olsun:)
  9. Buse Türüdü

Benden de tatlılar geliyor:D Hangi tatlılardan istersiniz efendim:)
  10. Buse Türüdü

@Serkan Baysal Vallahi haklısın serkan abi, birbirinden güzel yiyecekler var:)
  11. Buse Türüdü

Ohh, vallahi emine abla oruçlu oruçlu canımızı çektirdin:D Paylaşım için teşekkürler:)
  12. Buse Türüdü

Atatürk resimleri

@ipekmutlu Sayın ipekmutlu; İsteğinizi ayrı bir başlık altında yazmalısınız, atatürk ile ilgili bir konuda beyaz eşya bulamazsınız... Ayrıca; forum içerisinde arama yapsaydınız aradığınız resimlere ulaşabilirdiniz...Lütfen arama motorunu kullanalım bir dahaki sefere...
  13. Buse Türüdü

Bakanlığa logo_10 bin YTL

Bilgi için teşekkürler, Grafik tasarım bölümü öğrencisi olarak çalışmaya katılmayı düşünüyorum, tabi bişeyler yapabilirsem:D Bırakın 1.-2.-3. olmayı ilk 50'ye girsem yine mutlu olurum:D
  14. Buse Türüdü

Doğum günü Davetiyesi

Bence değişik bir çalışma olmuş, diğer doğum günlerinde resim kullandıysanız bu şekilde çizgi karekterlerle yapmanız daha iyi olmuş:) Tebrikler, elinize sağlık
  15. Buse Türüdü

Meraba Arkadaşlar

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.. Forumda keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle
  16. Buse Türüdü

photoshopta basit bir çalışma

evet güzel bir çalışma fakat 2 tane eksikliği dile getirmek istiyorum, daha doğrusu fazlalığı:) 1- "Zümrüt" kelimesindeki yansıma hiç de hoş durmamış, değiştirmenizi tawsiye ederim. 2-Yazı fontunu değiştirin,yazı fontunun okunabilirliği ve görselliği çalışmalarda büyük bir önem arz eder...
  17. Buse Türüdü

Güzel Karadenizimin Güzel İli "Giresun":)

Bende bu telefonu almadan önce diyordum, kamerası nasıl böyle çekiyor diye ama elinize aldığınızda gerçekten kameranın çok güzel çektiğini, netlik-renk konusunda süper olduğunu anlayabilirdiniz:)
  18. Buse Türüdü

Muhteşem Bir Font Daha...

Sizler İçin Muhteşem Bir Font Dowload Linki: Buradan Dosya Şifresi: Grafikerler.org Not: Dosya Kendi Upload'ımdır...
  19. Buse Türüdü

Celina-Colin-Colemen-Clinton-Clancya Font'ları

Celina-Colin-Colemen-Clinton-Clancya Font'ları Dowload Linki: Buradan Dosya Şifresi: Grafikerler.org Not: Dosya Kendi Upload'ımdır...
Yukarı Alt