Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Photoshopta eski resimler elde etmek. (resimli anlatım)

çok çok çok güzel bir anlatım sayın admin, adımları biraz fazla da olsa çok güzel bir efekt bu, teşekkürler
  2. Buse Türüdü

Pilgrim Yazı Fontu arıyorum

Rapidshare'ye atmanıza gerek yok, ben jpeg halini yükleyeyim, yardımımız dokunsun bari:) sanırım bu değil mi_? siteye girince bu çıktı da karşıma...
  3. Buse Türüdü

İstanbul Fırça Seti

teşekkürler , zaten farklı upload sitelerinden yüklenmiş, ayrı ayrı olduğu gözüküyor:) eline sağlık+rep
  4. Buse Türüdü

Insan figürleri brush

elinize sağlık, teşekkürler
  5. Buse Türüdü

bende aranızdayım

hoşgeldiniz
  6. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

yok GRAFXX, uykum yok:D alttaki okey oynamaya ne dersin_?
  7. Buse Türüdü

GRAFXX Film Arşivi

yok ilk 2:D ilk 2 izledim, 3 izlemedim..
  8. Buse Türüdü

GRAFXX Film Arşivi

valla gerçekten senin arşivine bayıldım:) karayip korsanlarını çok severim,izlemiştim,tam bana göre bi film...
  9. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

varım, varım, varım:) hey sen alttaki, bnmle birlikte dalından fındık toplamaya,o dik yamaçlardan kaymaya, eğlenceye var mısın, Biraz adrenalin yapalım:D
  10. Buse Türüdü

Film Önerileri

"Ben Efsaneyim" i de unutmamak gerekir:)
  11. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

ayh iğrenç, bana 10 laptop versinler yinede yapmam:D Yokummm alttaki üye, gel seninle imambayıldı yapalım, imamı bayıltması senden ama...:D:D
  12. Buse Türüdü

Film Önerileri

Sizlerin izlediği, 1000 defa daha izlerim dediğiniz filmler neler_? Şahsen sevdiğiniz filmleri yazarsanız, hem bizlerle paylaşmış olursunuz hem de mesela ben film indirmek istiyorum ama film bulamıyorum:) bana ve diğer arkadaşlara bu konuda yardımcı olabilirsiniz... Madem konuyu ben açtım, ilk...
  13. Buse Türüdü

GRAFXX Film Arşivi

güzel bir arşivmiş, hiçbirini izlemedim valla:D
  14. Buse Türüdü

Tuttu tutmadı oyunu

burdan çıkmam ki uğrayayım:D alttaki, başın çok ağrıyor dimi_?
  15. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

varım, bakalım sen bende, ben sende nasıl olucaz...:) alttaki, benimle birlikte kartuş takmaya var mısın, takamadım da_?:D
  16. Buse Türüdü

Corel'de Envelope [ Resimli Anlatım ]

Köle olmaya gerek yok sayın Cezbe01, teşekkürleriniz bizlere yeter..:) Bir de teraziye tıklarsanız kat kat mutlu oluruz:D
  17. Buse Türüdü

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu,evet biraz:) alttaki, tatilde yazlığa gittin dimi_?
  18. Buse Türüdü

İnek Dana Boğa Ailesi

valla paylaşımlarını özlemişiz:) teşekkürler
  19. Buse Türüdü

selam

yardımlaşmanızı iletişim adresleri vererek yada özelden yapmasanız daha iyi olur, merak ettiğiniz, yapamadığınız yerleri forumda konu açarak belirtirseniz, hem sizin için hemde bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.. Forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz, iyi günler
Yukarı Alt