Macromedia Flash mx değilde, Macromedia Flash 8 yada cs3 kullanın... Bnm dediklerim her ikisindede mevcut, sizin dediğiniz programla kodlarla uğraşmanız lazım ve o da çok uzun ve zor bir adım...
Birde dediğim gibi derslere göz atın, size yardımcı olacaktır...
şimdi öncelikle şunu belirtmem gerekir ki, 5 dk.yı Flash'da doldurmanız gerçekten çok zor,buna benzer bi çalışma bizde yapmıştık çünkü..
2. olarak Flash programında havada uçan yıldızlar yapmak çok basit... İsterseniz yıldıza motion tween efekti vererek,isterseniz guide layer efekti vererek...
biz bi kere tahtaya tebeşirle yazmıştık:) ders öğretmenimiz değilde başka dersin öğretmeni girmişti bi kere... hatta ben yazmıştım:D Neyse sonra hoca içeri girdi yazılının ortasına geldik herkes tahtadan bakıp bakıp yazıyor, hocada tahtaya döndü, afferim size dedi:D kim yazdı dedi: ben yazdım...
aha durun biz daha öğrenciyiz, :D Bizim için hiçbişey geç değil:) Vallahi şaka maka adamlarda süper zeka var...Gerçi okul sıralarında bunun gibi ne kopyalar çekiyoruz da.. neyse:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.