Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Fotomontaj

yardım isterken? ne yapabilirim derken, ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası:)
  2. Buse Türüdü

SUPERR BİR ARŞİV --Focus Multimedia: ClipArt «500,000 Images

verdiğim linke tıklarsanız, rapidshareden dosya indirme nasıl, öğrenebilirsiniz...! https://www.grafikerler.org/rapid-den-dosya-indirme-t696.html
  3. Buse Türüdü

herkese merhabalarr

sizlerede slm, hoşgeldiniz:)
  4. Buse Türüdü

Selamlar

foruma hoşgeldiniz, inşallah forumdaki derslerle daha çok gelişeceksiniz:)
  5. Buse Türüdü

İç Giyim resimleri !!! ( Lingerie - Nightwear - G-string) UHQ resimler !!!!!

biz burada zaten nasıl yapılacağını,ders olarak veriyoruz... Tabiki burdan okuyup ta coreldrawı öğrenemessin,yani uygulamak gerekir... Bu sadece coreldraw için geçerli değil, tüm program derslerini öğrenmek için geçerlidir...!
  6. Buse Türüdü

Film Afişi

saygıyla karşılıyorumi düşüncelerimi ilk mesajımda yasdım, böyle yapsanız daha iyi olur gibi eşyler söledim.. uyarıyı dikkate aldığınız için teşekkürler...!
  7. Buse Türüdü

Film Afişi

ben size kötü bişey demedim, yorum istemişsiniz ve bende yorum yaptım... Bunlar siizn grafik kursu çalışmalarınız olabilir, kursa gidiyorsunuz diye her çalışmanız kusursuz olmayacak diye bişey yok... Yorum istemişsiniz ve bende size düşüncelerimi söledim ve hala düşüncelerimin arkasındayım...!
  8. Buse Türüdü

Film Afişi

Öncelİkle İnsanlar Havada DurmuŞ Gİbİ GÖzÜkÜyor:)bu Bİr Kere Bu AfİŞe EKSİ DeĞer Katiyor... İkİncİ Olarak Yazi Tİpİ Hiç UymamiŞ... Üçüncü Olarak, Oyuncularin İsİmlerİ Çok Küçük,Okunmuyor...! İnŞallah Bu Uyarilari Dİkkate Alir,yenİsİnİ Bİzlerle PaylaŞirsiniz:)
  9. Buse Türüdü

Adobe Photoshop CS4 v11.0 BETA

sİte İÇerİsİnde İllegal PaylaŞim, Serİal İstemek Yasaktir...! LÜtfen Forum Kurallarini Okuyunuz...!
  10. Buse Türüdü

photoshop ta saç kesimi

üyelerimize karşı biraz daha ılımlı olmayı tercih etmelisiniz...!:)
  11. Buse Türüdü

Merhaba...

hoşgeldiniz...!
Yukarı Alt