vallahi aklıma esti birden yapayım dedim,biz grafikerliğin okulunda okuduğumuz için ve kendimizi geliştirmek için devamlı çalışmlarlar yapmamız gerekiyor,bunda pek bişey yok ama yinede koyuyorum;)
şimdi photoshopta yazıyı seçili hale getirmediysen tabiki o yazı büyümez,bunu bir dene bakalım..olmazsa diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.. aynı layerı seçtiğine ve yazıyı seçili hale getirdiğinden emin ol;);)
siöncelikle foruma hoşgeldiniz:) siz öğrenmek istediğiniz sürece biz üyeler sizlere daima yardımcı olacağız,bundan hiç şüpheniz olmasın...;) tekrar hoşgeldiniz..!
öncelikle mesajınızla,konu başlığınız alakalı değil,lütfen forum kurallarını okuyunuz...!
2. olarak zaten açtığınız konu SOHBET başlığı altında...
konuya kilit...
foruma hoşgeldiniz,forum kurallarını okursanız sizin yararınıza olacaktır.. coreldraw'la ilgilileniorsanız,dersleri mutlaka takip edin..inanın bizim sizden,sizin bizden çok öğreneceğimiz şeyler var:)tekrar hoşgeldiniz..!
1-çalışmada bazı fazlalıklar var bence..
mesela kırmızı yuvarlakların üstünü niye kestin?
ortadaki 1 kg.lık dondurmalar tam gözükmüyor,bu pek hoş durmamış...
diğerleride gerçekten hoş bir çalışma olmuş,tebrikler...;);)
birde bnm bildiğim kadarıyla 600 veya 900 ykr değil 60 veya 90 ykr...
arka plandaki,yeşilimsi renk hoş durmuş... ama afiş olduğu için yazıları sade değil de efekt kullansan daha ii ourdu sanırım... birde aDoBe'nin dediği gibi yazıları büyültürsen daha iyi olur.. tekrar tebrikler...
çerçevede güzel bir fikir olmuş:););)
günümüzde fazla linklerin olduğu filmler,dosyalar,oyunlar filan indiriyoruz ve bu dosyalar geneldewww.rapidshare.com adresinden yapılıyor...
bende araştırdım,bakındım internette ve şöyle bir kolaylık buldum..sıkı durun...:)
https://ssl.rapidshare.com/checkfiles.html bu adrese...
teşekkürler,çoğu arkadaşlarımız siyah-beyaz efektinin nasıl verildiğini bilmiyor,bunun ne kadar kolay olduğunu da kanıtlamışsın:) tekrar teşekkürler...!
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.