Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Çalışmalarım| Curse | Güncel

hepsi çok güzeller fakat,alt tarafa gölgelendirme yapmaşsın her çalışmada... bazı çalışmlaarda hoş duruyor ama ben pek sevmiorum:) tebriklerr
  2. Buse Türüdü

yeni bikaç desen

paylaşım için teşekkürler,hepsi çok hoş:)
  3. Buse Türüdü

serbest bir çalışma

vallahi aklıma esti birden yapayım dedim,biz grafikerliğin okulunda okuduğumuz için ve kendimizi geliştirmek için devamlı çalışmlarlar yapmamız gerekiyor,bunda pek bişey yok ama yinede koyuyorum;)
  4. Buse Türüdü

Photoshop'ta Yazı Boyutu Sorunu

şimdi photoshopta yazıyı seçili hale getirmediysen tabiki o yazı büyümez,bunu bir dene bakalım..olmazsa diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.. aynı layerı seçtiğine ve yazıyı seçili hale getirdiğinden emin ol;);)
  5. Buse Türüdü

eos yardım talebi

resimlerin gözükmüyor,tekrar eklersen ilgili arkadaşlar sana yardımcı olabilir:)
  6. Buse Türüdü

selam

siöncelikle foruma hoşgeldiniz:) siz öğrenmek istediğiniz sürece biz üyeler sizlere daima yardımcı olacağız,bundan hiç şüpheniz olmasın...;) tekrar hoşgeldiniz..!
  7. Buse Türüdü

1. buluşma resimleri

vallahi bayağı fotoğraf çekinmişsiniz:):) güzel bir ortam olmuş sizler için... inşallah bir dahaki buluşmaya kısmet:):)
  8. Buse Türüdü

rapidshare link kontrolü:)

bişey değil ne demek..! Bilgi Paylaşınca Güzeldir:):)
  9. Buse Türüdü

gfb

öncelikle mesajınızla,konu başlığınız alakalı değil,lütfen forum kurallarını okuyunuz...! 2. olarak zaten açtığınız konu SOHBET başlığı altında... konuya kilit...
  10. Buse Türüdü

merhaba

foruma hoşgeldiniz,forum kurallarını okursanız sizin yararınıza olacaktır.. coreldraw'la ilgilileniorsanız,dersleri mutlaka takip edin..inanın bizim sizden,sizin bizden çok öğreneceğimiz şeyler var:)tekrar hoşgeldiniz..!
  11. Buse Türüdü

a3 serbest çalışma

1-çalışmada bazı fazlalıklar var bence.. mesela kırmızı yuvarlakların üstünü niye kestin? ortadaki 1 kg.lık dondurmalar tam gözükmüyor,bu pek hoş durmamış... diğerleride gerçekten hoş bir çalışma olmuş,tebrikler...;);) birde bnm bildiğim kadarıyla 600 veya 900 ykr değil 60 veya 90 ykr...
  12. Buse Türüdü

Su Afişi

arka plandaki,yeşilimsi renk hoş durmuş... ama afiş olduğu için yazıları sade değil de efekt kullansan daha ii ourdu sanırım... birde aDoBe'nin dediği gibi yazıları büyültürsen daha iyi olur.. tekrar tebrikler... çerçevede güzel bir fikir olmuş:););)
  13. Buse Türüdü

1. Istanbul Buluşması

vallahi bakalım,şu anda buluşma yerinde konuşup,sohbet ediorlardır...inşallah fotoğraf çekmişlerdir,buraya koyarlardı:)
  14. Buse Türüdü

Avril Çalısmam //YuKo_can

süpper yha:):) inşallah bunu nasıl yağtığını ders olarak da anlatırsın:):)en yakın zamanda ders olarak bekliyoruz haberin olsun..!
  15. Buse Türüdü

sağol adobe,;)
  16. Buse Türüdü

günümüzde fazla linklerin olduğu filmler,dosyalar,oyunlar filan indiriyoruz ve bu dosyalar geneldewww.rapidshare.com adresinden yapılıyor... bende araştırdım,bakındım internette ve şöyle bir kolaylık buldum..sıkı durun...:) https://ssl.rapidshare.com/checkfiles.html bu adrese...
  17. Buse Türüdü

Photoshop Pdf

paylaşım için teşekkürler...!;)
  18. Buse Türüdü

Bu gün adminimizin doğum günü

burak, seninde doğum günün kutlu olsun haberimiz yoktu valla:)
  19. Buse Türüdü

Programı Eğitimi Verilir

eğer bilgi almak istiyorsanız lütfen özel mesaj'ı kullanınız,
  20. Buse Türüdü

photoshop ile Desaturate

teşekkürler,çoğu arkadaşlarımız siyah-beyaz efektinin nasıl verildiğini bilmiyor,bunun ne kadar kolay olduğunu da kanıtlamışsın:) tekrar teşekkürler...!
Yukarı Alt