Arama sonuçları

1. Cihat Şeker

Sevdiğinizi Söyleyerek Kaybedin...

yani içten içe kendini yiyerek üzülerek kaybediceğine söyle nolucaksa olsun :) paylaşım için teşekkürLer
  2. Cihat Şeker

herkese merhaba :)

aramıza hoşgeLdin...
  3. Cihat Şeker

Localhost'ta php/apache çalıştıramıyorum.

şimdi şöyle söyliyim sana normalde vista windows'ta çalışması için wista uyumlu olması gerekir, fakat böyle bir lüksümüz yoksa ve elimizdekini kullanmamız gerekiyorsa, kullanacağımız .exe dosyasına sağ tuş özellikler diyip açılan pencerede uyumluluk sekmesine gelip orda uyumluluk modu yazan...
  4. Cihat Şeker

mutlu aile + tatil resimleri yüksek çözünürlük

paylaşım için teşekkürLer
  5. Cihat Şeker

link yardım

forumda arama yaparak veya konu içeriklerine bakarak bulabilirdiniz forumda mevcut linkLerle ilgili anlatım... https://www.grafikerler.org/flashta-kullanilan-bazi-action-scriptler-t3618.html
  6. Cihat Şeker

Flash'da swf olarak kaydetme sorunu

o zaman flash çalışmanızı kullandığınız butonLarı vs. baştan kontrol edip tekrar swf olarak kaydetmeyi deneyiniz... koLay geLsin
  7. Cihat Şeker

sitemize nasıl ulaştınız ?

nette sörf yaparKEn bLdm :)
  8. Cihat Şeker

En Çok Kullandığınız Programlar

macromedia programLarı fazlasıyla işimi görüyor ama arada bir corel draw'da kullandığım oluyor...
  9. Cihat Şeker

selam ben geldim

aramıza hoşgeLdin...
  10. Cihat Şeker

Yazı Rengini Degiştirme

bilgi için teşekkürLer ;)
  11. Cihat Şeker

Bir Kaç Logo Çalışması

güzeL logoLar yapmışsın, eline sağLık...
  12. Cihat Şeker

Selamün Aleyküm

aramıza hoşgeLDin
  13. Cihat Şeker

Merhabalar Bende Geldim.

aramıza hoşgeLDin
  14. Cihat Şeker

Eurimages'dan "Usta"ya destek

Eurimages'dan yönetmen Bahadır Karataş'ın "Usta" adlı filmine, 250 bin euro destek geldi. Ayrıca Eurimages, 5 sinema filminin Türkiye'de dağıtımının yapılması için de 25 bin Avro dağıtım desteği yapacak. Yönetmen Luis Piedrahita ve Rodrigo Sopena'nın İspanya yapımı filmi "La Habitacion de...
  15. Cihat Şeker

"Kısa Çek Film Festivali" başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen 1'inci Gençler Arası Kısa Film Festivali bugün başlıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 367 kısa film başvurusunun yapıldığı festivalin, yarın konuk sanatçıların ve yarışmacıların...
  16. Cihat Şeker

Yönetmen Jean Delannoy 100 yaşında öldü

Victor Hugo’nun ünlü romanı “Notre Dame de Paris”yi sinemaya uyarlayan emektar yönetmen, o yıllarda ülkesinin yeni dalga sinemacıları tarafından alaya alınmıştı. Yönetmen Jean Delannoy’un ailesinden yapılan açıklamada, 1946’daki Cannes Festivali’nde büyük ödülü alan Delannoy’un dün...
  17. Cihat Şeker

Slm Ben Geldim Yeni Katıldım Aranıza

aramıza hoşgeLdin...
  18. Cihat Şeker

slm arkadaşlar

slm arkadaşım hoşgeLDin aramıza...
  19. Cihat Şeker

ilk calısmalarımdan bir tane daha :)

baya güzeL olmuş :)eline sağLık ( bnde cimbomluyum fanatik ) :D
  20. Cihat Şeker

96' da yaptıgım bir yaglıboya calısması

güzel bir resim eline sağLık ;)