Arama sonuçları

1. Esra Ertaş

merhabalar herkeze

hoşgeldin habercii:)
  2. Esra Ertaş

Müşteri Her Zaman Haklımı ?

Müşteri Her Zaman Haklımı ? Tüketici hakları konusunda "Müşteri her zaman haklı mı?" sorusunu irdelerken çeşitli ülkelerdeki mahkemelik olayları araştırmışlar ve buldukları belgelerden birisi. Olay gerçek... WorldPerfec (Bilmeyenler için yazıyorum, bilgisayar, elektrikli daktilo gibi...
  3. Esra Ertaş

Sizce 21 Kişi Girebilirmi ?

walla görünce insan gerçekten nefes alamıyo:)
  4. Esra Ertaş

Aldatılan kadının intikamı..

az bile yapmış oh canıma değsin :)
  5. Esra Ertaş

kelimeleRin okunuşu . . .

ewet okunuyo:)
  6. Esra Ertaş

Sizce 21 Kişi Girebilirmi ?

7. Esra Ertaş

burası bir internet cafe:)

8. Esra Ertaş

sigaranın faydaları bulundu

Türkiye'de İlk Defa Sigaranın Faydaları Bizde Sigara içeni köpek ısırmaz Çünkü yanında baston taşır Evine hırsız girmez Çünkü sabahlara kadar öksürür Üzerine sinek konmaz Çünkü buram buram nikotin kokar Fazla yorulmaz Çünkü yorulunca tıkanacağını bilir Yürümek için zorlanmaz Çünkü...
  9. Esra Ertaş

istakoz

sarışın olanlar alınabilir walla:) :) :)
  10. Esra Ertaş

istakoz

Sarışın kız 'Balık Lokantası'na gitmiş, girişindeki büyük akvaryumun içinde yüzen canlı istakozları görünce "Bu yaratıklar nedir?.." diye sormuş, onu girişte karşılayan garson'a: "İstakoz efendim.. Müşterilerimize taze taze sunmak için..", "Yani bunları öldürecek misiniz?.." "Evet efendim...
  11. Esra Ertaş

bu resmi yapanın sadece elleri felç olmuş

dış ülkeden birisi yapmış arkadaşım
  12. Esra Ertaş

Flas Flas Flas erkek çocuğa taciz ..

walla doğru zaman değişti:D:D
  13. Esra Ertaş

üniversite öğrencisinin sorusu

yorumsuz Üniversite son sınıf öğrencisi yazılı sınavından kalınca doğru hocasına gider. -Siz sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni cezalandırıyorsunuz. İşin bu yanını hiç düşündünüz mü?.. -Tabii düşündüm. Hocanın görevi bilgiyi ölçmek, yeterli olmayanı sınıfta bırakmak değil...
  14. Esra Ertaş

akıl hastanesine yatırılmalımıyım?

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar: Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? Doktor: - Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç sey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih...
  15. Esra Ertaş

Merhaba arkadaşlar

hoşgeldin serdar inşallah en kısa zamanda öğrenirsinde senin çalışmalarınıda sitede görürüz..
  16. Esra Ertaş

Ccocuklardan cıldırtan sorular..

:):):):) ellerine sağlık walla
  17. Esra Ertaş

Resimde kaç öküz var ??????

eklediğin her konuya nerddeyse tek tek teşekkür ettim çünkü inan çooooooooook güldüm:)
  18. Esra Ertaş

Turkcell'in en yeni ve kullanışlı kampanyaları ..

:D :D :D en güzelide en sonuncusuymuş walla:):)
  19. Esra Ertaş

Uyarı ( SÜPER BAK )

süper ya walla gece gece bende baya bi güldüm sağol:)
Yukarı Alt