Arama sonuçları

1. Ozgul

Web tasarım iconları :)

Önizlemelerini koysanız da ne indireceğimizi görsek daha iyi olmaz mı? Teşekkürler...
  2. Ozgul

GraphicRiver - Business Cards PSD Templates/Kartvizit Arşivi

Bağlantı adresi güncelliğini yitirdiğinden konu Geri Dönüşüm'e taşınmıştır.
  3. Ozgul

Corel'de arka plan yapmak istiyorum

Sağ kulağınıza sağ elle dokunmak varken, neden sol elinizi başınızın arkasından dolaştırarak sağ kulağınıza ulaşasınız? Bahsettiğiniz programların biri pixel tabanlı diğeri ise vektör tabanlı programlardır. Yapmak istediğiniz şeyi ise en rahat photoshop'ta yaparsınız. İlle de corel diyorsanız...
  4. Ozgul

MTR Reklam Logo Çalışması

Açıklamasanız bile olurmuş. Gayet anlaşılır ve güzel bir logo çalışması. Emeğinize sağlık.
  5. Ozgul

Logo yarışmalarında ödül kazanan bazı çalışmalarım...

Her şeyiyle mükemmel çalışmalar. Emeğine sağlık.
  6. Ozgul

Birbirinden güzel vectorler4

Bağlantı adresi güncelliğini yitirdiğinden konu geri dönüşüme taşınmıştır.
  7. Ozgul

Fiyat Listesi V1 Tasarımı | AKKAN Web Design

Renkler, fontlar çok uyumsuz ve okunaksız. Bayağı bir düzenlenmeye ihtiyacı var çalışmanın. Kolay gelsin.
  8. Ozgul

Tipografik Tabanca Çalışmam - Bitirmeden Yorum Almak İstedim.

İki eleştiride hevesle giriştiğiniz işten vazgeçecekseniz, bence de daha bitmeden bırakın.:rolleyes: Kolay gelsin...
  9. Ozgul

Her Şeyiniz... "Sizin Ellerinizde".

Anlık seçimler ve şekillenen hayatlar... İnce bir yol bu, farkına vararak yaşanmalı, yoksa ölü-canlı önemsiz! Teşekkürler Murat Abi.
  10. Ozgul

Katalog şablon tasarımı

Nasıl görmemişim şimdiye kadar bunları. Gayet şık çalışmalar, tebrikler...
  11. Ozgul

Otel broşür çalışması

Ara sıra değil de hep paylaş, ki gözümüz sayfa değiştirmekle yorulmasın... Emeğine sağlık.
  12. Ozgul

kendi kartım

"Ah bir de yüklenmesi bu kadar geç olmasaydı" derken, tümden çalışma görünmez oldu.
  13. Ozgul

Doktor Kartvizit

Gayet güzel, anlamlı bir çalışma. Emeğinize sağlık...
  14. Ozgul

Marketler için Broşür Çalışmam

Tasarım "kopyala yapıştır"dan ibaret değildir. Kopyalayıp yapıştırmak bile özen ister. Kolay gelsin...
  15. Ozgul

Dentaydın katalog kapak çalışması

Temiz ve özenli çalışılmış. Emeğinize sağlık.:)
  16. Ozgul

Bazen

Aynen şu an olduğu gibi değil mi? Merak etmeyin, yalnız değilsiniz...:)
  17. Ozgul

İŞ

8 senelik gazete deneyiminiz mi var gerçekten?
  18. Ozgul

Font istek

Çok teşekkür ediyorum hepinize.:)
  19. Ozgul

Font istek

@Murat VARDAR Teşekkür ediyorum Murat Abi, fakat buradaki bende de var. Türkçe karakterler olmadığı için ve elimdeki metin çok uzun olduğu için özellikle bu fontun Türkçe karakterlisine ihtiyacım var. Attığın linkte "ş"ler, "ç"ler ve "ı"lar yok. Aşağıda "rakamlar ve türkçe harfler" yazan yerde...
  20. Ozgul

Font istek

Lucida Sans fontunun Türkçe'si elinde olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler...
Yukarı Alt