Arama sonuçları

1. Mehmet ÖZDEMİR

Özel Dosya Çalışması

değerli yorumlarınıza...
  2. Mehmet ÖZDEMİR

etiket çalışması-2

değerli yorumlarınıza...
  3. Mehmet ÖZDEMİR

El İlanı 1

değerli yorumlarınıza...
  4. Mehmet ÖZDEMİR

İmsert Çalışması 2 Adet

değerli yorumlarınıza... ----------------------------------------------------------------------------
  5. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

ÖZEL KESİM KULLANMAK Örneğin sert kapak (Karton Ciltli kapak) kullanılıyor ve kapakta delik açılarak iç ilk sayfa görünecektir. Ayrıca düz kesim olmayan bir broşür ya da dosya kapağında, bıçak yaptırarak özel kesim kullanılacaktır. Baskı işlemlerine ek olarak bıçak ve kesim, maliyeti arttıran...
  6. Mehmet ÖZDEMİR

Yüzey kaplama ambalaj tasarımı

sade, anlaşılır, fazla karmaşık değil, renk seçimleri güzel, emeğinize sağlık, güzel çalışmalar...
  7. Mehmet ÖZDEMİR

@delal faydalı olması dileğiyle
  8. Mehmet ÖZDEMİR

@Hasan YILDIZ ben teşekkür ederim
  9. Mehmet ÖZDEMİR

kenar payı verme nasıl yapılır grafik tasarıma yeni başlayanlar, sizin için küçük ama tasarım için çok önemli bilgileri elimden geldigince burada sizinle paylaşmaya çalışacagım. ilk paylaşımım kenar payı verme nasıl yapılır. bazı arkadaşlar bunu farklı olarak bilirler. ama bu bana göre bir...
  10. Mehmet ÖZDEMİR

Yazi karakteriyle oynanirmi

@ahmetzbfb önce CTRL+K yaparak metni kelimelere, tekrar CTRL+K yaparak harflere ayırın. istediğiniz harfi, harfleri yada kelimeyi CTRL+Q yaparak text ten vektörel çizime çevirin. F10 yaparak text in çizime dönüştüğünü görebilirsiniz.
  11. Mehmet ÖZDEMİR

metal kalem üzerine baskı

yazmak istediğiniz metni siyah olarak hazırlayın karşıya gönderin. onlar size zaten baskıdan önce bir demo onayı göndereceklerdir.
  12. Mehmet ÖZDEMİR

Mac Hakkında Yardım

öncelikle 100-150 sayfalık bir çalışmayı tek parçada değilde 50'li olarak 3-4 parçada yapmanı tavsiye ederim. ayrıca tasarım için MAC Mini almak doğru değil. daha güçlü bir makine almalısınız, mesela i5 işlemcili bir MAC. 24" ekran gibi.
  13. Mehmet ÖZDEMİR

Billboard Font Boyutu Hakkında Yardım

fontun büyüklüğü tasarıma göre değişir. kimi zaman iki kelime boydan boya bir metin her şeyi anlatır, bazende 3-4 satır kelime konulması gerektir, okuyunca her şeyi anlatır. Yani font büyüklüğünü siz kendiniz ayarlarsınız. Standart bir büyüklüğü yoktur.
  14. Mehmet ÖZDEMİR

İllustrator'den Coreldraw'a Aktarma???

Illustratorde yaptığınız çizimi Object/Expand yapın. OK deyin. EPS olarak versiyonu 10 yada olarak belirleyin ve kaydedin.
  15. Mehmet ÖZDEMİR

innovative studio çalışması

kartvizitten çok ofis girişinde güzel bir aydınlatma ile duvarda çok güzel duracağına eminim... emeğinize sağlık...
  16. Mehmet ÖZDEMİR

Sizce Grafik Tasarım mesleğinin sonu gelir mi?

@Erkan Nehir katılıyorum... Konuya gelince; yeni bir tasarım ortaya çıkarmak elbette zor görünür. Yaparsınız beğenilmez, hayal kırıklığı yaşarsınız. Yeni bir çalışma yapacak gücünüz kalmaz. Bunu yenmenin en güzel yolu bol bol çalışma incelemek ve fuarlara gitmektir. Fuarlar, türü ne olursa...
  17. Mehmet ÖZDEMİR

konser afişi (kıraç)

@Dj Rapix teşekkürler... zaman dar olduğu için pek ayrıntıya girmedim :)
  18. Mehmet ÖZDEMİR

Davetiye Tasarımı l N.Tr.

güzel duruyor, gelin damat isimlerinde daha estetik bir font kullanılsaydı nasıl olurdu acaba... emeğinize sağlık...
  19. Mehmet ÖZDEMİR

Büyüme Cetveli

ihtiyacı olanlar için güzel bir paylaşım, teşekkürler...
  20. Mehmet ÖZDEMİR

kartvizit tasarımı-2

değerli yorumlarınıza...
Yukarı Alt