Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Iddaa bayii owv giydirme

İddaa Bayii Owv Giydirme, Corelx4 çalışması.
  2. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar...
  3. Şener CANÖZ

Çıkış Anım... ( Başımdan Geçen İlginç Bir Olay )

Zaten bu âlem sizin canlarınızın hapishanesidir; uyanın, o tarafa gidin! Zira o taraf sizin sahranız, mesire yerinizdir. Mevlana, Mesnevi, I/525
  4. Şener CANÖZ

Mevlâna celâleddin-i rûmî

Aşıkın şiiri Kur’an’ın tefsiridir; ruhun huzurudur; imanın nurudur. Hâttâ ondan da öte, herkesi Allah’a ulaştırır; bu sırrı bil de kendine gel! Bu şiirleri herkesin şiiri gibi okuma; her ikisinin şiirini de bir tutma! Mevlana, Divan-ı Kebir
  5. Şener CANÖZ

Ey ölüler arasında yaşayan diri oğlu diri! Ölülerin kokusu ile nasılsın? Ne haldesin? "Mutasavvıflara göre, hakk aşıkı olmıyanlar, yarattığı eserlere bakarak onun yaratma gücünü onun büyüklüğünü, hissetmiyen ona gönül vermeyen insanlar, bir ölü gibi yaşar. Allah'a inanmıyan kişiler birer canlı...
  6. Şener CANÖZ

İnsanoğlu dilinin altında gizlidir; şu dil, can kapısının perdesidir. Yel perdeyi kaldırdı mı, evin içinde ne var, belirir bize. O evde inci mi var, buğday mı, evin içi altın hazinesi mi, yoksa yılanlarla, akreplerle mi dolu? Yoksa içeride define mi var da kıyısında yılan bekliyor? Çünkü altın...
  7. Şener CANÖZ

Jacques brel

Serüvene koşmak için trenler bekliyorsan, Güneşi yakalayıp gözlerine yerleştirmek için, beyaz yelkenlerin gelip seni almalarını bekliyorsan, Yarına inanmak için günbatımına, İyi kalpli görünmek için zayıflığa, Ve güçlü görünmek için öfkeye ...ihtiyacın varsa; Demek ki, Hiçbir şey anlamadın...
  8. Şener CANÖZ

Amblem/logo,kurm.kimlik,tabela/pano ve cam kaplama tasarımlarım

Hoş geldin Mehmet Oz, bu çalışmalarını sergileyebileceğin bir ara yüzümüz var hali hazırda, orada tek tek paylaşabilirsin; Sana ait bir Portfolyo alanı: https://www.grafikerler.org/galeri/
  9. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE Günaydın ZxxxE, günaylardın arkadaşlar...
  10. Şener CANÖZ

Sordum, aşk'ın sırrı nedir ?

Akıl, cezbe-yi Hûda'nın kanat çırptığı engin semâlarda pervâz edemez. O semânın tek hâkimi cezbe-i aşk-ı Hûda'dır. Ne bâtıl tasavvur, ne imkânsız hayal! Aşk, insan fehminden yükseklerdedir Ne kavuşmaya benzer ne ayrılığa... Hayalden her ne suret çıkarsa Aşk enginliğiyle gölgelendirir. İsmail...
  11. Şener CANÖZ

Marifet mahalli olan gönül, hizmet kıblesi olan Kâbe'den daha üstündür. Kâbe sürekli olarak kulun baktığı bir şeydir; kalb ise devamlı olarak Mevlâ'nın nazar ettiği bir yerdir. Keşfü'l-mahcûb/Hücviri
  12. Şener CANÖZ

Casmate

Ben artık kullanmıyorum, bilemiyorum bul indir bi dene bakalım olcay034.
  13. Şener CANÖZ

Ultramak logo 3d boyutlandırma

Zaten fuar standını iptal ettiler yarım kaldı çalışma (=
  14. Şener CANÖZ

Sağol len (= sadece boyutlandırma yaptım yolladım reklamcı müşterime gerisini onlar yapcak ne yapcaklarsa...
  15. Şener CANÖZ

Sağ olma ! Sol ol (= şaka şaka len, teşengür ederim
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar...
  17. Şener CANÖZ

Kendime soruyorum; Hak dışında bir şeyi sevebilir misin ? Hak'tan başkasına aşık olabilir misin ? Hak'kın dışını bulabilir misin ? Cevabım: Hayır...
  18. Şener CANÖZ

Teşekkür ederim Murat VARDAR...
Yukarı Alt