Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  2. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

- O mu ? yoksa nefes almak mı ? diyorlar; - Aklımda bari sen olmadan da yaşayamam ki. .
  3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  5. Şener CANÖZ

Yaratıcılığınızı Körüklemenin Yolları

Tammm bende kızcaktım ne bu yarım yarım yazıyon diyeki ucuz kurtardın gazabımdan haaa ! Sağol teşekkür ederim tekrardan Özgül.
  6. Şener CANÖZ

İlk Kartvizit Çalışmam (Eleştriye açık)

+ Kenarlardan 5 mm kadar da içeri al çalışmalarını ki kartlar tabakadan kesilince yarısını kesip atmasınlar.
  7. Şener CANÖZ

3dmax ta kedi nasıl modellenir.

Hocan hiç mi öğretmedi bişeyler, herhalde öğretmeden önce senden bunu istez, ZxxxE nin önerdiği video dersi incelersen bişeyler yapabilirsin. Küre müre değil ama hocan iyi not verecektir. (Filmi hızlı anlayamazsın, indirip MediaPlayerClasic ile yavaş moda alırsan normale döner)
  8. Şener CANÖZ

Atik yağ afiş çalişmam

İyi bir uygulama, dünyamız için bişeyler yapmaları ne güzel bişey... Bana göre zor bir çalışma ama, ''K'' harfini kaldırmıycaktın ordan be srknweb.
  9. Şener CANÖZ

Hayvan Manüplasyonları

Bişeydeğil Hakan DAĞDEVİREN, baya bi yoruldum bunları yakalayıp sitemize koyarken.
  10. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

11. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

12. Şener CANÖZ

3dmax ta kedi nasıl modellenir.

Anaaa nası buldun bunu be süpersin len ZxxxE ? Kübra KARA'nın ağzına armutu pişirip verdin haa. he he hee! Bende bakmıştım da bulamamıştım, adamın gözü şeşibeş olur çok hızlı modelliyo kerata.
Yukarı Alt