Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu Doğal, özel hayattan etkieyici sahneler içeriyor... Fontların Light ilen boltundan logo yapmayı düşünüyosun ?
  2. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı, pek gitmem bundan sonra artık gitemde... Paşayı (köpeğimiz) çişe çıkarıp, sonrada telkin müzikleri ile uykuya dalacağımı tahmin etmeye çalışıyosun amuda kalkarak? iyi eğlenceler/geceler.
  3. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı... ( Kendi yazdıklarımı paylaşamıyorum çünkü "afedersin" lak lak yapılan konular daha popüler bu bölümlerden. Değer veren pek yok, kalıba sokup böylece devam edeceksin diyenler oldukçada niyetim yok. Kusura bakma yaralarımdan birini kanattın...) Özgürlüğümüzü bari yazılarda yaşayalım...
  4. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuutu, hatta koparttı... Zira şu an AZAP HG modundayım... Alttaki yazıyı günün sözü bölümüne yazmak aklına hiç gelmedi...? Gerçek dost; Dostuna karşı Kırılamaz, Üzülemez... Eğer dostluğu gerçek değilse... Sen’den gelen en sert rüzgarda bile, Güçlü gibi gözüken devasa bir ağaç gibi, Kökünden...
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tutturmanı istemek isterim ama ? "Kaçırmazsın" sorusu ikileniyo okurken bana fırsatı mı ? kızımı ? Kızı kaçırmam animasyonla napılır ki ? Beğensem bile fırsatı kaçırmak zorundayım çünkü " evliyim " Büyük sahra çölünün kaç km2 olduğunu hiç merak etmedin ?
  6. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutturuldu... ( bimiyorum " kabayerlerimden atıyorum soruları " ) doğru dürüst bir soru sormaya gayret ederek şunu soruyorum.... ; Tam olarak benliğinin nerde olduğunu merak etmiyorsun, düşündüğün yerde, yani gözlerini arkasında, beyninin oralarda biyerlerde miyim acaba diye kendini tanımaya...
  7. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu müzik dinlerken kulaklığını burnuna takıp dinlemeyi denemeyi çok istiyorsun ?
  8. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu birde Jim Carrey var şu filmi ile gülmekten aranızdan ayrılıyodum Grafiker olmasaydın oto tamircisi olmak isterdin ?
  9. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu ama sadece kahvaltıda. Çorabını genelde ayakkabından önce giyiyorsun ?
  10. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu, üçüncü katta herkes öğlen eve gidince benimde mesaim 16:30 a kadar olduğundan, zırtpırt kapıya koşup müşterilerle uğraşmaktan bi aşağı bi yukarı koşuşturmaktan, bacak kaslarım rambo gibi oluyo... Uyurken şarkı söylemiyosun ?
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tutmuştur galiba, ben bile yeni yeni huylarımla karşılaştığım oluyor ve kendim bile kendimi tuhaf buluyorum zati. Yürüken kollarını sallamadan edemiyorsun. ?
  12. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı "hayat ile zaman herşeyi değiştiriyor" bazen insan haytla dalga, bazende hayattan geçesi geliyor... "Değişmeyen tek şey değişimin kendisi" olduğuna göre, değişip değişip durduğundan dolayı, özelliği itibari ile değişmemiş olmuyor diye düşündüğün hiç olmadı ?
  13. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu. Şimdilik inanıyorum. ağzın; kafanın üzerinde, yüz kısmında, burnunun aşağıısında duruyor (dik durduğunda) ?
  14. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu ama fazlası iğrenç durur haraket kabiliyetimi kısıtlar. tuttu baştan aşağı kaliteli bir sanatçı/sanatkar. Şu an aklımdan 9 sayısını tuttuğumu biliyorsun ?
  15. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu ama, artık arka ayaklarım ağrıyor atarken... Nefesini burnundan alıp veriyosun ?
  16. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu "çünkü yazan sensin" Okumayı biliyosun, kesin galiba...!
  17. Şener CANÖZ

Çok sayfalı broşürlerde

Erkan NEHİR, ozaman belki "sırt payı hesaplama" diye bilgi arayan başkalarının işine yarar... Soruna çözüm olamıyorum kusura bakma Muharrem KÜÇÜKARPACI.
  18. Şener CANÖZ

Çok sayfalı broşürlerde

Muharrem KÜÇÜKARPACI, Bir arkadaş paylaşmıştı, sırt payını hesaplayabileceği bir tablo yapmış, daha bana lazım olupta kullanamamama rağmen elimde tutuyordum>> buradan <<al, bak bakalım işe yarar bişeyse banada bilgi ver...
Yukarı Alt