Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Kutu harf tasarımı

Lazere veya router için 2 boyut çizim convertli ve düşük versiyon corel dosyası göndermen yeter bence. ( en iyisi kesecek firmaya sor )
  2. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu Kitabın devamını yapraklarını çevirmeden okuyamıyorsun ?
  3. Şener CANÖZ

Şimdiden Noeliniz mübarek olsun arkadaşlar

Şimdiden yeni hicri yılımız hayırlı olsun arkadaşlar...
  4. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu tuttu... bi kedin bile yok ?
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı... iki tane kolun var bitanede burnun var...
  6. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu, o yüzden bu radyoları dinliyorum; http://www.radyovoyage.com/ http://www.radioadidasoriginals.com/ geceleri uyuyorsun ( hemde gözlerin kapalı )
  7. Şener CANÖZ

brad pitt aslan makyaj

Eline sağlık carlito1914... Bu adamı ben zaten arslana benzetip duruyodum, şimdi aslına dönmüş. Arslanım benim.
  8. Şener CANÖZ

2013 Mutlu Yıllar Dilerim / Sedat Gül

Teşekkür ederim Sedat GÜL, aynı duygular ve dileklerle bende yeni yılını kutluyorum...
  9. Şener CANÖZ

Film önerim

Eşrefpaşalılar Tek link film; Duygularla yüklü bir başka film önerim...
  10. Şener CANÖZ

Ata Demirer :)

Şerife ERTAŞ, Paylaştığın videoları seyrederken eğlendim baya sağolasın ordan oraya devamında değişik komik videoları dolanırken bunu buldum Yönetim beni kovmazsa iyi, ama bayılıyodum azkalsın nefesim kesildi, senin ile bu videoyu paylaşmak istedim. Kolpaçino filminden bir sahne; bu filmi...
  11. Şener CANÖZ

Allah Rahmet Eylesin "Leman Çıdamlı "

Mekanı cennettir...
  12. Şener CANÖZ

Hayat Bana ..... öğretti ?

Bildiklerimin yada hakkında konuştuklarımın değil, yaptıklarımın bir eseri olduğumu öğretti ve insanlığımın değerinin vicdan duyguma bağlı olduğunu öğretti...
  13. Şener CANÖZ

Dünyanın sonu partisi afiş

Sevgili carlito1914; Her 21 aralıkta dünyanın sonu kutlamaları yapmak Maya lara hakaret olabilir, mezarlarında kemikleri sızım sızım sızlayabilir... Afişi hiç bastırma bence. (aslında eğlence mazereti olarak iyi fikir) çok cix olmuş eline sağlık...
  14. Şener CANÖZ

Günün sözü...

Gel, gel, daha yakın gel ! bu yol vuruculuk ne zamana kadar sürüp gidecek? Madem ki sen, bensin, ben de senim. Artık bu senlik ve benlik nedir? Biz Hakk’ın nuruyuz, Hakk’ın aynasıyız. Şu halde kendi kendimizle, birbirimizle ne diye çekişip duruyoruz? Bir aydınlık bir aydınlıktan...
  15. Şener CANÖZ

Corel Draw font sorunu...

https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/22876-fontlari-sisteme-yuklemeden-kullanmak-isteyenlere.html
  16. Şener CANÖZ

Günün Sözü...

ÇOCUKLARINIZ Çocuklarınız sizin çocuklarınız değil, Onlar kendi yolunu izleyen Hayat’ın oğulları ve kızları. Sizin aracılığınızla geldiler ama sizden gelmediler Ve sizinle birlikte olsalar da sizin değiller. Onlara sevginizi verebilirsiniz, düşüncelerinizi değil. Çünkü onların...
Yukarı Alt