Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Kutsi – Bambaşka

http://www.izlesene.com/video/muzik-kutsi-bambaska-2010/1942541 Kutsi – Bambaşka Bana kalan bir yerde Sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş Herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda Kaçtığım o yer var ya Yine çıktım aynı yola Sen de gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka Çok zor...
  2. Şener CANÖZ

hayırlı ramazanlar

Kadir geceniz mübarek olsun :)
  3. Şener CANÖZ

HE HE bu kendi yaptığınız bir karaktermi ? Şirin :)
  4. Şener CANÖZ

Geyik Muhabbeti

<=== yeni avatarım :)
  5. Şener CANÖZ

T-shirt desenleri vektörel-78 dosya

Teşekkür ederim :)
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  7. Şener CANÖZ

tasarımcıya ne hediye alınır ?

Bana hediye olarak, Köyde bahçe işi ayarlasınlar, geçimimi sürdürebileceğim geliri olsun başka bişey istemem...
  8. Şener CANÖZ

Roland camm1 pnc 1000a kesim ayarlari icin yardim lutfen !

Makinanın ayarlarını yazıyorum şimdilik benimki pnc-1100 command : mode2 input : parelel (com porttan bagladıysanız,serial) size : free-Y set parameter tool : cutter speed : cut speed 15 cm/s font : outline ansı ASCII (2) P-CH- : ignored
  9. Şener CANÖZ

bir logonun oluşum süreci

teşekkür ederim...
  10. Şener CANÖZ

serbest (freelance) çalışacaklar için ipuçları

Teşekkür ederim :)
  11. Şener CANÖZ

Sizce Gerçekten Aşık olan Kıskanırmı ?, Aşık olduğunu Kısıtlarmı ?

@tlyyy1818 Nick ini değiştirdin sandım, iki ayrı nick in olacağı aklıma gelmemişti, anlayamamışım "özür dilerim" daha anlaşılır bir nick diye öyle yazdım...
  12. Şener CANÖZ

Kıskanan, Sahiplik duygusunu yaşıyan, iki insanın arasındaki yaşanan, AŞK olamaz, bence olsa olsa karşılıklı alışveriş yapan, ticaret ilişkisi gibi bir (şey) dir... Şener CANÖZ Kıskanç daha çok sever ama kıskanç olmayan daha iyi sever. Moliere Biraz kıskançlık duyarsanız, yaşarken ölmenin ne...
  13. Şener CANÖZ

@tulay1834 Ben'de buna sonuna kadar katılıyorum Tülay :) Herkesin kendi doğruları vardır, doğru tek değildir. Burada yapmaya çalıştığım tartışmak değil fikir alış/verişi yapmak :) lütfen yanlış anlama (ayrıca "tulay1834" tlyyy1818 den daha iyi hayırlı olsun :) ) @Fulyam Görüş bildirip...
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  15. Şener CANÖZ

Aşk bir ilişki değildir.’, ‘Aşk bir varoluş durumudur ve bir başkasıyla hiçbir ilgisi yoktur. İnsan âşık olmaz, insan aşk olur. Ve tabii insan aşk olduğu zaman âşık da olur. Ama bu bir sonuçtur, bir yan üründür; kaynak değil. Kaynak, insanın aşk olmasıdır. Peki, kim aşk olabilir? Doğal...
  16. Şener CANÖZ

Background Serisi 1-Border Design

Teşekkür ederim neo32 bende 39 memnun oldum :)
  17. Şener CANÖZ

Belgesel İzleme Siteniz (belgeseli.org)

ooooooyyy canlı böcekleri kurtları nası yiyiyor :) çok iğrenç ama site güzel eline sağlık :)
  18. Şener CANÖZ

@svmrc Sizde bir renk kattınız "tlyyy1818" gibi benim konuma teşekkür ederim svmrc ;) Sanada teşekkür ederim tlyyy1818 :)
  19. Şener CANÖZ

Bir önceki yazdığım görüşümdeki cümlenin sonundaki kelimeye bir link ekledim, orayı fark edip daha önce inceledinizmi bilmiyorum... (Mesnev nin ilk hikayesi adıda "GERÇEK AŞK" sıkılmazsanız bir inceleyin daha önce okumadıysanız...) Ayrıca çok farklı duygular yaşadım bende aşk adına, çoğu...
Yukarı Alt