Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Toygar IŞIKLI - Sen eşittir ben

resmede tıklayabilirsin... http://www.dailymotion.com/video/xdrn8z_toygar-iyykly-sen-eyittir-ben-video_music?start=56#from=embed Toygar IŞIKLI - Sen eşittir ben Gün karanlıksa etrafın bulanıksa Kaderin sana düşmansa benden çok da farklı değilsin Yağmura saygın sonsuzsa aşka hiç inanmıyorsan...
  2. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  3. Şener CANÖZ

bir grafikerin çocuğu :)

:) Süpersin ...
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  5. Şener CANÖZ

gönül yarası - meltem cumbul - etek sari

Unutulmaz bir film...
  6. Şener CANÖZ

Şarkı sözlerinden yeni bi beste yapalım =D

Bu olurmu ? . ------------------------- Hasret çekerken öleceğim, Ayrılıktan aklımı böleceğim, Seni ne zaman göreceğim, Gel artık geç olmadan... ------------------------- .
  7. Şener CANÖZ

photoshop deneme çalışmam

ben çok beğendim eline sağlık...
  8. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydın :)
  9. Şener CANÖZ

Robotla Türkçe sohbet :)

@özlem oymanlar Bişey değil Özlem beyenmene sevindim :) @Kerim Öksüz evet Kerim bende çok beyendim :) @Fulyam evet kibarmış romantik sorulara güzel cevaplar veriyor Fulyam :) @Meci* Bişeydeğil Meci :)
  10. Şener CANÖZ

Robotla Türkçe sohbet :)

http://www.hadikaynatalim.com/hossohbot.html iyi eğlenceler... :p
  11. Şener CANÖZ

coreli yavaşlatan sebepler ve çaresi

Ben bir Corelx4 edindim bilgisayar servisinden, gayet hızlı... İleriki zamanlarda paylaşmak isterim ama warez yasak, Belki sizde bulursunuz...
  12. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

"ışık saçmak için iki yol var, ya ışığın kendisi olmak yada yansıtan ayna olmak..." Günaydın :)
  13. Şener CANÖZ

coreli yavaşlatan sebepler ve çaresi

coreli yavaşlatan sebepler Dikkat ! bunlar benim tespit ettiğim sorunlar sizde farklı olabilir 1- Ctrl + F2 tuş kombinasyonunda View Manager Docker açılıyor eğer bu pencerede birçok Zoom Kayıtı (örneğin benim bazı dosyalarımda 100 e yakın) varsa bu türlü dosyalarda corel Kopyala - Yapıştır...
  14. Şener CANÖZ

flash video player indirme

Teşekkür ederim :)
  15. Şener CANÖZ

Fontları sisteme yüklemeden kullanmak isteyenlere

<<<Buradan kullanma filmini indirebilirsiniz.>>>
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :) " yeşilken büyürsün, olgunlaştığında çürümeye durursun "
  17. Şener CANÖZ

Basılı Yayınlar. "Tiranların Son Valsi - Ramtha"

. Tiranların Son Valsi - Ramtha "Şaşkınlıkla okuyacağınız bir kitap" >>>Kısa açıklama<<< >>>kapsamlı açıklama<<< .
  18. Şener CANÖZ

iyi ki doğdun kerim öksüz

İyiki doğdun :) Kerim ÖKSÜZ
  19. Şener CANÖZ

Fontları sisteme yüklemeden kullanmak isteyenlere

Evet gayet rahat ve basit bir kullanımı var, Cd, Flahsdisk veya Harddisk ten fontların yerini gösteriyorsunuz ve hiç program kapatıp açmadan Fontlar bütün programlardan, rahatça kullanılabilir hale geliyor. Anlayamayanlar için daha sonra nasıl yapıldığını filme çekip koyarım siteye... İyi...
Yukarı Alt