Arama sonuçları

1. bsrzngn

Üstteki üyeye kızdın...

ıskaa :D Gülle :)
  2. bsrzngn

son harften türet

....Nasihat.....
  3. bsrzngn

son harften türet

... teşekkür... :))
  4. bsrzngn

son harften türet

.... Lahana ... :))
  5. bsrzngn

son harften türet

... fason ... ( benim kini herkez anlıyo en azından seninkini sadece sen :))) )
  6. bsrzngn

Üstteki üyeye kızdın...

Evet arkadaşlar üstteki üyeye kızdınız ne fırlatırdınız.... tenis raketi terlikk ...... vs Hadi bakalım bana kim ne fırlatcak İyi eylenceler :rolleyes:
  7. bsrzngn

son harften türet

..... radyo.....
  8. bsrzngn

son harften türet

........Kalabalık .......... ( kısa kelimeleri kabul etmiyor sistem bende sonuna ve başına noktalar koyarak çözüm buldum arkadaşalar)
  9. bsrzngn

Alttakini sınırlayın....

oyunu hemen anlatıyorum alttakinin kullanacağı kelime yada cümleyi sınırlayacaksınız kelimeler yada cümleler illa ilişkilendirilmek zorunda değil kişi 1 =misal alttaki "a" harfini kullanma! kişi2 =tmm Alttaki sadece sayıları kullan kişi 3= 92726 ..... vs Umarım anlata bildim...
  10. bsrzngn

son harften türet

Arkadaşlar dolandım ama bulamadım bu oyunu hani her canımız sıkıldığında iki kişi ile çocukken oynardıkk varsa söyleyin ... son harften kelime türetirdik. annE EteK Kitap .... vs ilk kelimemizz ... KISKANÇ
  11. bsrzngn

Oyun: Onu Boşverde

Onu boşverde yarın pazartesi hastamı olsam .... :)
  12. bsrzngn

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı Alttaki Q klavye kullanıyorsun demi ? ( daha saçma bişe bulamadım .... :)) )
  13. bsrzngn

En Sevdiğiniz Yanınız Nedir Desem ?

Tam zamanında içinde argo olmadan laflarımı tamda yerine koymayı severim biraz ukala derler ama olsun hoşuma gidiyor .... az birazda muzurum sankinem ... :))
  14. bsrzngn

Neden BEN ?

kardeşiminde neden ben dediği bi durum var Ekmek almak , çöp atmak gibi ayak işlerini genelde hep en küçükler yapar bizim evdede bu işleyiş değişmiyor her gün çöp atmaya giderken hep ben hep ben diye ikilemler kurarak gidiyor bazen acıyorum haline saat kaç olursa olsun o biriken çöp...
  15. bsrzngn

Neden BEN ?

hepimizin muhakkak neden ben dediği olaylar vardır diye düşündüm öylesine :) az birazda merak ettim ondan bu konuyu açıyorum iyi yada kötü anlamda NEDEN BEN dediğimiz olayları paylaşalım bu olaylar üzerinden muhabbet edelim istedim buraların yenisi olaraktan... mesela , hep yemekler...
  16. bsrzngn

Telaffuzu zor kelimeler!..

hakan gene iyisin buldun beleşe yardım :))
  17. bsrzngn

@Hakan Dağdeviren senin durum psikolojik dille alakası yok bunun :D
  18. bsrzngn

bir kelime buldum iş ile ilgili sohbet esnasında "kişiselleştirilmiş" kelimesi söylenemedi bir türlü bütün "ş" ler bir birine karıştı kişiselleştirilmiş kelimesi henüz çözemediğim farklı bir türe döndü .... :)
  19. bsrzngn

Sıkıcan kaçmaz dedim, sıkılan canımızı paylaşalım bari...

Gene ben gene vakaaa :)) Dün katıldığım bir organizasyon sonucu sabah çok zor uyanıp işe gelmek amaçlı çırpınan ben... Yüzümü yıkarken gözlerimi kapadım ve daha açamadım el yardımıyla gerçekleştire bildim açma işlemini servise binmek amaçlı yola çıktığımda kaldırma çarptım ve şuan işteyim...
  20. bsrzngn

Sıkıcan kaçmaz dedim, sıkılan canımızı paylaşalım bari...

bır sıkıcan vaakası daha :)) gene bendenn benim böyle bol bol canım sıkılır kendime yarasın diye açtım zaten bu konuyuu :) sabahtan uğraştığım şu hosting olayını çökme girişimlerini ayağa kaldırmaya çalışmakla geçirdiğim bir günlük mesaimde nihai sona ulaşamadım malesef patronun...
Yukarı Alt