faruk abi bende bu eglenceli meslegi ögrenmek istiyorum ama tabi kendi çapımda çevremdeki dostlarımın resimlerini istedikleri hayal ettikleri gibi güzelleştirmek istiyorum bana bu işe nereden başlıyacagımı ve nasıl yapacagımı ögretir veya bir ipin ucunu uzatabilirmisin ...
grafik tasarımcımı yoksa hayal olan ünyayı gerçege taşıyanmı? sizce ne ola ki bu insa
sen hayalini gerçek yapan kaç kişi gördün hepsi birşeyler tasarlar . ve hepsi bir hedef belirler ve onu kafasında çizer enlemini boylamını ,sizi bizi katar içine , yaşar yatar uyur onunla yaşar , kendini ona...
merhaba dostlar ne mutlu size grafikerlerinde paylaşım sitesi oldugunu bilmiyordum. ögrendiğimde gerçekten çok sevindim usta ve profosyonellerden yardım alabilecegim bir yerin oldugunu bilmek beni mutlu etti arkadaşlar ben photoshopa yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca e post...
yaw anlamdıgım şimdi şu programı indirmek için neden 2 saat beklemek zorunda kalıyoruz rapıd den başka şekillerde inmezmi bu meret 1 cd indi hadi 2 cd için 1 veya enaz 2 saat beklemek zorunda kalıyorum 1 cd yi aldım rar ı açmaya çalıştım 2 yi istiyor nedem anamadım
DOSTUM DENEYECEGİM FAKAT BU SİTEYE PROGRAM PAYLAŞIMI NASIL YAPILIR BANA YARDIMCI OLURMUSUN BİRAZ ACEMİ BİLGİSAYAR KULLANICISIYIMDA... şimdiden teşekkür edrim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.