Arama sonuçları

1. karakalem

Bir minibüs nasıl giydirildi?

faruk abi bende bu eglenceli meslegi ögrenmek istiyorum ama tabi kendi çapımda çevremdeki dostlarımın resimlerini istedikleri hayal ettikleri gibi güzelleştirmek istiyorum bana bu işe nereden başlıyacagımı ve nasıl yapacagımı ögretir veya bir ipin ucunu uzatabilirmisin ...
  2. karakalem

Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

grafik tasarımcımı yoksa hayal olan ünyayı gerçege taşıyanmı? sizce ne ola ki bu insa sen hayalini gerçek yapan kaç kişi gördün hepsi birşeyler tasarlar . ve hepsi bir hedef belirler ve onu kafasında çizer enlemini boylamını ,sizi bizi katar içine , yaşar yatar uyur onunla yaşar , kendini ona...
  3. karakalem

1. buluşma resimleri

arkaaşlarbengelmek isterdim fakat inanın bu kadar bilgisiz birinin aramızdane işi var diye ugraşırsınız diye gelmedim utandım
  4. karakalem

Photoshop İcin Özel Psd Hazir Arka

birşey danışacagım şimdiden teşekkürler ... şu çok kareli kısmı (gelin damat) nasıl yaptıgını anlatırmısın
  5. karakalem

Far Eastern (uzak doğu) Brush

kardeşim koymayın şöyle güzel şeyler insan çıldırıyor rabit sınırlamasına takıldıgında
  6. karakalem

1. Istanbul Buluşması

kısmetse ve eger nöbetime debk gelmez ise mutlaka ordayım belki ,yeni arkadaşlar edinirim
  7. karakalem

Türkçe fontlar

link yok kardeş
  8. karakalem

Bu resimler hangi programla cizilmis biliyormusunuz

ahanda usta bir takipçi abi ,işte sen sen ol araştırırken danışmaktan vazgeçme danışmak ustaların bile çıraklıgını geri getirir
  9. karakalem

Silver Tuning Show [Acura RSX]

camları biraz daha ugraşsaydın diger bütün ayrıntılar kapanırdı .. bence biraz boşvermişlik işi çook bozar
  10. karakalem

orjin fatoş :} (photoshop) çalışmaları

BANA GÖRE MÜTHİŞ ELLERİNE SAGLIK .örnek olarak pc me aldım teşekkürler
  11. karakalem

Adobe Photoshop CS3 Extended (Deneyin.. görün)

arkadaşlar bende extended kurulu fakat ansıl ve nerelerde kullanabillirim ayrıca kullanım kılavuzu yokki öğrenem hele bi el atın şu garibana dostlar
  12. karakalem

photoshop garibanı

merhaba dostlar ne mutlu size grafikerlerinde paylaşım sitesi oldugunu bilmiyordum. ögrendiğimde gerçekten çok sevindim usta ve profosyonellerden yardım alabilecegim bir yerin oldugunu bilmek beni mutlu etti arkadaşlar ben photoshopa yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca e post...
  13. karakalem

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

şu rapıdshare problemini bir çözebilirsem iyi olacak
  14. karakalem

Photoshop da Otomobile Resim Eklemek..

derinlik verememişsin yani aracın kapı üstünde olan derinliği ( çizgiyi) ama gene de güzel başarılarının hedefe ulaşması dilegiyle
  15. karakalem

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

yaw anlamdıgım şimdi şu programı indirmek için neden 2 saat beklemek zorunda kalıyoruz rapıd den başka şekillerde inmezmi bu meret 1 cd indi hadi 2 cd için 1 veya enaz 2 saat beklemek zorunda kalıyorum 1 cd yi aldım rar ı açmaya çalıştım 2 yi istiyor nedem anamadım
  16. karakalem

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

DOSTUM DENEYECEGİM FAKAT BU SİTEYE PROGRAM PAYLAŞIMI NASIL YAPILIR BANA YARDIMCI OLURMUSUN BİRAZ ACEMİ BİLGİSAYAR KULLANICISIYIMDA... şimdiden teşekkür edrim
Yukarı Alt