Arama sonuçları

1. Hiçmen

Grafikerlik İşi Arıyorum Türkiye Geneli

Tam zamanlı olarak grafikerlik işi arıyorum. Grafiker olarak aşağıdaki işlerde deneyim sahibiyim ve aşağıdaki programları kullanabiliyorum. * MATBAA BASKI İŞLERİ Insert, Katalog, Broşür, Kartvizit, Etiket, Antetli Kağıt, Takvim, Ajanda, Matbu Evraklar, El ilanı, Cepli Dosya , Zarf...
  2. Hiçmen

Freelance grafik tasarım işleriniz yapılır

Baskı işlerinizde freelance olarak sizlerle çalışabilirim... İstemeniz durumunda referans olarak çalışmalarımdan örnekler gönderebilirim... * MATBAA BASKI İŞLERİ Insert, Katalog, Broşür, Kartvizit, Etiket, Antetli Kağıt, Takvim, Ajanda, Matbu Evraklar, El ilanı, Cepli Dosya , Zarf, Davetiye...
  3. Hiçmen

Grafik tasarım işleri arıyorum

Merhaba adım Hasan Çimen. Fatura Kartvizit El ilanı Broşür Makbuz Afiş Dergi Banner İnsert Kitap kapağı tasarımı Mizanpaj Dekupe Kurumsal Kimlik Baslılı matbuu işlerde deneyim sahiyim. Adobe Photoshop Adobe Inndesign Adobe Illustrator programlarına hakimim. Adobe Flash Adobe Acrobat...
  4. Hiçmen

Freelance iş arıyorum matbuu ve basılı işler

Merhaba adım Hasan Çimen. Fatura Kartvizit El ilanı Broşür Makbuz Afiş Dergi Banner İnsert Kitap kapağı tasarımı Mizanpaj Dekupe Kurumsal Kimlik Baslılı matbuu işlerde deneyim sahiyim. Adobe Photoshop Adobe Inndesign Adobe Illustrator programlarına hakimim. Adobe Flash Adobe Acrobat...
  5. Hiçmen

20 TL ye .gif 400 x68 banner yapabilecek?

İletişim adresim aşağıda itibata geçerseniz daha ayrıntılı görüşebiliriz. Hasan Çimen 0531 / 366 58 33 hsn.cmn1111@gmail.com
  6. Hiçmen

sürekli iş: image manipulation, karikatür, çizgiroman

Pardon touchpad azizliğine uğradım ve istemeden size mesajı yarım gönderdim. İletişim bilgilerim aşağıdadır. Telefonla konuşmak tercihimdir. Hasan Çimen hsn.cmn1111@gmail.com 05313665833
  7. Hiçmen

sürekli iş: image manipulation, karikatür, çizgiroman

Merhaba adım Hasan Çimen eskişehirde ikamet etmekteyim. daha çok matbaa grafikerliği işleri yaptım fakat sizin istediğiniz çizgi roman ve karikatür işinide yapabilirim. Yalnız konu hakkında daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. ben forumda iletişim bilgilerinizi göremedim. size iltişim...
Yukarı Alt