Arama sonuçları

1. 2

alan adı yardım

kimse bu konuda birşey bilmiyor mu acaba???
  2. 2

alan adı yardım

arkadaşlar merhaba sizlere sorum şu bir arkadaşımın sitesi var ve yaptırdığı kişilere ulaşamıyor sitesinin yıllık süresi doluyor site adı boşa çıktığında bunu hemen satın alabilirmi yoksa yapması gereken başka şeyler var mı yardımcı olursanız sevinirim....
  3. 2

anime manga çizimini anlatan e kitap arıyorum

sonunda uzun araştırmalarım sonucu buldum belki benim gibi arayan arkadaşlar da olur diye linkleri ekliyorum.Yararlı olması dileğiyle http://www.scribd.com/doc/6989418/Como-Desenhar-ens-Animes-Games http://www.scribd.com/doc/19206068/Como-Dibujar-Manga-y-Anime...
  4. 2

anime manga çizimini anlatan e kitap arıyorum

merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi ben anime manga çizimini anlatan e kitap arıyorum elinde olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi acaba bu konuda kendimi yani elimi geliştirmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum....:confused:
  5. 2

corelde elmas nasıl çizimi yardım

çok çok teşekkür ederim .Emeğinize sağlık çok sağolun :D
  6. 2

teşekkürler dört gözle bekliyorum...:)
  7. 2

çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için .Ama fazla bir şey istemiyor oluyorsam bir de ders anlatımı yapsanız (balık tutmayı öğrenmek dileyim :) ) mümkünse tabiki pek hazırcılığı değil de kendim yaptım olmuşmu demeyi daha çok seviyorum....
  8. 2

arkadaşlar corelde elmas çizmek istiyorum yapıyorum ama bir bürlü beceremedim.dış hat buldum üzerinden geçiyorum ama yine olmuyor nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim....:confused:
  9. 2

Corelde Broşür nasıl hazırlanır.

teşekkürler
  10. 2

Corel Draw'da daire etrafına yıldız koymak ?

Çok teşekkür ediyorum tam da istediğim şey.Ayrıca görüntülü olması daha da güzel olmuş emeğinize sağlık çok teşekkürler.....
  11. 2

Corel Draw'da daire etrafına yıldız koymak ?

merhaba arkadaşlar benim yapmak istediğim corel de bir daire çizmek ve çizdiğim bu dairenin dış etrafına yıldız koymak ama bu yıldız dairenin dış çizgilerini komple dönecek ve sonuçta o da daire gibi görünecek bunu nasıl yapabilirim....
  12. 2

corelde tablodaki fontların boyutu nasıl verilir

çok teşekkürler anlatımınız için ama ben corelin tablo yapıcısıyla yapmaya çalışmıştım çok uğraşmıştım ama yazıları tek tek değiştirmek gerekiyordu ben de mecbur öyle yaptım bi dahakine söylediğiniz yoldan yaparım teşekkürler....
  13. 2

Logo Çizimi Corel Ders

çok teşekkürler eline sağlık
  14. 2

Tüm CorelDRAW Kullanıcı Arkadaşların Dikkatine !

teşekkürler
  15. 2

hayır çıkmıyor maalesef :(
  16. 2

kimse bir şey bilimiyor mu acaba bu konu hakkında kimsenin başıuna daha önce böyle bir şey gelmedi mi yoksa ?????
  17. 2

başlıktan da anlayacağınız üzere corelde tablodaki fontların boyutu nasıl verilir.veya başka font nasıl kullanırım deniyorum ama aolmuyor sanırım tablo olduğundan dolayı bir yolu var mı acaba:(
  18. 2

Bir Elif Miktarı...

güzel olmuş
  19. 2

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

grafik bahçesi :D ----------------> grafikerlerin sohbet adresi...:D
  20. 2

web arayüz avm

çok güzel olmuş inşallah ilerde ben de bu kadar iyi çalışmalar yapabilirm
Yukarı Alt