Arama sonuçları

1. B

Deneme Çalışmam-1

teşekkürler
  2. B

Mock-up / Tasarım ve Sunumlarınızda Kullanabileceğiniz Mock-up Seti.

@Sedat Gül @Bulut Mashar @Burak Güzey @Dilek Doğrusöz en kısa sürede yeni bir maxi set yayınlayacağım, benden ayrılmayın ! :worshippy:
  3. B

Grafikerler.org 3DS max Sıfırdan Beyzbol Sopası Modelleme

Bu dersi izleyip uygulamam lazım, sağol kardeşim.
  4. B

@grapiksel @Emre DEMİRCİ @eratasarim2012 @Aslı SAYILIR @Tayfun ŞENOĞLU @Bilal Kılınç @Murat Güler @Murat VARDAR İşe yaramasına sevindim, madem ihtiyaç var o zaman devamını getirmeli, en kısa sürede yeni bir maxi set yayınlamak lazım :s8: benden ayrılmayın...
  5. B

Logo sunumu

@hotti https://www.grafikerler.org/mock-up/40603-mock-up-tasarim-ve-sunumlarinizda-kullanabileceginiz-mock-up-seti.html yukarıda ki linkte var arkadaşım, eğer hala ihtiyaçsa...
  6. B

Tasarım ve sunumlarınızda kullanabileceğiniz herkesin ihtiyacı, olan küçük bir mock-up seti Ai - Eps - Cdr - Psd Açık Dosya Hallerinde Mock -up İndir 122 mb.
  7. B

Merhaba; Grafikerler.org Ailesi

@bsrzngn teşekkürler, hoş geldim, hoş buldum
  8. B

Deneme Çalışmam-1

@Stilt_Skin konumu önemseyip tekrar mesaj yazdığınız için size de tekrar teşekkür ederim,
  9. B

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Gün içerisinde etrafımdaki arkadaşlarımdan da destek alarak, Forum Üye Sorumluluğumu yerine getiriyorum, asıl ben teşekkür ederim, böylesine dolu dolu bir içerik ve paylaşımlar için :s8:
  10. B

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

sitemizi bu senede birinci olmasını bende istiyorum, oylamaya katıldım. şimdiden hayırlısı olsun.
  11. B

CorelDRAW Graphics Suite X6.1 Güncellemesi yayınlandı

@Kürşad Çakır @Mehmet ÖZDEMİR @Kürşad Çakır Ne kadar önemli değilmi? bir paylaşımın sadece ve sadece eksik olan yanlarıyla ilgilenmek... madem biliyorsunuz, o zaman doğru bilgiyi verin burada.... burada vermek yerine kendi formunuzun reklamını yapmanızın maksadını Açıklayabilir misiniz...
  12. B

Intro Family TR - FontFabric // Günün Bombası ;)

@ridw0n Piminiz tutukluk yaptı sanırım, bombanız patlamıyor, çünkü verdiğin indirme linki fake :cool:
  13. B

CorelDRAW Graphics Suite X6.1 Güncellemesi yayınlandı

Güncellemeyi yüklediğinizde; CorelDRAW Graphics Suite X6.1 olacaktır CorelDRAW Graphics Suite X6 (16.0.0.707) en son sürümü. Bu güncellemeden sonra sürüm numarası 16.1.0.843 olacaktır. Yeni sürüm Graphics Suite CorelDRAW X6 geliştirmelerin yanı sıra, yeni ürün özelliklerini ve CorelDRAW üyelik...
  14. B

Grafiker olma yolunda

Bence kendinize en yakın bir raster, birde vektör programı öğrenmeye başlayarak tasarım için gerekli program kullanıcılığına başlangıç adımını atmış olursunuz, fakat unutmamanız gereken en önemli konu, *program operatörlüğü sizi grafik tasarımcı yapmaz, *bu bahsettiğim konuyu forumda çok detaylı...
  15. B

Gazino & Poker EPS

güzel paylaşım, emeğine sağlık :s8:
  16. B

Bütün Ülkelerin Bayrakları EPS

faydalı paylaşım, teşekkürler :s8:
  17. B

HGB Logo Tasarımı

çalışmanın oluşumunu paylaşmanız güzel, sunumu da çok beğendim, emeğinize sağlık.
  18. B

Deneme Çalışmam-1

@Stilt_Skin Çalışmanın sonuna doğru firma ismi verilmiştir.
  19. B

el ilanı ve kartvizit çalışmam :)

1. çalışmada dekupe sorunları beni rahatsız etti, gelişi güzel (alalade) yapılmasının bir nedeni varmıydı? 2. çalışmada "algıda seçicilik" kavramına uymayan bir çalışma firma sektörü web yazılım, ilk izlenim tarımsal hizmet algısı oluşuyor, bunu fark etmediniz mi? firma ismi çimen olabilir...
Yukarı Alt