Arama sonuçları

1. Mert Mutlu

İlk T-Shirt Çalışmam

Evet, illustratoru indirdim bi şekilde öğrenmek istiyorum :)
  2. Mert Mutlu

İlk T-Shirt Çalışmam

Çok teşekkür ederim :) Şerife Hanım tasarım için photoshopu kullandım, sadece tişörtün psd dosyasını internetten indirdim onun üzerine yaptım bu çalışmayı :) Kolay gelsin
  3. Mert Mutlu

Bu şekli nasıl elde edebilirim?

Üzgünüm ama başaramadım, eğer biliyorsanız veya dili anladıysanız nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz bu çalışmayı çok acil yapmam gerekiyor.
  4. Mert Mutlu

Bu şekli nasıl elde edebilirim?

Arkadaşlar siluet yapmak istiyorum, araştırırken internette bir çalışma gördüm ama tabiiki ingilizce olduğu için başaramadım :( http://bit.ly/GO0yTo Çalışma bu arkadaşlar, bunu nasıl elde edebilirim acaba? :confused:
  5. Mert Mutlu

İlk T-Shirt Çalışmam

Arkadaşlar yaptığım ilk deneme tişört çalışmam, eksiklerimi söylerseniz sevinirim :) :grafikerler:
  6. Mert Mutlu

( YARDIM ) Bu logoyu nasıl yapabilirim ?

Birinciyi çizmek için bir yuvarlak çizersin bir tane de köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgen. Bunlara istediğin kalınlıkta kontur verirsin stil gradient veya desen eklersin, köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgenin layerını yuvarlağın arkasına atarsın, istediğin yazıları yazarsın ve yerleştirirsin...
  7. Mert Mutlu

Deneme amaçlı ücretsiz logo tasarlayacağım

Ne demek istediğinizi tam anlayamadım biraz daha açıklayabilirmisiniz? :(
  8. Mert Mutlu

Deneme amaçlı ücretsiz logo tasarlayacağım

Arkadaşlar isteyenlere ücretsiz olarak ve kendimi geliştirmek açısından logo tasarlamak istiyorum isteyenler logunun içeriğini bana özel mesaj olarak yollayabilirler. :grafikerler:
  9. Mert Mutlu

Türkçe css template palyaço psd 2012

Ellerinize sağlık güzel ve canlı bi çalışma olmuş benim gözüme çarpan tek bi kusur Devamını Oku butonlarında iç gölgeleri fazla vermiş olmanız, tebrikler, linkleri yenilerseniz psd dosyasını arşivime indirmek istiyorum.
  10. Mert Mutlu

Oyun Dergisi Kapağı

Fontlarınız biraz büyük kalmış sanki, bir oyun dergisi kapağında birden çok içerik olur, iconlarınızı biraz daha orjinal ve küçük seçerseniz ve Mehmet Bey'in dediği gibi tekrar bi' oyun dergisi kapaklarına göz atıp çalışmayı tekrar gözden geçirirseniz iyi birşeyler ortaya çıkartabilirsiniz kolay...
  11. Mert Mutlu

İlk 2 Tablet Denemem

Rica ederim ne demek :)
  12. Mert Mutlu

Illustratoru nerden indirebilirim??? :(

Araştıracağım, teşekkürler..
  13. Mert Mutlu

Deneme Banner çalışmam.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ama sadelikten yana birisiyim, birkac yerde bu şekilde sade bannerlar görüyordum ve baya kıskanıyodum acıkcası bi tane bende yapayım dedim :D İşin ikinci kısmı da şu biraz daha şeyler ekleyeyim derken daha cok batırıyorum galiba, deneye deneye...
  14. Mert Mutlu

İlk 2 Tablet Denemem

Anladıgım kadarıyla arkadasın demek istedigi şu; gerçek kalemlerle bu çalışmaları yapabiliyorsan görsel sanatlar fakültesini kazanma ihtimalin çok yüksek ve orada alacağın eğitimle hayal gücün birleşirse çok güzel tasarımlar, çizimler ortaya cıkarırsın demek istiyor :) Ben de arkasındayım...
  15. Mert Mutlu

Illustratoru nerden indirebilirim??? :(

Yardımınız için teşekkür ederim ama sitede istediğim şey yok, yani anlatmak istediğim; ben illustratoru karakter/portre veya desen yapmak için indirdim ve öğrenmek istiyorum. İhtiyacım da birisi videoyla cıkıp illustratorde şu karakteri şu şekilde açıp şunları yapıp şu aracı kullanıp çiziyoruz...
  16. Mert Mutlu

İlk 2 Tablet Denemem

Hm anladım, teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim :)
  17. Mert Mutlu

Deneme Bir broşür

Önemli değil, başarılar :)
  18. Mert Mutlu

Deneme Banner çalışmam.

Deneme banner çalışmam, eksiklerimi bilmek benim için önemlidir eksiklerimi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim :)
  19. Mert Mutlu

İlk 2 Tablet Denemem

Merhaba; Öncelikle şöyle giriş yapayım çalışmalar çok iyi olmuş :) Sormak istediğim bazı sorular var. Benim de yaşım daha 14 ama çok meraklıyım illustrasyona, yani tablet veya mosuse farketmez karakter portreler çizmek istiyorum ve babamı ikna edip tablet almayı düşünüyorum. Tabletinizin...
Yukarı Alt