Müsaadenizle ben bir şey sormak istiyorum. Aşağıdaki çalışmalarda size mi ait ?
Eğer cevap evetse tebrikler bir akım yaratmışsınız birçok internet sitesinde bu tarz örnekler var. Ama cevabınız hayırsa kusura bakmayın müşteri olsam bu kapak fotoğrafınızı gördüğümde ticari olarak bir iş yaptırmak...
Şimşek biraz bozmuş sanki olayı, onun gözüme hoş geldiğini söyleyemem. Bide bize göre Batman'in sağ tarafındaki pelerinin kenarlarına bakınca kestiğin arkaplanın kalıntılarını görüyorum. Yada bu saatte uyumamanın verdiği yorgunluk yüzünden yanlış görüyorda olabilirim :D
iletişim bilgileri sola biraz daha yakın olsaydı nasıl olurdu diye düşünüyorum.
bide tam belli olmuyor ama Hüseyin Emre Girgin yazısı sağ kenara ve sol kenara eşit uzaklıktamı biraz sağa kaymış gibi duruyor ?
genel olarak güzel bir çalışma olmuş başarılar :)
İlk gözüme çarpan her 2 afişte de üst bantlar arasındaki açıklıklar oldu. Aralarındaki mesafeler biraz dengesiz olmuş.
1. afişte kullanılan insanın fotoğraf esnetildiği için çözünürlüğü düşmüş halbuki afişteki yazılar, arka plan vs. daha net bu zıtlıkta rahatsız ediyor. O sorun 2. afişte...
Tasarımların hatalarını yorumlayabilecek kadar gelişmiş biri değilim fakat gölge kısmında gözüme çarpan bir mantık hatası var sanki. Yukarıdan 3 ayrı noktadan ve aşağıdan 2 ayrı noktadan ışık geliyor fakat G harfinin arkasında sadece 2 gölge var ve G harfinin belli olduğu gölgeler bunlar, sizce...
Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle konuyu nereye açıcağımı bilemedim burayı uygun gördüm eğer yanlışsa yetkililerden özür diliyorum. :)
Ben aşağıdaki t-shirt ü bastırmak istiyorum 10-15 tane bastırıcam, şuana kadar kimseyle görüşmedim baskı için eğer burda bana yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa...
Mesela deneme mod. ve onursal üye ranklarında alt alta olan satırların arası biraz azaltılsa daha hoş gözükmezmi ? Böyle diyorum ama çokmu karışık olur diyede düşünmedim değil :)
v2 daha güzel bencede. Ama o arkadaki yoğun ışık nedir çözemedim, o biraz dikkat dağıtıyor. ve kartal birazdaha netleşse sanki daha iyi olur. Benim görüşüm tabii ki :)
Aslında bilgisayardan girdiğim bi zaman resmin orjinalini atsam iyi olucak sanırım :) kafasındaki şey bandana daha ayrıntı nasıl verilebilir bi örnek bi öneride bulunabilirmisiniz yani maskelemeyle desenmi koyayım yoksa başka bişeymi kastediyosunuz :)
Yeni yeni başladım ve kendi başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Videolardan öğrenmek yerine -ne kadar uzun sürsede- kurcalayarak öğrenmeyi seviyorum.Neleri yapmam neleri yapmamam gerektiğini söyleyebilecek birçok üyenin olduğunu gördüm. Eleştrilere ciddi anlamda ihtiyacım var :) Yapıcı veya...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.