Arama sonuçları

1. A

Web.tv kanalımız için logo,arkaplan ve intro yaptırılıcakdır

aşağıda referans için linklerim mevcut eğer profilim size uygun ise lütfen benimle iletişime geçin
  2. A

Web arayüz tasarımı yaptırılacaktır.

aşağıda referans için linklerim mevcut eğer profilim size uygun ise lütfen benimle iletişime geçin pm atıldı olumlu olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler
  3. A

Profesyonel, Tecrübeli Freelance Grafik Tasarımcı

Profesyonel, Tecrübeli Freelance Grafik Tasarımcı Program/Seviye: Photoshop (Profesyonel) Illustrator (İleri Seviye) Indeisgn (İleri Seviye) Flash (Orta Seviye) Freehand (İleri Seviye) Corel Draw (İleri Seviye) Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer) Referanslar: Kişisel Web sitesi...
  4. A

Web Tasarım

Merhaba Liknte Portfolyomu görebilirsiniz. www.abdullahmazlum.com
  5. A

Avanos-düğme grafiker ilanı

mail atıldı.
  6. A

Web sitesine Grafiker Aranıyor

mail atıldı
  7. A

Grafik Revizasyon

Freelance olarak size yardımcı olabilirim abdullahmazlum@gmail.com 0 537 410 52 22
  8. A

İlk web çalışmam

emegine sağlık
  9. A

Freelancer Tasarımcı Arıyoruz - Türkiye Geneli

Merhaba; İş ilanınız ile ilgileniyorum kişisel web sitem www.abdullahmazlum.com Eğer profilim size uygun ise benimle irtibat kurun lütfen Teşekkürler / İyi Çalışmalar
  10. A

Grafik Tasarımları

Merhaba; İş ilanınız ile ilgileniyorum kişisel web sitem www.abdullahmazlum.com Eğer profilim size uygun ise benimle irtibat kurun lütfen Teşekkürler / İyi Çalışmalar
  11. A

Part-time yada Freelance çalışacak matbaa grafikeri aranıyor

Merhaba; İş ilanınız ile ilgileniyorum kişisel web sitem www.abdullahmazlum.com Eğer profilim size uygun ise benimle irtibat kurun lütfen. abdullahmazlum@gmail.com Teşekkürler / İyi Çalışmalar
  12. A

Background Tasarımı Yaptırılacaktır.

Merhaba; İş ilanınız ile ilgileniyorum kişisel web sitem www.abdullahmazlum.com Eğer profilim size uygun ise benimle irtibat kurun lütfen abdullahmazlum@gmail.com Teşekkürler / İyi Çalışmalar
Yukarı Alt