Çok güzel yazmışsın diline eline sağlık. Hırsızlık gibi aşağılayıcı bir suçlamayı ancak kendi yaptıklarından gocuntusu olanlar dillendirebilir.
Amatör kafalardan çıkan bu suçlamaları bence hiç üstümüze alınmadan , hedef ve amaç birliği sağlayarak, bağlılık içinde yolumuza devam etmemiz...
Öncelıkle evet haklısın Survivor konunun dışına cıkmış durumdayız. Ama konu konuyu acarmış derler.
Hayalin hangı kadın ne kadar aptal bılemeyecegım ama, bır bayan olarak hemcinslerimize bu tur yakıstırmaları yapamayacagım. Aptallık bayan veya bay olmaya bakmaz bence.
Milan Kunder bır...
Hakan'a katiliyorum . O kadar maken dizilerde oynuyor ama, dİzİ olarak ikinci baharin tadini hic biri vermiyor...
HoŞ ben pek tv izlemem ama o diziyi buyuk bir keyifle izlemistim. Ne varsa ustalarda var bencede.
Nedir özlediklerimiz,
çocukluğumuz dur özlediğimiz
kovamız küreğimiz ile,
deli dolu askımızdır
hasretiyle, çoşkusuyla,
yok yok
gençlik yıllarımızdır
deli doluluğu, umursamazlığıyla
Belki ufak bir gulumseme,
Belkı bır dokunus,
Belkide hiç bir sey...
Son 10 yıldır hızla artış gösteren, Türkçe'ye ingilizce veya farklı dıllerın kelımelerının serpiştirlmesi nedense gordugum kadarıyla hıc kımseyı rahatsız etmıyor.
Bunun temelinde , iyi bir taklıtçi olmamız mı, özentilerimiz mi yoksa gercekten İngilizce'nin (Çoğunlukta ingilizce kullanıldığı...
:) o zaman erkek cocuklarımızı okuldan alıp sıkı bır tıcaret hayatına sokup, kızlarımızıda zekı tıcaret kafası bol olan zengın damatlara verelım.
Yada gençlerimizin önünü açıp çalışma ortamları yaratalım, zamanı geldıgınde iş koltuklarımıza yapışmak yerıne gençlerimize devredelım. Önum arkam...
o zaman alınan maaşlara ve işyerlerindeki yasanan mutsuzlukları goz önüne alırsak soyle bır genelleme yapmamız gerekıyor; Çalışanlar ya kendılerını iş yerınde mutlu etmenın yolunu bılmıyorlar, yada yetersız elemanlar çoğunlukta.
Ama bana gore her ıkısınınde memnunıyetı on planda.
O kadar önemlimi artık bılemıyorum.
Çevremıze baktıgımız zaman okumus ıyı egıtım almıs bır cok gencımız iş bulabılmek ıcın verdıklerı savasları seyrederken, geçmişe baktıgımızda buyuk iş adamlarımızın eğitim almadan da ne kadar buyuk ıslere ımza attıgını, nereler gelebıldıklerını hayretler...
Günümüz koşullarını biz insanlar için yaşamayı uygun görüyormusunuz ?
Aslında ne kadar saçma bir soru değilmi...
İnsanoğlu ister gunumuzde olsun ıster gecmıste ıstersede gelecekte, her sartlar altında uygun kosullarda yasamayı hak eden varlıklardır.
Peki geçmişte daha ınsanca daha...
HEPSINE BIRER ALKIŞ...
18.000 YTL kredi karti borcum oldugunu ögrenenince; 'Keske korunsaydim'.
diyen babaya
-------------------------------------------
Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir
odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k.çina...
öyle guzellerı varki aşkın, yaşayabılıyorsan eger.
ne aldatabılırsın, ne baskasını gorur gozun.
bulursan eş ruhunu, nerede olursan ol, nerede olursa olsun hep yasarsın o buyuk askı.
Her nefesınde onunla hayat bulursun.
Nacizane fikrimdir...
o kadarda umutsuz degıl bence...
Keşkeler... Pişmanlıkları içinde barındıran, zaman zaman canımızı yakan keşkeler. Olmasını hiç istemediğimiz, ama hayatımızda hep olmasına izin verdiğimiz keşkeler...
Hepinize, içinde keşkesi az, pişmanlıkları olmayan günler dilerim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.