yorum 1 ay geç oldu ama yazayım genede. Tasarımı yorumlamayacağım ama şunu söylemek istedim ben başladığımda (sanırım 13-14 yaşındaydım şuan 17) benim ilk yaptıklarım daha beterdi bu yüzden sizi tebrik ederim ama benim başlangıcım babamın internet bağlatmaması sayesinde oldu benim araştırma...
Emre Çetiner'e katılıyorum ek olarak bence o yazı rengi sanırım turuncu(biraz açık) olan yerin arka planın rengiyle yakın olduğu için net görünmüyor. Yada bana öyle geliyor kalın olmasıyla birlikte harfler arası aralığın az olmasının etkisi de olabilir. Ama bence o "son eklenen resimler/yazılar"...
teşekkürler Hüseyin emre girgin biraz sağa kaymış gibi görünüyor ama bu 3d görünümden kaynaklanıyor. Orjinalinde tam eşit cetvelle hizaladım.
Bu arada resimleri bir daha yükleyelim o zaman;
@ugur_413
Gerçekten teşekkürler siz söyleyince fark ettim gerçekten de biraz büyük kalmış kişisel bilgiler. Ayrıca o opasitesini azalttığım logoyu da kaldıracağım. Ama tekrar upload etmeye gerek duymuyorum.
Bu ilk denemem acaba ne eksikleri var söylerseniz gidermeye çalışırım.
not: Photoshop'u amatör olarak ve hobi olarak kullanıyorum. 17 yaşındayım. Herkese iyi forumlar dilerim.
not(2): Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Eğer yanlış ise kusura bakmayın.
@HEG37
ne biliyim resme bakınca ilk aklıma fenerbahçe geldi de o yüzden sordum sanırım farkında olmadan yansıtıyorsunuz. Örneğin renkler (laciverte oldukça benzeyen bir ton ve sarı ayrıca soldaki yapraklardan oldu herhalde) ama sorun değil bence sonuçta bu sizi daha fazla yansıttığını gösterir...
güzel fakat sanki ben bu tasarımı kullanan bir site biliyorum ama emin değilim ayrıca reklam alanı çok da kötü değil bence tabi ben çok da bilmiyorum diyebiliriz
Cunki ismi enteresan olmuş eksiklik veya düzeltilmesi gerekenlere gelirsek diğer söylenenlerden farklı olarak "made in Tolga" yerine "made by Tolga" yazılmalıydı ve şişenin üzerindeymiş gibi perspektif verilseydi daha iyi olurdu. Bu sadece benim görüşüm yanlışım varsa düzeltilsin. Sonuçta sen...
katılıyorum iki layerın üstteki layerında sadece yüz kalsın ama saç göz dudak olmamasına dikkat edin sonra ona yapacağınızı yapın ama çok da abartmayın göz kararı diğer layerın üzerini kapatacağı için diğer layer da bir şey silmenize gerek yok
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.