öncelikle emeğinize sağlık..
ilk olarak bakıldığında göze hoş geliyor, kullanılan renkler falan gayet güzel ama kataloğun iç kısmı özellikle fazla kalabalık gibi geldi bana. mesela bitkisel ürünler yazan kısım vede diğer başlıkları büyük kullanmışsınız. fazla yer işgal ediyor bence. biraz daha...
Bulut beyinde dediği gibi onun biraz daha canlanması lazım. Normal bir yazıymış gibi görünüyor. Biraz daha dikkat çekmeli. Onun dışında güzel görünüyor..
İlk olarak emeğinize sağlık.
Bence kullanılan resimler biraz daha büyük olmalı çok küçük kalmış. Beyaz alan çok fazla ve boş kalmış. Burda vurgulanmak istenen yemekler olduğu için daha büyük kullansanız daha iyi durur bence. Birde güzel duruyor ama mavi alan yerine daha sıcak bir yemek...
Açıkcası bende öyle istiyordum konu bütünlüğü olması açısından fakat öyle yaptığım zamanda yemek isimleri arası çok geniş oluyor. resimleri küçük kullanmasaydım öyle yapıcaktım ama dediğim gibi müşteri resimlerin büyük kullanılmasını istediği için öyle yaptım. birde sayfalar A5 boyutundaydı. ama...
Merhaba Hakan bey;
- bandın altına koymayı denedim fakat bu sefer resimler kayboldu yada daha küçültmek zorunda kalıcaktım. müşteride resimler büyük olsun deyince öyle oldu.
-yuvarlağı denemedim açıkcası ama öylede güzel durabilir dediğiniz gibi ama yuvarlak her üründe güzel durmayabilir.
-bir...
eğer anlattıklarınızı doğru anlamışsam cevabı şudur:
matbaaya gidicek olan bi baskıysa eğer renk modunu cmyk olarak ayarlıyoruz.
eğer baskıyı kendi makinanız ile yapıcaksanız yada resmi internette falan kullanıcaksanız renk ayarları rgb olmalıdır.
Öncelikle emeğinize sağlık. Taslağa ilk olarak baktığımda sanki konu bütünlüğü yok gibi geldi. Arka planda kullanmış olduğunuz degredeki renkler soğuk geliyor göze bence biraz daha sıcak renkler kullanılabilir diye düşünüyorum. Her yerde degre kullanmamalısınız bence. Arka kapakta yer alan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.