Okulda yıl sonu afiş sergisi yapılacak.. Konumuz ise Türkiye'deki grafik sanatçılarının sergisi ile ilgili afiş çalışması teslim tarihi bu işin mayıs sonu ben şimdiden çalışmalara başladım bir tane afiş tasarladım yorumlarınızı bekliyorum..
Benim seçtiğim sanatçı İHAP HULUSİ GÖREY Büyük usta...
@Erkal ÇOŞKUN
Teşekkür ederim Erkal Bey.
Genel yorumlar doğrultusunda üzerinde değişiklik yapmayı düşünüyorum tekrar paylaştığımda yorumlarınızı bekliyorum:)
@maxiday
Yorumlarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim.
Ben illustratorde yaptım kurumsal. Zaten bunlar hazır mockup kendi çalışmanı sunumda görsel anlamda iyi gözükmesi için mockuplara yerleştiriyosun.
@seluvenin
Çok fazla detay olduğunu düşünmüyorum detay dediğinizde benim aklıma ince işler geliyor:) gerçi detaydan kimin ne anladığı da önemli bence. Sadece 2 font kullandım yaptığım firmanın adres bilgilerindeki fontu saymazsak. Bunu da değiştirmem doğru olmaz diye düşünüyorum. Yorumlarınız...
@seluvenin
Okuldayken yaptım bu çalışmayı hocamız tek bir font seçip yapmamızı istemişti. Tek font kullanmamın sebebi budur. Teşekkürler beğenmenize sevindim:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.