Arama sonuçları

1. Serife Alan

Afiş

Yeni bir tane daha yaptım hangisi daha iyi sizce yardımcı olur musunuz??
  2. Serife Alan

Afiş

@Murat Güler Çok teşekkür ederim Murat bey:)
  3. Serife Alan

Afiş

Okulda yıl sonu afiş sergisi yapılacak.. Konumuz ise Türkiye'deki grafik sanatçılarının sergisi ile ilgili afiş çalışması teslim tarihi bu işin mayıs sonu ben şimdiden çalışmalara başladım bir tane afiş tasarladım yorumlarınızı bekliyorum.. Benim seçtiğim sanatçı İHAP HULUSİ GÖREY Büyük usta...
  4. Serife Alan

Afiş Çalışması

@alcoholove Teşekkür ederim yorumlarınız için..
  5. Serife Alan

Deneme Çalışmalarım

@Ömer_Yilmaz Teşekkür ederim Ömer bey:)
  6. Serife Alan

İllüstrasyon ve karakter tasarım yapabileceğim bir iş arıyorum..

Evet inşallah en kısa zaman güzel bir iş kapınızı çalar:) Kıskandım yaaaa:)
  7. Serife Alan

Afiş Çalışması

@Erkal ÇOŞKUN Teşekkür ederim Erkal Bey. Genel yorumlar doğrultusunda üzerinde değişiklik yapmayı düşünüyorum tekrar paylaştığımda yorumlarınızı bekliyorum:)
  8. Serife Alan

Afiş Çalışması

@Hasan Güner Teşekkür ederim Hasan Bey:)
  9. Serife Alan

İlk manipülasyon denemem:)

Teşekkür ederim.
  10. Serife Alan

Takvim Çalışmam..

:)Teşekkür ederim. :grafikerler:
  11. Serife Alan

Tipografi

@arifemre123x Zaten o resmin tipografisi siz neyin peşindesiniz :confused: anlayamadım ??????
  12. Serife Alan

Takvim Çalışmam..

@cashanart Yorumunuz için teşekkürler. Şimdi kafan karıştı sade mi yoksa detaylı mı anlayamadım çalışma (ben yaptım ama):D
  13. Serife Alan

Afiş Çalışması

@cashanart Evet haklısınız daha da geliştirilebilir. Teşekkür ederim yorumlarınız için:)
  14. Serife Alan

Deneme Çalışmalarım

@maxiday Yorumlarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim. Ben illustratorde yaptım kurumsal. Zaten bunlar hazır mockup kendi çalışmanı sunumda görsel anlamda iyi gözükmesi için mockuplara yerleştiriyosun.
  15. Serife Alan

Deneme Çalışmalarım

@arifemre123x Lütfen bir yorum yaparken dikkatli olalım ÇALINTI değil benim işlerim:mad: bu mockups herkes kullanıyor zaten...
  16. Serife Alan

İlk tipografim...

@seluvenin Ne demek istediğinizi tam anlamadım. Arka fon kullansaydım daha iyi mi olurdu demek istediniz??? (Arka fon yok çalışmada)
  17. Serife Alan

İlk manipülasyon denemem:)

@seluvenin Teşekkür ederim:D
  18. Serife Alan

Takvim Çalışmam..

@seluvenin Çok fazla detay olduğunu düşünmüyorum detay dediğinizde benim aklıma ince işler geliyor:) gerçi detaydan kimin ne anladığı da önemli bence. Sadece 2 font kullandım yaptığım firmanın adres bilgilerindeki fontu saymazsak. Bunu da değiştirmem doğru olmaz diye düşünüyorum. Yorumlarınız...
  19. Serife Alan

Tipografi

@seluvenin Okuldayken yaptım bu çalışmayı hocamız tek bir font seçip yapmamızı istemişti. Tek font kullanmamın sebebi budur. Teşekkürler beğenmenize sevindim:)
  20. Serife Alan

Deneme Çalışmalarım

@seluvenin yorumlarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım.:)
Yukarı Alt