Hasan'a Katılmıyorum . Herkesin Düşüncesine Saygı Duyarım Ama Bence Gayet Güzel Olmuş ve Yorum Yaparken veya Eleştirirken Bence Kullanılan Kelimelere Dikkat Edilmeli. Çünkü ; Tasarımcı Bir Tasarım Yapmış Fikir Almak İstiyor Onu Kırmadan İyi veya Kötü Fikirleri Ortaya Dökmek Daha İyi Olur...
Dor-Pan Logosu Benim Gözüme Hoş Geldi . Ancak Diğerleri Açıkcası Bence Uygun Olmamış. Birden Fazla Hata Olduğunu Düşünüyorum. Ancak İlk Fotoğrafta Sağ Alt Kısımda Bulunan Logonu ve Dor-Pan Logosunu Cidden Beğendim.
Tebrikler , Daha İyisi İçin İyi Çalışmalar
Logo Tasarımı Çok Sade ve Basit Kalmış Dostum . Tavsiyem Biraz Daha Düşünürek Daha Renkli , Göze Hitap Eden Bir Tasarım Daha Çok İlgi Çekebilir Bence
Yaptıkça Gelişirmiş İnsan . Devam Etmeni Tavsiye Ederim
Ben O Göz Simgesini Oraya Koyarken illuminati Olarak Düşünmedim . Sizler Yorum Attığınızda Dikkat Ettim ve Andırıyor . Ancak Ben O Gözü Dünya'ya Farklı Bir Açıdan Bakmak veya Düşünce Farklılığı Gibi Bir Düşünce İle Yaptım :confused:
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben Web Tasarım Öğrencisiyim . Ancak Kendimi Grafik Tasarım Alanında Geliştirmek İstiyorum
Kendime Kartvizit Tasarlayarak Başlamak İstedim .
İlk Tasarımım Olduğundan Birden Çok Kusurum Olabilir . Bunları Bana Belirtirseniz Sevinirim..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.