Arama sonuçları

1. Burak ÖZTÜRK

Bolu Projeler A3 Afiş Çalışması

Tebrik Ederim Hasan Bey . Güzel Bir Tasarım Olmuş ve Konu Gayet Net Belirtilmiş
  2. Burak ÖZTÜRK

Milad YAPIM - Logo çalışmam

Hasan'a Katılmıyorum . Herkesin Düşüncesine Saygı Duyarım Ama Bence Gayet Güzel Olmuş ve Yorum Yaparken veya Eleştirirken Bence Kullanılan Kelimelere Dikkat Edilmeli. Çünkü ; Tasarımcı Bir Tasarım Yapmış Fikir Almak İstiyor Onu Kırmadan İyi veya Kötü Fikirleri Ortaya Dökmek Daha İyi Olur...
  3. Burak ÖZTÜRK

14 Yaşındaki Gencin Portföyü!

Furkan Cidden Tebrik Ederim . Bence 14 Yaşında Olup Bu Derece Yaratıcı Olman Cidden Çok İyi . Başarılarının Devamını Dilerim . Tebrikler
  4. Burak ÖZTÜRK

T-Shirt Çalışmalarım

Çalışma İçin Tebrik Ederim . Ancak Merak Ediyorum ve Öğrenmek İstiyorum . Bu T-Shirt Çalışmasını Hangi Program Üzerinden Yaptınız ?
  5. Burak ÖZTÜRK

Kartvizit Çalışmam | NeaL Design

Dor-Pan Logosu Benim Gözüme Hoş Geldi . Ancak Diğerleri Açıkcası Bence Uygun Olmamış. Birden Fazla Hata Olduğunu Düşünüyorum. Ancak İlk Fotoğrafta Sağ Alt Kısımda Bulunan Logonu ve Dor-Pan Logosunu Cidden Beğendim. Tebrikler , Daha İyisi İçin İyi Çalışmalar
  6. Burak ÖZTÜRK

Ares reklam şirketi için logo denemem

Logo Tasarımı Çok Sade ve Basit Kalmış Dostum . Tavsiyem Biraz Daha Düşünürek Daha Renkli , Göze Hitap Eden Bir Tasarım Daha Çok İlgi Çekebilir Bence Yaptıkça Gelişirmiş İnsan . Devam Etmeni Tavsiye Ederim
  7. Burak ÖZTÜRK

Kart Tasarımı

Düşüncek Olursan Usta Geleceğe Hitap Eden Tam Bir Söz Söylemiş . Teşekkür Ederim :)
  8. Burak ÖZTÜRK

Deneme flyer çalışmam...

Bence Gayet Başarılı . Tebrikler
  9. Burak ÖZTÜRK

Tasarıma Başlamışsın! Haydi Hayırlısı Olsun! -Bunu da Okumalısın!

Paylaşım İçin Teşekkürler Murat Bey . Not Ettim :)
  10. Burak ÖZTÜRK

Emre Özel Deneme Çalışmaları

Tebrikler Güzel Çalışma Olmuş. Umarım Çok Daha Güzel Çalışmalar Yapabilecek Kadar İlerlersin
  11. Burak ÖZTÜRK

Kart Tasarımı

Ben O Göz Simgesini Oraya Koyarken illuminati Olarak Düşünmedim . Sizler Yorum Attığınızda Dikkat Ettim ve Andırıyor . Ancak Ben O Gözü Dünya'ya Farklı Bir Açıdan Bakmak veya Düşünce Farklılığı Gibi Bir Düşünce İle Yaptım :confused:
  12. Burak ÖZTÜRK

Kart Tasarımı

Merhaba Arkadaşlar , Ben Web Tasarım Öğrencisiyim . Ancak Kendimi Grafik Tasarım Alanında Geliştirmek İstiyorum Kendime Kartvizit Tasarlayarak Başlamak İstedim . İlk Tasarımım Olduğundan Birden Çok Kusurum Olabilir . Bunları Bana Belirtirseniz Sevinirim..
Yukarı Alt