Arama sonuçları

1. E

Freelance Çalışma Süreci İle İlgili Sorular.

Rica etsem bu paylaşımımı silebilir misiniz? Hiç kimse cevap vermediğine göre yersiz bir konu. An itibariyle 65 görüntüleme, 2 adet beğeni. (Beğenen arkadaşlara teşekkür ederim.) Yer meşgul etmesin. Anlayışınız için teşekkürler.
  2. E

Freelance Çalışma Süreci İle İlgili Sorular.

Freelance çalışmalarda bazı şeyler aklıma takıldı. Birincisi iş bağlantısı yaparken karşıdaki müşteriye illa ilk önce para diye diyaloğa girilmiyor. Belki profesyonel olmadığım için böyle düşünüyorum. Ama bana göre daha nasıl bir çalışma yapacağım, müşteriye kaç tane tasarım örneği sunacağım...
  3. E

Yeni Temaya Yeni Logo

Ne renk, ne font, ne okunabilirlik üzgünüm ama hiç olmamış. Daha farklı çalışmalar yapın, örnekler inceleyin. Kolay gelsin.
  4. E

Can Yücel' den Yaşamak Bayramdır.

YAŞAMAK BAYRAMDIR... Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... Sızlamayan her organ, hele de burun direği bayramdır. Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni...
  5. E

inşaat firması logo tasarımı

Çok güzel olmuş elinize sağlık.
  6. E

Adobe Illustrator File ve Edit menüleri

Anlatımınız güzel olmuş. Teşekkürler paylaşım için.
  7. E

merhaba

Hoşgeldiniz.
  8. E

Ay Yıldız 3D

Yine harika bir çalışma elinize sağlık.
  9. E

Kurumsal Kimlik Çalışmam

Çok güzel olmuş elinize sağlık.
  10. E

Yeni canavarım

Güle güle iyi günlerde kullanın.
  11. E

Kurban Bayramı

Size ve tüm grafikerler.org üyelerine hayırlı, mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim ben de.
  12. E

Kaymakamlık Deneme Logo ??

Çalışma yapmadan önce biraz araştırma yapın bence üzgünüm ama bu logo değil. Daha önce de paylaşmıştım. Yeniden paylaşayım. Biraz araştırma yapın. __ Logo Nedir? Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel ögeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden...
  13. E

Merhaba

Burada olmak güzel hoşgeldiniz aramıza.
  14. E

3 boyutlu ilk denemem :)

Çalıştıkça daha iyileri olacak bence ilk çalışma olmasına rağmen hiç fena değil. Kolay gelsin.
  15. E

Yardımcı olur musunuz ?

Çok yalın, çok güzel bir anlatım olmuş emeğinize sağlık.
  16. E

Kafasına 2 kere yıldırım düşen adam...

Yazık adama hem üzüldüm. Hem sinirlerim bozuldu güldüm. Adam sağlıklı kalabilmiş midir acaba?
  17. E

Kimlik ama Kurumsal

@Aydın Bulut Kimlik niye var diye soruyorsunuz da cevabı niye böyle? işin gerçeği söylemek istediğinizi tam anlayamadım. :allalla: Böyle bir soru sorup Hilal Turizm e ne hazırladınız onu da anlamadım. :allalla:
  18. E

Herkese Merhaba

Heves ve istek olduktan sonra her şey kolay gelir. Hoş geldiniz faydalı olması dileğiyle.
  19. E

Otel Tanıtım Broşürü

Güzel başlamış, sanırım güzel de bitecek kolay gelsin.
Yukarı Alt