Arama sonuçları

1. S

Anayasa mahkemesi logo

Öncelikle tüm arkadaşların bayramını kutlar herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim. Arkadaşlar elinde( http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Anayasa_Mahkemesi.gif ) sitesindeki görünen Ana yasa mahkemesinin çizgisel olarak plotterde kesmekiçin logosu lazım elinde bulunan arkadaşlar...
  2. S

Shutterstock'tan İstekleriniz Buraya..

Selamlar arkadaşım plotterde kesilecek şekilde olan çizimleri (ayetler ve islamic çizimler, özellikle esmaül hüsna) paylaşabilirsen çok memnun olurum. teşekkürler.
  3. S

beypazarı evleri

Sayın gezegen ilginizden dolayı öncelikle teşekkür ederim, şöyle bir sorum olacak netten bulduğum bir resmin üzerinden elle çizerek daha sonra bunu corelde açarak çizgisel hale getirebilirmiyim.
  4. S

beypazarı evleri

arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin plotterda kesmek için lazım , en azından bildiğiniz ulaşabileceğim kaynak varsa yazabilirmisiniz. teşekkürler.
  5. S

beypazarı evleri

arkadaşlar selamlar; elinde beypazarı evleri veya benzer vektörler varsa paylaşabilirmisiniz. teşekkürler.
  6. S

Esmaül Hüsna

Murat bey ilginizden dolayı teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Bu gibi çizgisel olarak hazırlanmış çizimleri (plotter çıktısı almak için) sitede nasıl aratmalıyım. Vektörel olarak arattırdığımda bulamıyorum, bulduklarımda görsel olarak güzel fakat çizgisele çevirdiğimde çizgilerin içiçe...
  7. S

Esmaül Hüsna

selam arkadaşlar plotter kesimi için elinde Esma ül Hüsna (Allah'ın 99 ismi) olan arkadaş varmı? teşekkürler
  8. S

Osmanlı Arması

38 kişi görüntülemiş 1 kişi yardımcı olmamış
  9. S

Osmanlı Arması

Selamlar; Arkadaşlar Osmanlı arması lazım(corel12), fakat şöyle bir problemim var armada görünen sembolleri trim komutu ile kesişen çizgileri silerek iki şekili bir bütün haline getirebiliyormuşuz defalarca denememe rağmen beceremedim, yani armayı plotter makinasında keserken sembollerdeki...
  10. S

Osmanlı Arması istek

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.
  11. S

Osmanlı Arması istek

Kusura bakmayın sayın hocam ben derdimi tam anlatamadım, paylaşmış olduğunuz Osmanlı armasının sembollerinde bulunan çizgilerin birbirleriyle kesiştiği yerler var bu kesişmelerin yani çizgilerin birbirini kesmeden bir grup olarak düşünün benim anlatmak istediğim corelde trim komutuyla oluyormuş...
  12. S

Osmanlı Arması istek

sayın hocam emeğinize sağlık , birde bu sembolleri genelini gruplayabiliyormuyuz. Yani corelde trim komutu ile bu oluyormuş galiba bu konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.
  13. S

Osmanlı Arması istek

Teşekkür ederim, elinize emeğinize sağlık
  14. S

Osmanlı Arması istek

Arkadaşlar selamlar ; Plotter da kesmek için osmanlı arması ihtiyacım var. yalnız sıkıntım şu , arma da görünen tüm sembolleri corelde konturlu yapmam gerekiyor, yani kesim yaparken her sembolün ayrı ve konturlu olması gerekiyor. bunu corelde yapabilirmiyiz veya elinde olan paylaşabilirmi...
Yukarı Alt