çok tembelsin ... ! bu cümleyi bana yazana kadar youtubeye photoshopta gölge efekti desen şimdiye kadar ögrenmiştin nasıl yapıldıgını .
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=-N4_Fvb5A2I
bide internette yok yok bilgine ...
1.yol hazır shadow olarak indirebilirsin
2.yol benim yaptıgım gibi nasıl yapıldıgını ögrenip bi kaç örnek çıkarırsın bütün çalışmalarında kullanırsın.
farklı yollardan yapma teknikleri var ama bi tanesinden bahsedeyim brush toolla size değerini yüksek , hardness değeri sıfır, opacity...
bu sorunu nasıl aşabilirim konusunda baya çaba verdim.
bi ara silmek istedim bi kısmını ama hala açgözlülük yapıp hepsini tutuyorum nası olucak bilmiyorum ...
yeni tanınmakta olan bi firma oldugu için logomu büyüt ısrarlarından sonra bu hale geldi açıkcası .
benimde rahatsızlık duydugum konulardan birisi ):
komposizyon noktasında dediğiniz noktayı biraz daha açarmısnız ?
:):) eveet genel anlamda bi sıkıntı var cidden. en iyisini bulmak için hepsini hepsini deniyorum sonra hepsi aynı gelmeye başlıyor birini kullanıyorum :) vazgeçmem gereken bi alışkanlık artık.
yorumdan sonra baktıgımda dediğiniz noktada haklısınız aslında .
prensip gereği onaylanmayan yada baskıya girmemiş tasarımlarımı her ne sebepla olsun paylaşmıyorum.
bu tasarım güncel olmayan bi çalışma buraya üyeliğimden önce yapmıştım .
yorumlarınız için ayrıca teşekkürler yaparken...
çok begendim hepsini tebrikler..
ama 4. çalışma bg renginden dolayıı yada renkli ögelerin dağınık yerleştirilmesinden dolayı
diğerlerinin yanında biraz sönük kalmış gibi geldi..
teşekkrler... bu çalışmayla ilgili 10a yakın görsel hazırladım.
farklı bi formatta olsun diye sticker yazı denemiştim ama ilk ikisi daha güzel haklısınız...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.