Arama sonuçları

1. Bahar GÖK

Oyun Salonu Afiş Tasarımı

(: ben gittim çok güzel cidden, basılalı baya oldu CLP raket görseliydi ... teşekkürler (:
  2. Bahar GÖK

dış cephe tasarım

((: teşekkürler
  3. Bahar GÖK

billboard tasarım

aa bilmiyodum (: teşekkürler
  4. Bahar GÖK

mimarlık logo

teşekkürler..
  5. Bahar GÖK

Katalog şablon tasarımı

çok tembelsin ... ! bu cümleyi bana yazana kadar youtubeye photoshopta gölge efekti desen şimdiye kadar ögrenmiştin nasıl yapıldıgını . http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=-N4_Fvb5A2I bide internette yok yok bilgine ...
  6. Bahar GÖK

Katalog şablon tasarımı

1.yol hazır shadow olarak indirebilirsin 2.yol benim yaptıgım gibi nasıl yapıldıgını ögrenip bi kaç örnek çıkarırsın bütün çalışmalarında kullanırsın. farklı yollardan yapma teknikleri var ama bi tanesinden bahsedeyim brush toolla size değerini yüksek , hardness değeri sıfır, opacity...
  7. Bahar GÖK

Miller Festival Afiş Tasarım

bu sorunu nasıl aşabilirim konusunda baya çaba verdim. bi ara silmek istedim bi kısmını ama hala açgözlülük yapıp hepsini tutuyorum nası olucak bilmiyorum ...
  8. Bahar GÖK

Afiş Tasarımım

yeni tanınmakta olan bi firma oldugu için logomu büyüt ısrarlarından sonra bu hale geldi açıkcası . benimde rahatsızlık duydugum konulardan birisi ): komposizyon noktasında dediğiniz noktayı biraz daha açarmısnız ?
  9. Bahar GÖK

:):) eveet genel anlamda bi sıkıntı var cidden. en iyisini bulmak için hepsini hepsini deniyorum sonra hepsi aynı gelmeye başlıyor birini kullanıyorum :) vazgeçmem gereken bi alışkanlık artık.
  10. Bahar GÖK

mimarlık logo

@Hüseyin ALPALTUN neden güldün ufaklık :)
  11. Bahar GÖK

Afiş Tasarımım

@Hüseyin ALPALTUN teşekkürler ...
  12. Bahar GÖK

Afiş Tasarımım

@Altay KILIÇ teşekkürler (:
  13. Bahar GÖK

Afiş Tasarımım

yorumdan sonra baktıgımda dediğiniz noktada haklısınız aslında . prensip gereği onaylanmayan yada baskıya girmemiş tasarımlarımı her ne sebepla olsun paylaşmıyorum. bu tasarım güncel olmayan bi çalışma buraya üyeliğimden önce yapmıştım . yorumlarınız için ayrıca teşekkürler yaparken...
  14. Bahar GÖK

Istanbul Vol I

çok begendim hepsini tebrikler.. ama 4. çalışma bg renginden dolayıı yada renkli ögelerin dağınık yerleştirilmesinden dolayı diğerlerinin yanında biraz sönük kalmış gibi geldi..
  15. Bahar GÖK

teşekkürler (:
  16. Bahar GÖK

Dergi Çalışmam

her tasarımda elimden gelenin biraz daha fazlasını yapmaya çalışıyorum..teşekkür ederim (:
  17. Bahar GÖK

dış cephe tasarım

teşekkrler... bu çalışmayla ilgili 10a yakın görsel hazırladım. farklı bi formatta olsun diye sticker yazı denemiştim ama ilk ikisi daha güzel haklısınız...
  18. Bahar GÖK

Dergi Çalışmam

teşekkür ederim (:
Yukarı Alt