Arama sonuçları

1. reklamhosting

Google ın Türklere İsyanı

@Erkan Nehir :D:D telefonuda var ama adwords ile para yatırdıgında destek verıyorlar :) bana adwords ü öle bi anlattılar ki yarım saat :)) http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=70897
  2. reklamhosting

tabiki haber doğru bile olmayabilir sonsuz döngü konusunda fakat iyi bir noktaya değinilmiş araştırılması yapılmış mı yapılmamış mı onuda bilemiyorum ama iyi bir analiz
  3. reklamhosting

@Aslı SAYILIR google da bır kul yapısı bukadar büyük görülmemeli bence hiç hacklenmez dediğimiz nasa microsoft cıa google :) daha bırcok site sayabilirim ki google ın sql yapısı neleri kaldırıyor neleri kaldırmıyor nasıl bir sistemi var araştırmakta fayda var haberi 2 yıl önce okumanıza...
  4. reklamhosting

google a google yazıp girenler hala mevcutken ne yapabiliriz ki araç çubugu denildiğinde google sanıyorlar
  5. reklamhosting

Google EMD Güncellemesi

Ben teşekkür ederim bilgim dahilinde siz ve diğer arkadaşlara google seo konusunda hosting domain ve yazılım konusunda bilgiler sunmaya devam edeceğim.
  6. reklamhosting

Farkındamısın Yaşamın ?

7. reklamhosting

Google Online Muzik İle Can Sıkıntısına Son

Kulaklık icad edildimi yau :) teknoloji gelişiyor birde her sene türkiyeden biiri çıkıp diyor ki ben google a rakip olacam ama sonucları hep hüsran keşke rakip olmak yerine google dan daha güzel ne üretebiliriz diye bi aklımızı çalıştırıp rakip bile olmadan ayagını kaydırsak :( kulaklık ne işe...
  8. reklamhosting

Google'ı hiç bu kadar çaresiz gördünüz mü? Google kurucusunun Türklere isyanı Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek ! İnternet’in en büyük arama motoru google’ın kurucusu ve google inc’in yönetim kurulu başkanı larry page yaptığı açıklama ile türk...
  9. reklamhosting

rica ederım keyıflı muzıkler :D mauseyı parçaladım davul çalacam dıye :)))
  10. reklamhosting

Google hizmetleri say say bitmiyor bunlara bir yeniside geçtiğimiz günlerde eklendi Google Arkadaşlarınızla beraber müzik yapmak için artık bir araya gelmenize gerek yok. Can sıkıntısı için geçici çözüm. Amatör ve geçici hevesler için bire bir görünüyor Enstrümanınızı, isminizi seçip giriş...
  11. reklamhosting

Aşk Vektörü İsteği

sanırım aslı sayılır cizse daha iyi olacak :D
  12. reklamhosting

Aşk Vektörü İsteği

Böyle olur mu
  13. reklamhosting

Google EMD Güncellemesi

Nedir Bu Google EMD Güncellemesi ? Bilindiği üzere google arama sonuçlarından doğru ve güvenilir sitelerin yer alması için son 2 yıl içerisinde ciddi aksiyonlar almaya başladı. Bunlardan en önemli iki aksiyon daha doğrusu algoritma güncellemesi google penguen ve google panda algoritmaları oldu...
  14. reklamhosting

Herşeyi Yapmaya Çalışırsan Hiçbirşey Yapamazsın...!

sizce bi alanda en iyi olmak mı yoksa her alanda bilgi edinmek mi daha iyi o sözü aslında kendim için yazdım karmaşık duygulara büründüm web yazılım seo uzmanlıgı yapıyorum photoshopumunda kendi çapımda iyi olduğunu düşünüyorum forumunuzdada yenıyım umarım faydalı bilgiler edınırım burdada
  15. reklamhosting

Deri Firması Kartvizit Çalışması Görüşleriniz

@Erkal ÇOŞKUN ilk defa yaptıgım ıcın baskıya gönderecegım matbaa da aynısı söyledı öneriniz için teşekkürler
Yukarı Alt