@Erkan Nehir
:D:D telefonuda var ama adwords ile para yatırdıgında destek verıyorlar :) bana adwords ü öle bi anlattılar ki yarım saat :))
http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=70897
tabiki haber doğru bile olmayabilir sonsuz döngü konusunda fakat iyi bir noktaya değinilmiş araştırılması yapılmış mı yapılmamış mı onuda bilemiyorum ama iyi bir analiz
@Aslı SAYILIR
google da bır kul yapısı bukadar büyük görülmemeli bence hiç hacklenmez dediğimiz nasa microsoft cıa google :) daha bırcok site sayabilirim ki google ın sql yapısı neleri kaldırıyor neleri kaldırmıyor nasıl bir sistemi var araştırmakta fayda var haberi 2 yıl önce okumanıza...
Ben teşekkür ederim bilgim dahilinde siz ve diğer arkadaşlara google seo konusunda hosting domain ve yazılım konusunda bilgiler sunmaya devam edeceğim.
Kulaklık icad edildimi yau :) teknoloji gelişiyor birde her sene türkiyeden biiri çıkıp diyor ki ben google a rakip olacam ama sonucları hep hüsran keşke rakip olmak yerine google dan daha güzel ne üretebiliriz diye bi aklımızı çalıştırıp rakip bile olmadan ayagını kaydırsak :( kulaklık ne işe...
Google'ı hiç bu kadar çaresiz gördünüz mü?
Google kurucusunun Türklere isyanı
Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek !
İnternet’in en büyük arama motoru google’ın kurucusu ve google inc’in yönetim kurulu başkanı larry page yaptığı açıklama ile türk...
Google hizmetleri say say bitmiyor bunlara bir yeniside geçtiğimiz günlerde eklendi Google Arkadaşlarınızla beraber müzik yapmak için artık bir araya gelmenize gerek yok. Can sıkıntısı için geçici çözüm. Amatör ve geçici hevesler için bire bir görünüyor
Enstrümanınızı, isminizi seçip giriş...
Nedir Bu Google EMD Güncellemesi ?
Bilindiği üzere google arama sonuçlarından doğru ve güvenilir sitelerin yer alması için son 2 yıl içerisinde ciddi aksiyonlar almaya başladı. Bunlardan en önemli iki aksiyon daha doğrusu algoritma güncellemesi google penguen ve google panda algoritmaları oldu...
sizce bi alanda en iyi olmak mı yoksa her alanda bilgi edinmek mi daha iyi o sözü aslında kendim için yazdım karmaşık duygulara büründüm web yazılım seo uzmanlıgı yapıyorum photoshopumunda kendi çapımda iyi olduğunu düşünüyorum forumunuzdada yenıyım umarım faydalı bilgiler edınırım burdada
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.