Arama sonuçları

1. M

Rank Çalışmalarım

Doğru söylüyorsunuz :) Onu çok düşündüm en sonda böyle yaptım :)
  2. M

14 Yaşındayım Grafiker Olmak istiyorum. Bana Yol gösterebilir misiniz?

@kemal_mert07 İlginiz için teşekkür ederim. Ancak Yaptığım araştırma sonucu Illustrator'ın kat kat önde olduğunu, CorelDraw'ın kullanılma nedeninin, Eski dosyaları açamama endişesi olduğunu gördüm. Bu yüzdn İllustrator'a yöneldim.
  3. M

@muratamam İlgi ve alakanız için teşekkürler. Bana bu iş için uzmanlık gerektiğini ve bunun da okul aracılığı ile elde edilebileceğini anlatmışsınız. Ayrıca yetenek sınavı için ise eli yatkın olmayan biri grafiker olamaz mantığını vurgulamışsınız. Teşekkürler...
  4. M

@Hasan DİLSİZ Haklısınız, hiç o yönden bakmamıştım. Tekrar teşekkür ederim. :)
  5. M

@Hasan DİLSİZ Doğru söylüyorsunuz. Cahilliğimi mazur görün lütfen eğer yetenek sınavını kaybedersem 1 senem boşa mı gitmiş olur yoksa puanımla başka yere yerleşebilir miyim? Teşekkür ederim...
  6. M

@Hasan DİLSİZ Öncelikle ilginiz ve iltifatlarınız için teşekkür ederim. Söylediklerinizde tamamen haklısınız. Eğer bu 4 senede kendimi geliştiğime ikna edebilirsem yetenek sınavlarına girip Güzel Sanatlar Fakültelerinden birine girmeyi istiyorum.Aslında böyle ifade edersem daha anlaşılır olacak...
  7. M

Rank Çalışmalarım

İlk rank yapışımdı. İlk sefere göre nasıl sizce? Maalesef .psd dosyaları bulunmuyor.
  8. M

Merhabalar, Ben tahmininiz üzere forumda yeniyim. Alında bu soru için katıldım aranıza. Ben 14 yaşındayım ve grafiker olmak istiyorum ama çizim yeteneğim olsa bile çok ham. Resim öğretmenlerim her zaman çalışmalarımdan hoşnut olmuştur. Bir kere bana ders vermeyi önermişti bir resim öğretmenim...
Yukarı Alt