@kemal_mert07
İlginiz için teşekkür ederim. Ancak Yaptığım araştırma sonucu Illustrator'ın kat kat önde olduğunu, CorelDraw'ın kullanılma nedeninin, Eski dosyaları açamama endişesi olduğunu gördüm. Bu yüzdn İllustrator'a yöneldim.
@muratamam
İlgi ve alakanız için teşekkürler. Bana bu iş için uzmanlık gerektiğini ve bunun da okul aracılığı ile elde edilebileceğini anlatmışsınız. Ayrıca yetenek sınavı için ise eli yatkın olmayan biri grafiker olamaz mantığını vurgulamışsınız. Teşekkürler...
@Hasan DİLSİZ
Öncelikle ilginiz ve iltifatlarınız için teşekkür ederim. Söylediklerinizde tamamen haklısınız. Eğer bu 4 senede kendimi geliştiğime ikna edebilirsem yetenek sınavlarına girip Güzel Sanatlar Fakültelerinden birine girmeyi istiyorum.Aslında böyle ifade edersem daha anlaşılır olacak...
Merhabalar,
Ben tahmininiz üzere forumda yeniyim. Alında bu soru için katıldım aranıza. Ben 14 yaşındayım ve grafiker olmak istiyorum ama çizim yeteneğim olsa bile çok ham. Resim öğretmenlerim her zaman çalışmalarımdan hoşnut olmuştur. Bir kere bana ders vermeyi önermişti bir resim öğretmenim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.