Arama sonuçları

1. H

kod bilmeyenler dinamik siteleri nasıl yapacak?

biz neden o kadar programlama dili öğrendir ki ? öyle programla olacak bir iş değil. az asp demişsin. Asp yi çöpe at zaten artık geliştirilmiyor. aslında PHP az bilsen bile çok iş çıkartabilirsin. ben tefsiyem bir arkadaş bul ve onunla ortak çalış tasarımları sen porgramlamasını o. böylede para...
  2. H

Çuval çuval tipografi

Sen aşırı seviyorsun : )) eline sağlık
  3. H

çözünürlüğe göre büyüyen web sitesi

http://www.el-bi.com/images/index.jpg background resmin buyuk olacak. background: url('buraya resim yolu yazılılacak') no-repeat center top; bu kadar. iskelet aynı kalır sadece arka zemin boşluk olmaz ..
  4. H

Illustrator Cs6 dondu...İmdat!!!

Hiç bir şeye dokunma Pc kendini toparlar. aslında belli zaman parametrelerde otomatik kaydediyor bildiğim kadarıyla. kapatsanda belli bir yere kadar çalışman duruyor olacak.
  5. H

oyun sitesi logosu

@Hasan Güner başkasıyla değil senin çalışmalarınla kıyasladım. bu çok kötu demedim :) sadece çalışmaların içinde en kotusu . yanlış anlama ;)
  6. H

oyun sitesi logosu

bir çok çalışmanı gördum ve takip eden biri olarak :) bu en kötusu olmuş. şaşırdım diyebilirim.
  7. H

gayrimenkul alım satım logosu

bence en hoş duranı bu. sadelik en guzel görunumdur. fontta biraz denemeler daha guzel bir görunum sağlayabilir.
  8. H

dans logo

Font cidden boğmuş herşeyi.
  9. H

bilişim logo çalışması | hasan güner

1. en hoş ve estetik bir duruşa sahip.
  10. H

Can Sıkıntısından Bir Çalışma

@israfiluzuk Grafikerliğe el attınmı kurtuluşun yok. ara sıra kaçamağın oluyor ama uzun zaman sonrada olsa ortaya bişey çıkarmak insana huzur veriyor. biraz ara vermiştim yeniden başlamak guzel bişey :)
  11. H

Broşür çalışması

gayet güzel . fotolar etrafına stroke çeksen hiç fena olmaz. fotoların illaki kare olması şart değil mask ile biraz estetik katsan daha güzelleşir. çalışmalarında başarılar. Corel güzel ..
  12. H

Baskı---Yanlışımı söylermisiniz

cmyk 0 ile 100 değer arasıdır. C=0+M=0+Y=0+K=0 = beyaz C=100+M=100+Y=100+K=100 = siyah mantık burda değerler böyle verebilirsin ama pirin ederken karşılama penceresinde zaten pantone renkler ve cmyk renkleri orda görursun(çalışmanda yaptığın renkler tabi) hatta orda komutsuz renklerde gözükür...
  13. H

Birbirinden güzel vektörel motifler

link sansürlü sözcuk yada sansürlü url içerdiği için bozulmuş galiba ?
  14. H

Yardım | Facebook Kalite sorunu

ooo facebooka göre renk efekt yapacaksak :D iş zor. vardır bir yolu uğraşıyorum .
  15. H

@mesut ruthless tşkler albumde paylaşmakta çözum olabilir ama tum fotolarda olmuyor bu. bazıları sorunsuz oluyor ondan biraz kafam karıştı diyebiliriz
  16. H

necmettinbatirel.org - Arayüz

emeğinize sağlık ama hata aramaya kalkarsak çok çıkar. sevksiz olmuş galiba
  17. H

Web Arayüz Çalışması

çok hoş olmuş bence. sade doğru ama bu işler için sadelik çok önemli. herkesin rahatça kullanması her zaman istenenmekte. abartısız arap saçına dönmeden hoş guzel bir tasarım olmuş
  18. H

çözum önerisi olan yok galiba ?
  19. H

@Yaşar KARADENİZ normal hali . facebook yuklendikten sonraki hali
Yukarı Alt