Arkadaşlar bu sene yetenek sınavına giricem. Rica etsem bu sınava giripte, kazanan arkadaşlar burda çizimlerinden bir kaç örnek paylaşabilir mi? Kendi seviyemi belirlemek adına çok iyi olur diye düşünüyorum.
@Aslı SAYILIR
Tekrardan sağolun, bu arada bilginiz var mı bilmiyorum ama Özge Hanım galiba yeni bir site açmış, biraz inceledim de gerçekten internet ortamında değinilmeyen çoğu şeye değinmiş, programlarıda anlatıyor ama ücretli. Link veriyorum ama inş. yasak değildir. :)...
Açıkçası düz yazı olarak CemilAL'ı görmesem, logoda ne anlatmak istediğini, harfleri falan göremezdim. Çok karışık olmuş sanki, göze, balığa falan benziyor. Bence tipografi olayını sade ve anlaşılır yapmalısın, çizim tarzı değil.
@Aslı SAYILIR
Yardımınız için teşekkürler Aslı Hanım. CS6 versiyonunu sipariş ettim. Tekrardan teşekkür ediyorum. :)
Düzenleme: Aslı Hanım grafik tasarım ile ilgili önerebileceğiniz başka bir kitap var mı? Program rehberi değil, genel olarak grafik tasarım rehberi?
@Aslı SAYILIR
Cevap için teşekkürler. Peki öğretimi nasıl kaliteli mi? Kitabı bitirdiğimizde ne seviyede oluyoruz? Ya da önerebileceğiniz başka bir türkçe kaliteli kaynak var mı? :)
Merhaba arkadaşlar, bu bayanın kitaplarından birini almak istiyorum ama çok kararsızım yardımcı olur musunuz? Biri başlıkta bahsettiğim CS6 kitabı bir tanede CS5.5 versiyonunu anlattığı kitabı var. Kitabı almış arkadaşlar acaba hangisinin anlatımı daha iyidir, güzeldir söyleyip yardımcı olabilir...
Arkadaşlar ben çizimle çok ilgiliyim ve en çokta yukarıda yazdığım dallar beni cezbediyor. Gel gelelim, bu konuda kendimi nasıl geliştiririm bir fikrim yok. Biliyorum ki bu konuda çok tecrübeli arkadaşlar vardır, bilgilerinden faydalanmak istedim. Acaba bu konularda iyi düzeye gelmek için hangi...
@Buse Türüdü
Bu uzun mesajınız, zahmetiniz için çok çok teşekkür ederim, bir noktayı düzelteyim geçiş hakkı bu yılda halâ devam ediyormuş, sorup soruşturdum. Yetenek sınavı ise sadece 4 yıllıklarda var diye biliyorum önlisans programlarına yine YGS-5 ile giricem galiba, yanlış mıyım?
Bir şey...
Arkadaşlar ben anadolu teknik lisesinde web tasarım okuyorum ve bu sene YGS-5'e girip, grafikerlik bölümüne gitmek istiyorum. Şimdi bildiğiniz üzere grafik tasarım bölümünün bulunduğu meslek liseleri var, üniversitede direk yatay geçiş yapabiliyorlar. Bende meslek lisesi ve web tasarım bölümü...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.