Arama sonuçları

1. CenkOnsoy

Tanıtım Filmi: Ürün Tanıtımı ve Açıklamalar

Resimli, ürün açıklamalı ve firma bilgilerini iletebileceğiniz 1 dakikalık tanıtım filmi, beğeni halinde lütfen iletişime geçiniz.
  2. CenkOnsoy

Tanıtım Filmi: Resimli ve Açıklamalı

Resimli, ürün açıklamalı ve firma bilgilerini iletebileceğiniz 1 dakikalık tanıtım filmi, beğeni halinde lütfen iletişime geçiniz.
  3. CenkOnsoy

Kartvizit Tasarımları | Örnekli | Referans için |

@u-ata Konu üzerine taslak çalışmalardan yola çıkıp ilerlemeyi, işin düzen ve bütünlüğünü anlamak amacıyla deneysel olarak yürütmeyi planladığım için örnek çalışmalarımı sundum, tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  4. CenkOnsoy

Tanıtım Filmi: Firma isim ve Logo

@Aslı SAYILIR After Effects ile yapılmıştır :)
  5. CenkOnsoy

Tanıtım Filmi: Ne bekliyorsunuz?

@bilalbulut Açıklamayı gözden geçiriniz. Taslak üzerinden yönlendirdiğim ve dileyenlere yapabileceğim güzel bir intro niteliğinde video çalışmam.
  6. CenkOnsoy

Kartvizit Tasarımları | Örnekli | Referans için |

Merhabalar, Bir süredir uğraştığım web tasarım ve after effects işlerine ek olarak grafik tasarım ağırlıklı olarak da çalışmalarıma hız kazandırmayı planlamaktayım. Bu sebeple taslaklar üzerinden hazırladığım kartvizit örneklerimi sunuyorum, dileyenler iletişime geçebilir.
  7. CenkOnsoy

Tanıtım Filmi: Firma isim ve Logo

Dileyen arkadaşlara taslak üzerinden yönlendirebileceğim bir tanıtım çalışmam, web sitesi introsu olarak düşünülebilir diyorum
  8. CenkOnsoy

Tanıtım Filmi: Ne bekliyorsunuz?

Taslak üzerinden yönlendirdiğim ve dileyenlere yapabileceğim güzel bir intro niteliğinde video çalışmam.
  9. CenkOnsoy

Tiny | Minik

Teşekkürler, bu konu başlığında size bir soru yönelttim cevaplarsanız sevinirim.
  10. CenkOnsoy

Kalk biraz nefes al

@Aslı SAYILIR Maalesef öyle, size birşey danışabilir miyim bölüm sorumlusu olarak, ürünlerim after effects ürünleri, yaklaşık 25 adet videom var, bunları Kişisel ve Genel Çalışmalarınız, Deneme Çalışmalarımız, Hem de After Effects Çalışmaları isimli 3 ayrı başlıkta yayınlamak istiyorum, forum...
  11. CenkOnsoy

Kalk biraz nefes al

Açıklamaya gerek görmedim, sorularınızı yöneltebilirsiniz. Eskiden saatlerimizi televizyon başında harcardık, küçüktük, şimdi bilgisayar başında harcıyoruz göz göre göre.. Yazık değil mi?
  12. CenkOnsoy

Gelecekten Kareler

Keyifli ufak bir çalışma, geleceğimizi bilseydik herşey farklı olurdu sanırım..
  13. CenkOnsoy

Tiny | Minik

Keyifli olduğu kadar çekim ve aranjesinde de zorlayıcı bir video deneyimi oldu.
  14. CenkOnsoy

M. Kemal Atatürk'ün Sözleri, Atam İzindeyiz!

Teşekkürler, beğenmenize sevindim, keyfiniz bol olsun
  15. CenkOnsoy

Hayat da deler geçer bazen..

Bir ampül misali insan, kırılgan, korunaksız..
  16. CenkOnsoy

Ülkene Sahip Çık Türkiye'm | Kişisel Deneme

Fazla söze gerek yok.. İzleyin, beğenirseniz paylaşın.
  17. CenkOnsoy

Uzun Hikaye / Kenan İmirzalıoğlu

elinize sağlık keyifli görünüyor.
  18. CenkOnsoy

Minik hayvan dostlarımız üşüyecek, onların da canı var!

Kış yaklaşıyor, fazla söze gerek yok, evinizin, apartmanınızın önüne ufak bir karton kutu koyup da onlara en azından rüzgardan korunabilecekleri bir ev yapabilirsiniz. Düşünürseniz çok daha fazlasını yapabilirsiniz, biliyorsunuz.. Lütfen onların da canı olduğunu, üşüyebileceklerini göz ardı...
  19. CenkOnsoy

M. Kemal Atatürk'ün Sözleri, Atam İzindeyiz!

Fazla söze gerek yok, izleyin, hissedin, paylaşın, hissettirin! Buna ihtiyacımız var..
  20. CenkOnsoy

Cezmi Kalorifer, Yeni Yıl Hediyesi, Kutlama Şeysi

Keyifle takip ettiğim Cezmi dayı ünvanıyla sosyal medyada ve gönüllerde taht kurmuş şahsiyete yeni yıl hediyesi olarak hazırladığım küçük bir süpriz, yiğenlerin beğenmesi dileğiyle.
Yukarı Alt