Arama sonuçları

1. sinan3d

Yıldırım zx1 2020 model

Selamlar,eski bir çalışmamdır,tamamen kendi tasarımımdır,tamamlanmamıştır,isim olarak Yıldırım zx1'i uygun buldum,ayakların konumlanacağı kısım gövdeden dışarı doğru açılacak,diğer fikirlerimi tamamladığımda animasyonla göstermek istiyorum,tabi vakit bulabilirsem.Modelleme:3DS Max 9.0...
  2. sinan3d

Yıldırım Z1 RR Final

@painttenkoptumgeldim Teşekkür ederim,Z1 yani 1000cc olarak tasarladım,1000cc verelim size :s8:
  3. sinan3d

Yıldırım Z1 RR Final

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler Emre :)
  4. sinan3d

Bordo Bereli TC-A1

@Hakan Dağdeviren Beğendiğiniz için teşekkürler,evet ayak parmaklarını 4'er adet yaptım,robot için yeterli olduğunu düşündüm. :)
  5. sinan3d

Bordo Bereli TC-A1

Selamlar,herşeyiyle kendi tasarımımdır,isim olarak Bordo Bereli TC-A1 i uygun buldum. Modelleme:3ds max 9.0 render:keyshot süre:3 gün yapımında hiçbir referans resimden veya herhangi bir karakterden faydalanmadım,içimden geldiği gibi çalışarak özgün bir çalışma ortaya çıkarmaya çalıştım,videoyu...
  6. sinan3d

Yıldırım Z1 RR Final

@duygu0666 Çok teşekkür ederim Duygu Hanım :)
  7. sinan3d

Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışmam(Yıldırım)

@aliarcom Teşekkür ederim :)
  8. sinan3d

Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışmam(Yıldırım)

Merhabalar, https://www.grafikerler.org/3dmax-calismalari/38261-yildirim-z1-rr-final.html linkteki,hayali motorsiklet firmam için yaptığım kurumsal kimlik ve logo çalışmamı paylaşıyorum(adres hayalidir),yorumlarınızı bekliyorum,saygılar...
  9. sinan3d

Yıldırım Z1 RR Final

Herkese selamlar,3ds max ile yaptığım ve Yıldırım Z1 RR ismini verdiğim özgün motorsiklet tasarımımı paylaşıyorum,daha önce birçok sitede paylaşmıştım,tasarımıma Yıldırım 1300 RR modelim ile başladım ve üzerinde yenilikler yaparak Z1 Modelini ortaya çıkardım,yinede tam olarak bitmiş...
  10. sinan3d

ilk çalışmam

İlk çalışma için bence çok başarılı,bundan sonrasında öğreneceklerinizle daha detaylı bir modelleme ve render alacaksınız,başarılar.
Yukarı Alt