Arama sonuçları

1. Emre Zengin

Objeden veya Resimden Renk Alma!

teşekürler
  2. Emre Zengin

Corelde Resmi Saydamlaştırmak

teşekürler
  3. Emre Zengin

Corelde C.M.Y.K ( Kataloğu )

bende tools menüsünde visual basic seçeneği yok ?
  4. Emre Zengin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@JANJ@N güncel, programı resetledim ama problem devam ediyor
  5. Emre Zengin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

arkadaşlar, corelde çalışırken, bir nesneye yada herhangi birşeye sağ tıkladığımda iki menü birden açılıyor, alttaki menüyü kullanamıyorum nasıl düzeltebilriiz ?
  6. Emre Zengin

tasarımıma yorum yapar mısınız?

bende şunu ekleyeyim , 7/24 de zaman göstergesini kullanmışsın , f nin arkasındaki zaman olayını kaldırıp farklı bi çalışma yapsan daha güzel sanki, f de yol çizgilerine göre yol küçük kalmış, ilk bakışta anlaşılmıyor, f yi biraz daha kalınlaştırıp yolu da büyült göze daha hoş gelir
  7. Emre Zengin

Yine ben yine bi araç :)

eline sağlık güzel olmuş, peki bu yumurta adamı da kendinmi tasarladın
  8. Emre Zengin

Flash'ta ok tuşları ile kontrol edebileceğimiz araba

biraz daha açıklarmısın olmuyor bende de
  9. Emre Zengin

Grafitti Fontlar (Çılgınlar İçin)

ilk link ölmüş galiba, @gsmoffice teşekürler ilk link ölmüş galiba, @gsmoffice teşekürler
  10. Emre Zengin

hyundai tuning sahar03

manitayı biraz daha büyük bir dahakine =)
  11. Emre Zengin

Ford Mustang GTI 2008, Vektör Çizimim (Program: Adobe Illustrator CS3)

evet biraz daha koyu bir kaput daha gerçekçi gösterir eline sağlık
  12. Emre Zengin

kelime çoğaltma

anladım teşekür ederim, transformation paneli de buna yakın bi iş görüyormüş , ilk yazdıgında panelin işlevini çözememiştim şimdi anladım, teşekürler
  13. Emre Zengin

kelime çoğaltma

saolasın bunu da bildiğim iyi oldu ama benim anlatmak istediğim şuydu; flashta bu gösterdiğim olay otomatik gerçekleşiyo, mesela flashta time line - copy to grid yaptıgın zaman kaç sutun olsun, kaç satır olsun diye seçenek çıkyıor, böylelikle sayfanın tamamını ornek yazısıyla , aynı...
  14. Emre Zengin

kelime çoğaltma

arkadaşlar ben bu çalışmayı flashta yaptım, corelde bunun gibi bir metni copy pastesiz otomatik olarak yerleştirebilirmiyiz
  15. Emre Zengin

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

teşekürler gayet tatmin edici bir yazı olmuş
  16. Emre Zengin

herkesin bildiğini bilmemek yada öğrenmemiş olmak ayıp birşey mi, böyle azarlar gibi cevap vermişsiniz bu tuhafıma gitti, öğrenmiş olsaydım konu açmazdım, 4 5 sene zarfında hobi olarak photosopla uğraşıyorum, tasarımcılıkla değil, eğer tasarımcılıkla uğraşsaydım diğer programalrı da...
  17. Emre Zengin

Balıkesir'den selamlar

Herkese selamlar, Adım Emre, Balıkesir'liyim ve Balıkesir merkezde yaşıyorum, Elektronik öğrt. mezunuyum. Araba, web, elektronik hobilerim var, 94 model bi arabam var onun üzerinde de özgün çalışmalar yapmayı seviyorum, elektronik alanında piklerle uğraşmayı düşünüyorum, web tasarımıyla...
  18. Emre Zengin

Arkadaşlar corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler ? Elektronik öğrt. mezunuyum, üç dört ayımı değerlendirmek için iş bakıyorum, kartvizit tasarımı için bi ilan görmüştüm, 4 5 senedir photoshopla uğraştığımı ve özgün tasarımlar oluşturduğumu söyledim fakat coreldraw da bilmem...
  19. Emre Zengin

ps de sanal tuning

selamlar herkese, bende çalışmalarımı paylaşmak istediğim, arabalarla ilgim olduğundan çalışmalarım çoğunlukla araç üzerinde bunlar iki üç sene öncesi çalışmalardan bir kaçı bunları da yakın zamanda yaptım bu konuda gerçekten yetekli arkadaşlar var, önerilerinizi ve...
Yukarı Alt