Arama sonuçları

1. MehmetBora

Mehmet Bora - Web Arayüz Tasarımım

@Hümeyra Can Dediğim gibi amatörüm. Eleştiri ve tavsiyelerinizle yol bulacağım. Eleştirilemeyecek kadar zayıf olabilir haklısınız. :)
  2. MehmetBora

Mehmet Bora - Web Arayüz Tasarımım

Merhabalar, amatör olarak sürdürmüş olduğum web arayüz tasarımlarımdan bir tanesi. Eksiklerimi lütfen söyleyiniz. Yorumlara sonuna kadar açığım. Geliştirmem için fikirlerinize ihtiyacım her zaman var. :)
  3. MehmetBora

Mehmet Bora - İlk Kartvizit Çalışmam

@Kemal Aksekioğlu Çok uğraşmadım aslında can sıkıntımı gidermek için kabataslak bir çalışma yaptım ve yorumlarınızı önerilerinizi merak ettim. :) Normalde çokça uğraşmış olduğum bir alan değil kartvizit tasarımı. Haklı olabilirsiniz Kemal Bey. :)
  4. MehmetBora

Mehmet Bora - İlk Kartvizit Çalışmam

Bir yerden esinlenmeden tamamen hayal gücümle ortaya çıkarmış olduğum çalışmamdır. Lütfen eksiklerimi söyleyiniz. :) Teşekkür ederim.
  5. MehmetBora

Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım

@Kemal Aksekioğlu Haklısınız. :)
  6. MehmetBora

Cartoon Yapımı

Photoshop Vexel Art veya Photoshop Cartoon Desing olarak youtube'da aratırsan yardımcı olabilecek nitelikte videolara ulaşabilirsin. :)
  7. MehmetBora

Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım 2

Haklısınız fazla bağırıyor. :)
  8. MehmetBora

Doğa Temalı Çalışmam

Oldukça hoş fakat alttaki font rengi biraz daha iç açıcı olabilir. :)
  9. MehmetBora

Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım 2

Merhabalar, tümüyle çizip boyadığım çalışmamı yaklaşık 20 dakikada tamamladım. Oldukça amatörüm ve eksiklerimi söylemenizi rica ediyorum. :)
  10. MehmetBora

@DeadDesigner Hayır neden kırılayım, okurken çokça güldüm. :) Teşekkür ederim öneriler için teknik bilgim zayıf ve ışıktan tutun tişört ve yüz hatlarına kadar amatörce yaptım. Bu yüzden eksikleri saymakla bitmeyecektir. :)
  11. MehmetBora

@Kemal Aksekioğlu Henüz acemiyim ilklerim olduğundan başarılı olmadığı kesin. :)
  12. MehmetBora

Çok teşekkür ederim güzel yorum ve önerileriniz için. :)
  13. MehmetBora

Tamamen her şeyiyle çizdim ve boyadım yaklaşık 1 saatlik uğraşla ortaya çıkarmış olduğum çalışmam; (Lütfen eksiklerimi söyleyiniz)
  14. MehmetBora

Bilgisayarda başkai FTP'de başka | Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki fotoğraftada belirtmiş olduğum gibi slider bilgisayarda ofline haldeyken sorunsuz akıyor fakat FTP'de koca bir boşluk. Yardımlarınızı bekliyorum.
  15. MehmetBora

Vakit Nakit - Arayüz çalışmam ve küçük bir yardım isteğim > :)

Teşekkür ederim, ayarladım fakat şimdide div kayması sorunuyla karşılaştım. :) Araştırma yaptım ama bir sonuç alamadım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. :)
  16. MehmetBora

Vakit Nakit - Arayüz çalışmam ve küçük bir yardım isteğim > :)

Tasarımın içerisine yazıp belirttim arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  17. MehmetBora

Deneme Arayüz Çalışmam, Sizce Nasıl? :)

Çok teşekkür ederim vakit ayırmış bu kadar yazmışsın önerilerini dikkate alacağım henüz başlangıç aşamasındayım. : )
  18. MehmetBora

Deneme Arayüz Çalışmam, Sizce Nasıl? :)

İlk çalışmamdan aldığım güzel tepkiler neticesinde yeni bir arayüz çalışması yaptım yardım ve yorumlarınızı bekliyorum, çalışmada ufak bir açıklama yaptım. :)
Yukarı Alt