Arama sonuçları

1. WILDGUARD

Adobe Photoshop Splatter Effect Tutorial [HD]

RapidShare : Indir / Download VirusTotal : Bak / Look
  2. WILDGUARD

Rank Çalısması

Rank Çalısması | PSD Dosyası İsteyene Verilecek [v3] Yukardaki ranklar tek tek PNG olarak hazırlanmıştır. Örnek amaclı birlestirildi. Resimde gördügünüz rütbeler mevcut. İsteyen olursa ek yapılabilir Ö.M ile rengini,yazılacak rütbe adını yazabilirler. Boyut : 200x70 Tür : PNG Arka Plan ...
  3. WILDGUARD

Adobe Photoshop CS6 Extended Full Türkçe Dil ve Full Sürüm İndir

Bu içerik Telif Hakları nedeni ile yönetim tarafından silinmiştir. Adobe Photoshop CS6 Extended Özellikleri
  4. WILDGUARD

Sohbet Acık/Kapalı

Kullanmak isteyenler Ö.M ile ulasabilirler PSD dosyalarinida verebilirim ufak degisiklikler yapabilirler...
  5. WILDGUARD

Lütfen Bekleyin/Loading

Kullanmak isteyenler Ö.M ile ulasabilirler PSD dosyalarinida verebilirim ufak degisiklikler yapabilirler...
  6. WILDGUARD

İndir Butonu

7. WILDGUARD

Kullanıcı Arayüzleri

Kullanmak isteyenler Ö.M ile ulasabilirler PSD dosyalarinida verebilirim ufak degisiklikler yapabilirler... İlk olan resimin Drop Shadow'u biraz fazla kacmıs PSD dosyasından siz düsürebilirsiniz :)
  8. WILDGUARD

Arka Plan Çalısmalarım v2

Diger Arka Plan Çalısmalarım
  9. WILDGUARD

Logo Çalısmam

# Facebook Fan Sayfam İçin Kapak Fotografı ; # Facebook,Forum vb Adresleri İçin Profil Fotografı ; # Çalısmalarıma İmza Olarak Ekleyecegim Resim ;
  10. WILDGUARD

Karma Çalışmalarım

11. WILDGUARD

Arka Plan Çalısmalarım

12. WILDGUARD

WILDGUARD Kimdir ?

WILDGUARD ; Ad : Turan Soyad : Karadeniz Dogum Tarihi : 29.05.1994 [18] Memleket : Ordu Yasadigi Sehir : İstanbul Grafiker Başlama Tarihi : 25.12.2010 CFG Coder Baslama Tarihi : 17.04.2008 [AIM] Counter Strike 1.6 CFG Adı : WILD CFG ve Surumleri [DEF] Counter Strike 1.6 CFG Adı : WG CFG...
  13. WILDGUARD

Logo Tasarimi Nasil Yapilir [Videolu Anlatım] [-HD]

Logo Tasarımı Nasıl Yapılır En Basit Yoldan Sizlere Göstermeye Calıstım. Siz Renkleri,Fontları Degistirerek ve Arka Plana Texture Ekleyerek Güzel Bir Çalısma Yapabilirsiniz.. En Basta ve En Sonda Gösterdigim Kendi Şahsıma Yaptigim Bir Çalısma Gibi... Arka Plan Tasarımı Nasil Yapilir [Videolu...
  14. WILDGUARD

Arka Plan Tasarımı Nasil Yapilir [-HD İzle]

Arka Plan Tasarımı Nasıl Yapılır En Basit Yoldan Sizlere Göstermeye Calıstım. Lütfen Destek İçin Videoyu Paylasalım.. İlk Çektigim Videoyu Youtube'den Kaldırıyorum Reklam İçerigi Oldugu İçin.. Yeni Tanıtımda Reklam Falan Yok Yalniz Heryerde Nickim Var
  15. WILDGUARD

Bulutlandırma Tasarımı (Kar Effect) Nasıl Yapılır [-HD-]

Video Çektigimden Dolayi Hızlı Yaptım ve Yaptıklarım Pek Güzel Olmadı. Siz Yavaş ve Dikkatli Yaparak Daha Güzel Tasarımlar Elde Edebilirsiniz..
Yukarı Alt