Arama sonuçları

1. srkın

El ilanı ve kartvizit tasarımı

El İlanı ve Kartvizit tasarımı YORUMLARINIZI BEKLİYORUM Tasarımda Türkçe Karakterler düzeltilmiştir ...
  2. srkın

Hotel el ilanı çalışması

evet türkçe karakterleri düzeltmekle uraşmak istemedim ama müşteri böyle bi tasarım isterse düzeltirim... sinan bey irem hanım yorumlarınız için teşekkürler...
  3. srkın

Bir harita tasarımı hakkında sorunlarım

tek tek uraşmanıza gerek yok eğer corel drawda haritayı cizerseniz yada resimi keserseniz o şekilde flaşh a atarsanız olur ayreten uraşmak istemiyosanız bu şekilde normal türkiye haritasını flaş a tatıp tek tek şehirleri flash ta işaretleyip üzerine gelince renk değişimi yapabilrsiniz ...
  4. srkın

Hotel el ilanı çalışması

Birisi İçin Yapılmamıştır Doğaçlamadır... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  5. srkın

Bir harita tasarımı hakkında sorunlarım

flash player cs5 ile yapabilirsiniz tasarımlar hazırsa yapımı kolay bi kaç satır kod...
  6. srkın

Broşür tasarımı

Sevgi Kız Öğrenci Yurdu Broşür Tasarımı > Üniversitene Hoşgeldin Yazsısın Üzerine Logo Gelecektir... Adrese Blur Yerine Raskele Adres Yazdım Admin Diyer Çalışmalarım Da Bu Şekilde.... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  7. srkın

( güvenlik sistemleri ) logo çalışması

( Güvenlik Sistemleri ) Logo Çalışması
  8. srkın

Corel draw x6 > el ilanı çalışması

Yorumlarınız için Teşekkürler Söylediklerinizi Dikkate Alıcam > Blur ada bundan sonra dikkat ederim...
  9. srkın

Corel draw x6 : eslem piliç evi - el ilanı çalışması

6 Resimden birisini cıkardım bana kalırsa pek güzel durmadı...
  10. srkın

Corel draw x6 > el ilanı çalışması

El İlanı Çalışması Yorumlarınızı Bekliyorum
  11. srkın

Yorumunuz için Teşekkürler irem hanım söylediklerinizi dikkate alıcam ben lise 4 sınıfındayım hobi olarak yapıyorum bu işi meslekleşme yolunda ilerliyorum ...
  12. srkın

Isot menü

üs kısımda siyah bölge sırıtıyo biraz onun dışında Gayet güzel olmuş
  13. srkın

Yorumlarınızı Bekliyorum
Yukarı Alt