Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Bay-Bayan Ayakkabıları PSD . . .

Buradan indirebilirsin. Şifre yok. http://www.multiupload.com/8YZSVY1GXS
  2. GÜNEL AYVACI

Bay-Bayan Ayakkabıları PSD . . .

Bende var , upload ediyorum, bekle:)
  3. GÜNEL AYVACI

freestyle çalışmalar..

Çok güzel!
  4. GÜNEL AYVACI

Dj Huseyin KARADAYI Party - Afis

Çalışmalarınızı izliyorum. Çok beğeniyorum. Ellerinize sağlık.
  5. GÜNEL AYVACI

Şarap bardağı

Yanlış hatırlıyormuşum, dersi şimdi ekledim. https://www.grafikerler.org/3d-max/29455-vray-ovveride-materyal.html
  6. GÜNEL AYVACI

Vray Ovveride materyal

Vray Ovveride mtl Işınlar çarptığı yüzeyin rengini alarak yansır. Bu yüzden beyaz kısımlar yansıyan rengi alırlar. Bunun önüne geçmek için” Vray override mtl” kullanabiliriz. Birinci render da GI açık ve standart Vray mtl rengi kırmızı. Beyaz kısım ise kırmızının yansıması ile...
  7. GÜNEL AYVACI

Şarap bardağı

Modelleme ve Dof etkisi iyi olmuş. Mutlaka HDRI kullanmak gerek, cam dokusu için özellikle. Bir de duvarlar ve divan sanırım beyaz. Ama şarabın kırmızısı yansıma yapmış. Eğer teşhisim doğru ise "VrayOvveride material" kullanmalısın. Ellerine sağlık. Max dersleri arasında ben hazırlamıştım...
  8. GÜNEL AYVACI

yazıyla yapılmış portre

@hasana11 Enteresan, nesi kötü olmuş? Daha iyisini senden bekleriz o zaman en kısa zamanda.
  9. GÜNEL AYVACI

yazıyla yapılmış portre

Şimdiden çok sevindim, sana dualar ederim:)
  10. GÜNEL AYVACI

yazıyla yapılmış portre

Beğenmek mi? Hayran oldum! Tebrikler. Bunun dersi olsa o kadar sevinirim ki.......Bilmem anlatabildimmi....
  11. GÜNEL AYVACI

psd üzerinde düzenleme yapamıyorum

Rica ederim:)
  12. GÜNEL AYVACI

psd üzerinde düzenleme yapamıyorum

Eğer Backround Layer ise ;sağ klik- Layer From Backround yapın. Layer ı "rasterizing" yapmanız gerekiyor. Layerın üzerine sağ klik- Rasterize Layer'a tıklayın. İlk açıldığındaki uyarı anladığım kadarıyla kullanılan yazı fontlarının bazıları sizde yok diyor, onun için gerçek fontlarla görünmezler.
  13. GÜNEL AYVACI

Abdullah Taşçı

Sadece üniversite e-mailini biliyorum. atasci @ dogus.edu.tr
  14. GÜNEL AYVACI

Eşitlik

Çok iyi bir boş zaman değerlendirmesi. Bravo.
  15. GÜNEL AYVACI

Eşitlik

Her zaman adil değilse adı "eşitlik" olmaz o zaman. Paylaşım mı demeli bilemedim, o sözcüğü değiştirmek gerek bence. Fena sayılmaz grafik olarak, grafiker değilim , sadece resim ve estetik olarak bakıyorum tabi. Elinize sağlık. Devam, yeni çalışmaları bekliyorum.
  16. GÜNEL AYVACI

The Future

Kibritin alevi daha iyi olabilirdi. Ampulün camının da daha şeffaf olmasını isetedim sanki... Düşünce güzel, arka plan için de farklı bir şey düşünülebilir. Beğendiğim halde çok laf ettim dimi:) Ellerinize sağlık.
  17. GÜNEL AYVACI

eraser tool ile ilgili sorun

Teşekkürler:)
  18. GÜNEL AYVACI

Gözünüz aydın. İyi ama, başkalarına da yardımı olması nedeni ile çözümü açıklamak iyi olurdu?
  19. GÜNEL AYVACI

Masaüstünde de varsa ekran ayarlarından olabilir. Bilemicem yine de...
  20. GÜNEL AYVACI

İşaretli yerlere dikkat edin, oposity % 100 olsun, brush da keskin olsun. Sanırım düzelir.
Yukarı Alt