Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Selam

Aramıza hoşgeldiniz.
  2. GÜNEL AYVACI

Resimlerinize gelişmiş ışık efektleri verin

Sayın nob, 3. resimde sol tarafta "presets" kısmındaki küçük şekiller bende görünmüyor, PS ye yüklemede bir yanlışlık yapmış olabilirmiyim acaba? Ben Portable CS3 ve CS4 kullanıyorum.
  3. GÜNEL AYVACI

Yağlı boya resimlerimden...

Teşekkür ederim :-)
  4. GÜNEL AYVACI

Photoshop ta 3D çalışın 3D Invigorator Plugin

@Erkin KARATAŞ Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim :)
  5. GÜNEL AYVACI

Photoshop ta 3D çalışın 3D Invigorator Plugin

Paylaşım için teşekkrler nob, merak ettiğim bir şey var; Bu pluginleri PS ye eklemek, programın çalışmasını yavaşlatırmı? Brush eklemek için de sorum aynı? Çok brush var bende mesela?
  6. GÜNEL AYVACI

8 Sene sonra Freehand le buluştum. Teşekkürler.

Kolay gelsin :-)
  7. GÜNEL AYVACI

Resimlerinize gelişmiş ışık efektleri verin

Teşekkür ederim nob.
  8. GÜNEL AYVACI

@Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim, İzmirdeki evin verandası , orada sakızlı kahve içilir :D
  9. GÜNEL AYVACI

@hastam Teşekkür ederim :) :) :)
  10. GÜNEL AYVACI

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

@mirza26 Sevgili Mirza, Yardımcı olmak beni çok mutlu eden bir durumdur. Siz ilk mesajımı okursanız dediğiniz için bu konuyu baştan itibaren okudum, Sayın Faruk Çağla'ya teşekkür ederim beni övdüğü için ama, inanırmısınız bazı konularda yaş ve tecrübe aynı orantıda büyümez :) Grafik konusunda...
  11. GÜNEL AYVACI

Autumn

"Sonbaharın benim üzerimdeki etkisi,benim tipografi üzerindeki etkim..." Bu cümle bile çooook güzel, çalışmanız da öyle. Yine kutluyorum sizi. Bu güne kadar ilgimi çekmeyen "Tipografi" konusu sizin çalışmalarınızla çok ilgimi çekmeye başladı. Sanırım bir şeyler yapmaya çalışacağım bu ara...
  12. GÜNEL AYVACI

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

Sayın Faruk Bey, "Tasarım hayal gücüdür" evet, uygulama ise eğitim ve bilginin gücüdür. Gecenin bu saatinde ancak bu kadar yanıt verebiliyorum, ama zaten bence işin özeti de bu. "Eğitim" sözcüğü tek başına bile güzel, anlamlı, olumlu ve GEREKLİ dir. Saygılar...
  13. GÜNEL AYVACI

Türk Grafik Eğitim sistemindeki yanlışlar

Mimar Sinan 2008-2009 Özel Yetenek Sınavı; 2008 – 2009 Öğretim Yılında Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacak programlar ve kontenjanları: Resim : 40 Tekstil ve Moda Tasarımı : 20 Heykel : 10 Sahne Dekorları ve Kostümü : 10 Seramik ve Cam Tasarımı : 15 Geleneksel Türk Sanatları : 30...
  14. GÜNEL AYVACI

Kontrol Paneli Çalışması

@Emine Şahin Biraz geç anladım :D:D:D
  15. GÜNEL AYVACI

Yeni Tasarımlarım Fikir Almak İçin Mutlaka Bakınız (Musul Günlüğüm)

Bence de çok iyi çalışmalar. Ellerine sağlık Hakan.
  16. GÜNEL AYVACI

Kontrol Paneli Çalışması

@Emine Şahin Merhaba Emine, Jüri üyesi olmak için grafiker olma şartı yok. Ressam olmak yeterli bence.
  17. GÜNEL AYVACI

Gerçeğinden Farksız Bir Elektro Gitar Modellemem. Şiddetle Bakınız Diyorum.

Sen net e mi girdin bakiiim???? Gözlerime inanamıyorum. Seni görmek ne kadar güzel. Hangi arada yaptın bu çalışmayı? Harika ! Şafak kaç bu arada :-)))
Yukarı Alt