Arama sonuçları

1. idris gümüş

Photoshop'ta Küre Yapımı

Selam Arkadaşlar hadi küre yapalım..
  2. idris gümüş

Oyuncak Hikayesi 3. Toy Story 3

Fragman: Youtube.com Kapalı olduğu için fragman ekleyemiyorum arkadaşlar... Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aile, Animasyon, Çizgi, Çocuk, Komedi, Macera Yönetmen: Lee Unkrich Senaryo: Andrew Stanton, John Lasseter, Michael Arndt, Lee Unkrich Yapımcı: John Lasseter...
  3. idris gümüş

Photoshop'ta Alev Topu Yapımı

1- 800 x 800 Arkaplanı beyaz olan bir döküman açalım. 2- Elipse tool aracı ile bu şekli çiziyoruz SHIFT tuşuna basılı tutarak düzenli bir yuvarlak oluşturuyorz. 3- Filter > render > difference clouds. Seçtikten sonra 3 kez CTRL+F tuşuna basın 4- Image > adjustments >...
  4. idris gümüş

Photoshop cs5 kurulum hatası

Selam arkadaşlar iyi geceler. Ben photoshop cs5 versiyonunu bilgisayarıma yüklemiştim daha önce sorun yoktu. Dün format attım bilgisayarıma şimdi ise ps resimde görüldüğü gibi böyle bir şeyler söylüyr bilgisi olan var m acaba? Bir kaç arkadaşım sordum ve çalışan tüm uygulamaları kapat...
  5. idris gümüş

Ay lav yu 2009

Youtube.com kapalı olduğu için fragman ekleyemiyorum arkadaşlar. Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Politik Yönetmen: Sermiyan Midyat Senaryo: Sermiyan Midyat Yapımcı: Sermiyan Midyat, Ebru Yalçın Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan Müzik: Cem Yıldız Dağıtım: Medyavizyon...
  6. idris gümüş

Gelecekten bir gün 2009

Youtube kapalı olduğu için fragram ekleyemiyorum arakdaşlar Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Romantik Yönetmen: Boğaçhan Dündar Senaryo: Cüneyt Ceylan Yapımcı: Cüneyt Ceylan Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray Müzik: Selim Gülgören Dağıtım: Medyavizyon Filmin...
  7. idris gümüş

Prince Of Persia: Sands Of Time 2010 ( Pers Prensi: Zamanın Kumları 2010 )

Youtube.com Kapalı olması nedeni ile fragman ekleyemiorum arkadaşlar.. Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera, Romantik Yönetmen: Mike Newell Senaryo: Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, Carlo Bernard Senaryo (Kitap): Jordan Mechner, Boaz Yakin Yapımcı...
  8. idris gümüş

12 Adet iskelet psd dosyası | 15.21 mb |

Selam arkadaşlar 12 adet iskelet psd dosyasını indirmek için http://rapidshare.com/files/401184063/Garfikerler.Org.rar.html
  9. idris gümüş

Solomon Kane (2009)

Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ÇekCumhuriyeti, Fransa, İngiltere Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera Yönetmen: Michael J. Bassett, Robert E. Howard Senaryo: Michael J. Bassett, Robert E. Howard Senaryo (Kitap): Robert Erwin Howard Yapımcı: Victor Hadida, Samuel Hadida, Kevan Van...
  10. idris gümüş

Yüksek çözünürlüklü fantastik 3d ve manzara resimleri.

Selam arkadaşlar bunlarda benden size gelsin :) Buradan İndir. ( 30 Resim ) Kaliteli Duvar Kağıtları Buradan İndir ( 30 Resim ) Fantastik 3D
  11. idris gümüş

Sagopa Kajmer Duvar Kağıdı Çalışmalarım. (Kişisel Çalışma)

Selam arkadaşlar bunlarda Sagopa KAJMER duvar kağıdı çalışmalarım.
  12. idris gümüş

Undisputed 3 ( Yenilmez 3 ) 2010

Fragman:. Resim: Film Detay: Yapım: 2009, 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon Yönetmen: Isaac Florentine Senaryo: David N. White Yapımcı: Avi Lerner, Israel Ringel, Zvia Dimbort, Dana Golomb Görüntü Yönetmeni: Ross W. Clarkson Müzik: Minos Matsas Süre: 1 saat 36 dk Film Konu: Yeni Cezaevi Turnuvası...
  13. idris gümüş

Robin Hood 2010

Fragman: Youtube kapanması sebebi ile fragman yok arkadaşlar bir çözüm bulurum umarım Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD, İngiltere Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Savaş Yönetmen: Ridley Scott Senaryo: Brian Helgeland, Tom Stoppard, Cyrus Voris, Ethan Reiff Senaryo (Kitap): Cyrus...
  14. idris gümüş

Photoshop Cs5 Puppet warp ders ( Grafikerler.Org )

Selam arkadaşlar şimdi size Adobe photoshop'ın eşsiz olan programından ufak bi ders vericem umarım ilgili arkadaşların işini görür yada yeni başlayan arkadaşlar için. 1. Edit > puppet warp 2. Resimde görüldüğü gibi arkadaşlar layer tamamen tellerle kaplandı bunu kaldırmak için ( daha...
  15. idris gümüş

Photoshop puppet warp hakkında yardım.

Selam arkadaşlar. sitede konu hakkında bir ders vardı ancak aradığım şey yoktu. Photoshop cs5'te puppet warp aracı hakkında sorum olucaktı. gördüğünüz robot resmini istediğim şekli verdim ama bunun aynısını bir fotoğrafa uygulayamıyorum resim boyutu küçük diye mi bilmiyorum ama resim...
  16. idris gümüş

Green Zone 2009-2010 Yeşil Bölge 2009-2010

FRagman: Resim: İşte adamım benim;) Film Detay: Yapım: 2009, 2010 ~ ABD, Fransa, İngiltere, İspanya Tür: Aksiyon, Dram, Savaş Yönetmen: Paul Greengrass Senaryo: Brian Helgeland, Rajiv Chandrasekaran Senaryo (Kitap): Rajiv Chandrasekaran Yapımcı: Tim Bevan, Eric Fellner, Lloyd Levin...
  17. idris gümüş

Shrek 4: Forever After 2010 Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu 2010

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aile, Animasyon, Çocuk, Fantastik, Komedi, Macera Yönetmen: Mike Mitchell Senaryo: Tim Sullivan, Josh Klausner, Darren Lemke Yapımcı: Teresa Cheng, Gina Shay, Dreamworks Animation Görüntü Yönetmeni: Yong Duk Jhun Müzik...
  18. idris gümüş

Iron Man 2 ( Demir Adam 2 ) 2010

Fragman: Resim: Film Konu: Milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir.Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man...
  19. idris gümüş

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika 2009

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Macera Yönetmen: Murat Aslan Senaryo: Murat Aslan Yapımcı: Şükrü Avşar Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz Müzik: Cem Erman Dağıtım: Avşar Film Filmin Websitesi: www.turklercildirmisolmali.com Süre: 1 saat 40 dk Gösterim Tarihi: 27...
  20. idris gümüş

Kutsal Damacana 2: İtmen 2009

Merhaba Arkadaşlar ben geldim :) bir süredir gelemiyorum işler yoğun biraz ekmek parası :) Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Korku Yönetmen: Korhan Bozkurt Senaryo: Şafak Sezer, Soner Günday, Suat özkan, Kaan Ertem Yapımcı: Şenol Zencir, Selin Altınel...
Yukarı Alt