Arama sonuçları

1. M

Vergi Konulu Afiş Tasarımı Yardım?

@Mahir Deniz Can Ne Açıklaması... ?
  2. M

ben de yeniyim

Hoşgeldiniz
  3. M

Vergi Konulu Afiş Tasarımı Yardım?

Mahir Bey Bu Tür İsteklere Sıcak Bakmıyoruz...
  4. M

Yumurta Etiketi

Çalışmanız Oldukça Küçük Görünüyor... YOrum Yapmak Baya Güç... Zemindeki Rengi Kullanmasanız Daha Güzel Olabilir Düşüncesindeyim... Kolay Gelsin...
  5. M

photoshopta dekupe yapmak- yardım

Aramıza Hoş Geldiniz Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz Forumda Bold Ve Renkli Yazı Yazmak Yasaktır....
  6. M

Kitap okumaya teşvik

Yeniden Merhaba.... İşlerimin yoğunluğu Dolayısı İle Hemen Cevap Veremedim... Yardımcı Olabildiysek Ne Mutlu Bize... Biz Size Teşekkür Ederiz Çocuklarımızı Size Emanet Ediyoruz Onlarla En İyi Şekilde İlgileniyorsunuz... Kutsal Bir Göreviniz Var... Başarılar Dilerim... İstedeğiniz Şekilde...
  7. M

Selam Grafikerler Ailesi

Aramıza Hoşgeldiniz...
  8. M

Kitap okumaya teşvik

Tüm Öğrencilerin Kitap Kurdu Olması Dileklerimle...
  9. M

Kitap okumaya teşvik

Konuyu Okuduğumda Aklımda Olanı Nette Aradım (: Böyle Bir Taslak Çıktı Ortaya Sade Olması Öğrenciler Açısından Anlaşılır Olması İlk Amaç Konuyu Açan Arkadaşımın Eklemek İstediği Birşeyler Varsa Üzerinde Çalışmaya Devam Edebilirim...
  10. M

Kitap okumaya teşvik

Espirili Bir Yaklaşım Aklıma Gelen Bu Geliştirilebilir....
  11. M

logo istek

@Burak Yörük Konunuzu Yeni Bir Başlık Altında Açarsanız Daha Çok yardım Alırsınız... Lütfen Forum kurallarını Okuyunuz ve Forumu İnceleyiniz... İlk Önce Afişi Hangi Programda :Yapacağınıza Karar Vermelisiniz. Sonra Afiş Örneklerine Bir Göz Atmanızı Öneririm... Sonra Kafanızda Birşeyler...
  12. M

corel'de bazi komutlar calismiyor!!!

Kullandığınız Program Linsanslı Değil Sorun Bu Sebepten kaynaklanıyor...
  13. M

Google’da Dosya Arama Yöntemleri - Aradığınızı Mutlaka Bulursunuz

Paylaşım İçin Teşekkürler Mp3 Ararken Gayet İşe Yarıyor :D Tavsiye Ederim...
  14. M

A.R.O.G 5 Aralık'da Sinemalarda..

Gora Kadar Eğlenceli Değildi... Açıkcası beklediğimi Bulamadım...
  15. M

Adobe illustrator türkçe e-kitap

Adobe illustrator türkçe e-kitap, illustrator nedir? illüstrator türkçe anlatım İNDİR
  16. M

poğaça ve börek salonu için

Ürünlerin Dekupeleri Çok Keskin Görnüyor Kenarlarını Biraz Yumuşatmalısın Renkler Uyumsuz Tek Renk Kullanmanı Tavsiye Ederim Ve Ürünler Bu Şekilde Çok Dağınık Ve Belli Belirsiz Görünüyor... Kolay Gelsin....
  17. M

kurban bayramınız kutlu olsun...

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun...
  18. M

2009 - 2010 TAKVİM ve TASARIMLARI ---- BOMBAA

Paylaşım İçin teşekkürler... İlk Dosyada sanırım Sorun Var dosya boyutu 1kb ve rar dosyasından çıkan corel dosyası boş... ilgilenirseniz sevinirim....
  19. M

logo istekleriniz

@Cemal TEKİNIŞIK Forumda Mevcut TIKLAYINIZ
Yukarı Alt