Arama sonuçları

1. silver_grafik

Silver Tuning Show [Clio III]

Abicim modofiyeye bitiorum yaaa ztn şu anda 1 oto aksesuarcıda çalışıoyorum :)
  2. silver_grafik

Cdr Flowerdesen ve Mutfakgereçleri

eyw güzel paylaşım
  3. silver_grafik

lOGO ÇALIŞMAM

Teşekürler arkadailar
  4. silver_grafik

Tuning Car Studio (3D Araba Modifiye Böylesi Görülmedi) !!!

eyw güzel paylaşım silver_tuning_show olarak [eskiden - gerçi hala bırakmış değilim ama neyse :D] bende bazı çalışmalarımı ekleyeyim:D
  5. silver_grafik

Antivirüs Program Arıyorum! Yardım Lütfen

Arkadaşlar ben yaklaşık 5 senedir PC kullanıyorum ve daha önce hiç antivirüs programı kullanmak zorunda kalmadım. İlk kez kullancam dilerseniz sorunu yazayım anti virüsü söylerseniz sevinirim teşekür ederim Sorun: ".exe" dosyalarım kitlendi. Hiç birşeyi çalıştıramıyorum "D ve E" (C Diski...
  6. silver_grafik

portable programlar

eyw güzel paylaşım
  7. silver_grafik

laptop kapakları

Mükemmel bunlar yaaa Paylaşım için çok teşekürler hemn 1 tanede bn yaptırcam böyle Hoşuma gitti yaw EYW
  8. silver_grafik

Hangi Vektör Programı?

COREL DRAW vectorel çizim programlarında üstüne tanımam desem çok mu büyük konuşmuş olurum bilmiyorum ama İLLEDE COREL:D Freehand ısınamadım 1 türlü sevemedim işte hem Corel'i daha başarılı buluyorum bu anlamda dedim ya İLLEDE COREL
  9. silver_grafik

lOGO ÇALIŞMAM

Teşekür ederim arkadaşlar yorumlarınız için daha yeniyim bu işte ama sanırım bişeyler olacak:D 2. logodaki yazı tipini az bişey değiştirdim "g" harfinin kuyrugunu uzattım o kadar:D ama daha değişik şeyler yapmak gerekli elbette bakalım nasıl çalışmalar ortaya koyacam :D
  10. silver_grafik

Logo Membaasi Burasi :)

Ya ArkadaŞlar Bu Sİtededen Acaba Cdr Olarak Logo İndremİyormuyuz Burada Pdf Ve Aİ Ye Denk Geldİm Ben Pdf Olanlari Jpg Yapip Daha Sonra Corelde Trİce Yapiyorum Oda Hafİf Bozukluklara Neden Oluyor [ÖrneĞİn Dİk Kenarlarin Kavİs Almasi (pİxsellenme Gİbİ DeĞİl)] Bİlgİsİ Olan Varsa Yardimci Olabİlİr...
  11. silver_grafik

lOGO ÇALIŞMAM

gRAFİK KONUSUYUNDA YENİYİM İLK LOGO ÇALIŞMAM YORUMLARINIZ ESİRGEMEYİN LÜTFEN.....
  12. silver_grafik

tipografi nedir?

Eyw Abİ YÜreĞİne SaĞlik. Çok TeŞekÜrler Bu GÜzel Bİlgİler İÇİn Grafİkere Yanİ BaŞlayan Bİrİ Olarak Bunlari ÖĞrenmek Gereklİ :d
  13. silver_grafik

ik logom nasıl olmuş yorum istiyorumm

Web Adresİnİn Fontunu DeĞİŞtİrİrsen Daha GÜzel Olur. EmeĞİne SaĞlik Harİka OlumuŞ Kolay Gelsİn
  14. silver_grafik

Grafikerler.org için logo çalışmalarım

EmeĞİne SaĞlik GÜzel OlmuŞ
  15. silver_grafik

logo tasarımı

Emeğine sağlık güzel olmuş ama genpa'yı biraz deforme etmişsin :)
  16. silver_grafik

Intelli Draw

Corel Draw, Freehand gibi programlar sanırım işini görür. Kolay gelsin
Yukarı Alt