Arkadaşlar ben yaklaşık 5 senedir PC kullanıyorum ve daha önce hiç antivirüs programı kullanmak zorunda kalmadım. İlk kez kullancam dilerseniz sorunu yazayım anti virüsü söylerseniz sevinirim teşekür ederim
Sorun:
".exe" dosyalarım kitlendi. Hiç birşeyi çalıştıramıyorum
"D ve E" (C Diski...
COREL DRAW vectorel çizim programlarında üstüne tanımam desem çok mu büyük konuşmuş olurum bilmiyorum ama İLLEDE COREL:D
Freehand ısınamadım 1 türlü sevemedim işte hem Corel'i daha başarılı buluyorum bu anlamda dedim ya İLLEDE COREL
Teşekür ederim arkadaşlar yorumlarınız için daha yeniyim bu işte ama sanırım bişeyler olacak:D
2. logodaki yazı tipini az bişey değiştirdim "g" harfinin kuyrugunu uzattım o kadar:D ama daha değişik şeyler yapmak gerekli elbette bakalım nasıl çalışmalar ortaya koyacam :D
Ya ArkadaŞlar Bu Sİtededen Acaba Cdr Olarak Logo İndremİyormuyuz Burada Pdf Ve Aİ Ye Denk Geldİm Ben Pdf Olanlari Jpg Yapip Daha Sonra Corelde Trİce Yapiyorum Oda Hafİf Bozukluklara Neden Oluyor [ÖrneĞİn Dİk Kenarlarin Kavİs Almasi (pİxsellenme Gİbİ DeĞİl)] Bİlgİsİ Olan Varsa Yardimci Olabİlİr...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.