Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Bonus...

Yeni çalışmam, saçlarına bakıp adına Bonus dedim :) Tamamen kendi çizimim.
  2. GÜNEL AYVACI

Fıkra

İki arkadas, hararetle tartisiyormus : tartistiklari konu, sigara icerken Incil okunup okunmayacagi imis. sonuc alamayinca Papa'ya sormaya karar vermisler. Papa'nin yanina gidip sirayla sorularini sormuslar. biri olumsuz cevap alirken digeri, izin almayi basarmis. izin alamayanin sordugu soru ...
  3. GÜNEL AYVACI

Portable Photoshop'ta filtre nasıl load ediliyor?

Portable Photosop CS3 te pluginleri sorunsuz load edip kullanabiliyorum. Fakat Filter ları portable olduğu için kullanamıyorum. Çünkü onları program files/ adobe / Photoshop cs3 / plugin klasörüne kopyalamamız söyleniyor. Portable olunca program files içinde photoshop cs3 yok tabi. Başka...
  4. GÜNEL AYVACI

Dokunmayın bana...

Geçenlerde sadece tek bir göz yapmıştım, şimdi ona bir göz, burun, dudak ve saçlar ilave ettim:-))) Böyle deyince aklıma çok küçükken babamdan duyduğum bir fıkra geldi; "Delinin biri bir gün yolda bir düğme bulmuş, hemen yakındaki terziye gitmiş, bu düğmeye bir gömlek dikermisin" demiş :):):)...
  5. GÜNEL AYVACI

Göz Çalışması

Sabah elimi açmak için yaptığım bir çalışma.... Bu da PSD dosyası http://rapidshare.com/files/257153378/goz_calismasi.rar.html
  6. GÜNEL AYVACI

Seneler önce....Elimde kalanlar

Ortaokulda iken.. URL=http://img38.imageshack.us/i/1958a.jpg/][/URL] Ortaokulda iken.. Lisede... Akademi, güneş yağı reklamı için eskiz Kraliçe Süreyya (İran kraliçesi) Lisede sınıftan öğrenci arkadaşımız
  7. GÜNEL AYVACI

Hoşgeldimmm:-)

Grafikerler.org Ailesi; aranızda yer varsa ben de gelmek istiyorum:) Ben 1968 senesinde Mimar Sinan Ün. (O zamanki adı devlet güzel sanatlar akademisi) Resim Blm. den mezun oldum, Uzun seneler resim Öğretmenliği yaptım, emekli olduktan sonra Photoshop öğrenmeğe karar verdim, 40 saatlik bir...
  8. GÜNEL AYVACI

Photoshop çalışmalarım

Çalışmalarım tamamen sıfırdan mouse kullanarak brush ile yapılmıştır. Çizim yapmadan brush la boyuyorum.
  9. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

3D max, PS de düzenleme yapıldı. Vray motoru- Phsical camera, vray sun, vraylight. bitkiler dışında hazır model yoktur. Hepsini ben modelledim. Eleştirilerinizi bekliyorum. Not:Büyütmek için Lütfen resimlerin üzerine tıklayınız.
Yukarı Alt