Arama sonuçları

1. N30wh1t3

Photoshop' ta Örümcek Ağı Yapalım

1- Öncelikle File/New Yeni Bir Döküman Açıyoruz.. 400×400 Olsun.. 2- Simdi bize backgroundu siyah olan bir sayfa lazım.. İlk önce “D”ye basınız.Alt+Backspace yaparak arka planı siyah yapınız... 3- Layer de Background seçili iken Filter/Filter Galery’den “Plastic Wrap” seçiniz..Ayarların...
  2. N30wh1t3

Photoshopta Çikolata Yapalım

Hemen çikolata yapalım :D İstediğiniz ebatlarda Yeni bir sayfa açın. Foreground Color i açıp, Renk Değeri olarak #D6D1B6 girin ve bu renkte sayfanın zeminini Paint Bucket Tool aracı ile boyayın.Ctrl+D tuşlarına basın. Rectangle Tool aracı ile bir Dikdörtgen çizin. Layer > Layer Style > Bevel...
  3. N30wh1t3

3 ßoyutlu Arka Plan Yapımı

İlk olarak yeni bir döküman açıyoruz(500 X 500 istediğiniz boyutlarda da olabilir) gradient tool aracını seçiyoruz( "G" tuşu kısayolu) Gradient mode'u difference seçeneğine getiriyoruz. Ve şimdi iş yaratıcılığımıza kaldı,Gradient Tool yardımıyla istediğiniz yerlerden...
  4. N30wh1t3

Kendimi Paylanco yaptım :)

Kendimi Paylanco yaptım idare eder sanırcıgıma. OrjinaL'i ßenim Yaptıgım. Renkler felan fazla uymadı :S uyduramadım iŞte.
  5. N30wh1t3

Kar Görüntüsü Efekti Oluşturma..

Siyah renkte, yeni bir dosya açın. Filters/Noise/Add noise Gaussian monochromic Amount = 70 Filters/Blur/Gaussian Blur amount = 1,5 , Daha sonra image / Adjust / Levels ( yada CTrL + L ) input levels : 90 1,00 100 ile yandaki resme benzer bir resim elde edin. Bu asıl kar yağışını taklit edecek...
  6. N30wh1t3

ReSiMLeRe HaYaL eFeKTi VeRMeK

1. Efekti uygulayacağınız resimi açın. 2. Layer a sağ tıklayıp Duplicate Layer seçeneğini kullanarak layer i kopyalayın ve ismini Duplicate 1 yapın. 3. Duplicate 1 de iken Filter > Blur > Gaussian Blur seçeneğine girip aşağıdaki ayarları uygulayın. 4. Duplicate 1'in Blend Mode'unu Lighten...
  7. N30wh1t3

Photoshop ile Simit Yapımı

Acıktınız mı? Hemen bir simit yapın kendinize, bakar hayal kurarsınız en azından :D 1. İlk olarak 400*400 ebatlarında yeni bir layer açıyoruz ve içini renk olarak "EE9F07" ile dolduruyoruz eliptical marcue toolu seçiyoruz ve üst menüden subtract from selection u işaretliyoruz. 2. İlk önce büyük...
  8. N30wh1t3

Photoshopla Yaptıgım Resim Kendim

Heuhue Photoshopla Yaptıgım Resim Kendime yaptım.. Hoşuma gitti :P Kesimleri okadar iyi olmasada idare eder sanırım ..
  9. N30wh1t3

Paintle 7 Ay da cizilen resim ! (5000 Saat)

Resim 7 Ay (Yaklaşık 5000 Saat) boyunca cizilmiş... :p
  10. N30wh1t3

Selam aleyküm.

Selam aleyküm ßende geLdim.. Aranıza Alırsınız sanırım ?
Yukarı Alt