GÜVEN...
bunun üzerine söylenebilecek okadar çok şey var ki.tabiki hayal kırıklıkları yaşıyoruz ki bu gerçekten çok zor.insan bir anda dünyanın başına yıkıldığını sanıyor ama bunu biraz da biz yapıyoruz. doğduğumuz an itibariyle güveniyoruz.ilk önce anne kucağına veriyorlar bizi.sonra baba...
Ağustos ayının sonunda 22 yaşımı dolduracağım.bir zamanlar büyümek için can atıyorduk:) ama zaman çok çabuk geçiyormuş.gerçi her yaşın ayrı bir güzelliği var
yaşamak güzel şey.... :):)
@ERBAALİ
arzu ablayla 3 aydır çalışıyorum.düşündüğünüzün tam tersi çok sevecen ve şeker gibi bir insan :) konu iş olunca ciddiyet başlar çünkü ciddiye alır işini... ki bu yönünü çok severim...ve sorduğum sorulara sabırla cevap veriyor...arzu ablayla çalışmak gerçekten çok güzel.... :)
yine bayağı uğraştım amaaaaaa sonunda yaptım.gerçi Admin'in yaptığı kadar düzgün olmadı ama idare eder:) Teşekkürler admin gerçekten çok yararlı oluyor... emeğine sağlık :)
Siteye üye olalı bir hafta oluyor.Arzu abla(HAYALİN) tavsiyesi üzerine üye oldum.Önce HAYALİN'e teşekkür ediyorum ve sitede emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.Gerçekten çok yararlı oldu benim için.Ben daha yolun çok başındayım ama herşeyi öğrenebilmek için elimden geleni yapacağım :)...
merhaba,
ben daha bu işin çok başındayım Arzu abla(HAYALİN) sağolsun desteğini esirgemiyor.
bu bilgiler gerçekten çok işime yarayacak.şimdiden çok teşekkür ederim...
Arzu ablacım sana da söz veriyorum çok kısa bir zamanda çakı gibi olacağım:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.