Arama sonuçları

1. Hande Devrim

Güven üzerine...

GÜVEN... bunun üzerine söylenebilecek okadar çok şey var ki.tabiki hayal kırıklıkları yaşıyoruz ki bu gerçekten çok zor.insan bir anda dünyanın başına yıkıldığını sanıyor ama bunu biraz da biz yapıyoruz. doğduğumuz an itibariyle güveniyoruz.ilk önce anne kucağına veriyorlar bizi.sonra baba...
  2. Hande Devrim

sitemiz için yaptığım küçük bir çalışma :)

Arzu abla bu iyanı yaparken yanındaydım.2 dakikada yaptı :) eee üstat tabiki:) çok güzel gerçekten ellerine sağlık üstadım...:):):)
  3. Hande Devrim

Hangi Takımlısınız ?

bu arada fener çoğunlukta :)
  4. Hande Devrim

Hangi Takımlısınız ?

Fenerbahçe.
  5. Hande Devrim

sitemize nasıl ulaştınız ?

Hayalin tavsiyesi üzerine üye oldum
  6. Hande Devrim

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Ağustos ayının sonunda 22 yaşımı dolduracağım.bir zamanlar büyümek için can atıyorduk:) ama zaman çok çabuk geçiyormuş.gerçi her yaşın ayrı bir güzelliği var yaşamak güzel şey.... :):)
  7. Hande Devrim

Anahtar kutusu tasarımım

@ERBAALİ arzu ablayla 3 aydır çalışıyorum.düşündüğünüzün tam tersi çok sevecen ve şeker gibi bir insan :) konu iş olunca ciddiyet başlar çünkü ciddiye alır işini... ki bu yönünü çok severim...ve sorduğum sorulara sabırla cevap veriyor...arzu ablayla çalışmak gerçekten çok güzel.... :)
  8. Hande Devrim

Elmayı küp şekline getirmek ( resimli anlatım )

yine bayağı uğraştım amaaaaaa sonunda yaptım.gerçi Admin'in yaptığı kadar düzgün olmadı ama idare eder:) Teşekkürler admin gerçekten çok yararlı oluyor... emeğine sağlık :)
  9. Hande Devrim

Anahtar kutusu tasarımım

ben arzu ablayla beraber çalışıyorum... Bu çalışmanın orjinalini gördüm, burda gördüğünüzden çok daha süper görünüyor :) eline sağlık Arzu ablaaaaa :)
  10. Hande Devrim

Merhaba

biraz geç yazıyorum ama Hoşbuldum:)
  11. Hande Devrim

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

teşekkürler benn de uyguladım biraz uğraştım ama yaptım:)
  12. Hande Devrim

Merhaba

Siteye üye olalı bir hafta oluyor.Arzu abla(HAYALİN) tavsiyesi üzerine üye oldum.Önce HAYALİN'e teşekkür ediyorum ve sitede emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.Gerçekten çok yararlı oldu benim için.Ben daha yolun çok başındayım ama herşeyi öğrenebilmek için elimden geleni yapacağım :)...
  13. Hande Devrim

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Heryerde olması birşey değiştirmez.hiç bilmeyenler var.ben de yeni başlıyorum öğrenmeye ve derslerde okuduklarımı uyguluyorum.çok teşekkürler ADMİN...
  14. Hande Devrim

photosohop hataları

Merhaba, gerçeken dikkat gerektiriyor. Ama bariz göze çarpıyor. ben bile görebildiysem bunları yapanlara ne demeli :)
  15. Hande Devrim

Küp blok tasarımım...

Gayet başarılı bir çalışma.
  16. Hande Devrim

Photoshop hakkında herşey. menü, araç ve açıklamaları. ( resimli anlatım)

paylaşım için çok teşekkürler...Paylaşımın devamını bekliyoruz:) iyi çalışmayar.daha çok öğrenmek istiyoruuuuuuuuum...
  17. Hande Devrim

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

merhaba, ben daha bu işin çok başındayım Arzu abla(HAYALİN) sağolsun desteğini esirgemiyor. bu bilgiler gerçekten çok işime yarayacak.şimdiden çok teşekkür ederim... Arzu ablacım sana da söz veriyorum çok kısa bir zamanda çakı gibi olacağım:)
Yukarı Alt